Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Primăria Câmpina: "Planul meu este să dezvolt localitatea de la periferie spre centru!"

Politică (Categoria articolului)

Ioan Adrian Pițigoi a fost consilier local în perioada 2008 - 2016, deci două mandate consecutive, dar consideră că adevărata ucenicie în administrația locală și-a făcut-o în ultimul mandat, 2016 - 2020, perioadă în care a fost (și încă mai este) viceprimarul municipiului Câmpina. "Am învățat foarte multe în acești patru ani. Chiar a fost o ucenicie pentru mine. După cum știți, eu m-am ocupat de reparații pe domeniul public, lucruri mai mici, dar nu lipsite de importanță pentru câmpineni și pentru localitate", ne-a declarat Adrian Pițigoi, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului.

Dacă va fi ales primar, Adrian Pițigoi spune că are un plan concret de dezvoltare a municipiului de la periferie spre centru, ceea ce ar reprezenta o premieră pe plan local: "În zona centrală stăm bine. Problemele cele mai mari le avem la periferie. Cartierul Voila este cel mai oropsit cartier al Câmpinei din punct de vedere edilitar. Sunt foarte multe probleme aici, probleme vechi, pe care le cunosc bine - canalizarea, lipsa trotuarelor, carosabilul este sub orice critică, nu există un parc, nu e un loc de joacă pentru copii. Mergem mai departe și avem Cartierul Turnătorie, unde sunt, de asemenea, multe probleme, la fel și În Luncă, la fel și în Cartierul Câmpinița. Și în aceste zone trăiesc tot câmpineni și trebuie să avem același standard pentru toată Câmpina, nu doar pentru zona centrală! Eu asta vreau să fac în calitate de primar, să aduc standardele din centru spre periferie", spune Adrian Pițigoi.
Despre o parte din proiectele candidatului PMP la Primăria Câmpina, despre bilele negre pe care și le dă Adrian Pițigoi pentru mandatul care se apropie de final, despre echipa cu care a pornit la drum în această campanie electorală, dar și despre... agenda pe care o poartă tot timpul la întâlnirile cu cetățenii, puteți afla urmărind emisiunea noastră.

3508 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iuliana 21.08.2020 11:51 Mult succes, domnule Pitigoi, meritati sa fiti primar! Felicitari pentru activitatea dumneavoastra de pana acum!!
  • Alex 21.08.2020 15:29 Minciuni! Ati stat in umbra 4 ani si ati vazut cum se fura si vreti mai mult. Va folositi de cartierul Voila. Sunteti informat prost. Canalizarea exista, pana la giratoriul cu Paltinu. Trotuare sunt, pe post de parcare. Stalpii de iluminat public... lumineaza in continuare frunzele copacilor si nu soseaua, trotuarele. Ah, poate d-asta n-ati vazut trotoarele.... lipsa organizarii cui? A dvs cumva?! Ups...
  • Florin 22.08.2020 10:44 Ce usor este sa improscam cu noroi... Rusine sa le fie celor care stau doar pe margine si arunca tot felul de cuvinte nelalocul lor... Nu tin cu nimeni deocamdata, dar ma infior sa constat cat de rea s a facut lumea... Succes tuturor candidatilor, sa castige cel care stie cel mai bine ce inseamna administrarea acestui cochet municipiu.
  • Geta 23.08.2020 16:11 Am vazut pe Facebook un sondaj facut la Campina cu Moisescu la 38% castigand alegerile. Este posibil asa ceva? Ca Tiseanu a fost un vis urat pt Campina stim toti, dara cum sa sarim de gat cu PSD, parca e prea de tot!
  • Ionut 24.08.2020 07:35 Florin_Felicitari pentru raspuns. Stim, nu stim, ne pricipem, nu ne pricepem (vezi Geta) ne dam cu parerea. Ce legatura are Tiseanu cu Moisescu?!

Politică

6654 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

536 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

494 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.