CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Adrian Pițigoi, candidatul PMP la Primăria Câmpina: "Planul meu este să dezvolt localitatea de la periferie spre centru!"

- Politică -

Ioan Adrian Pițigoi a fost consilier local în perioada 2008 - 2016, deci două mandate consecutive, dar consideră că adevărata ucenicie în administrația locală și-a făcut-o în ultimul mandat, 2016 - 2020, perioadă în care a fost (și încă mai este) viceprimarul municipiului Câmpina. "Am învățat foarte multe în acești patru ani. Chiar a fost o ucenicie pentru mine. După cum știți, eu m-am ocupat de reparații pe domeniul public, lucruri mai mici, dar nu lipsite de importanță pentru câmpineni și pentru localitate", ne-a declarat Adrian Pițigoi, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului.

Dacă va fi ales primar, Adrian Pițigoi spune că are un plan concret de dezvoltare a municipiului de la periferie spre centru, ceea ce ar reprezenta o premieră pe plan local: "În zona centrală stăm bine. Problemele cele mai mari le avem la periferie. Cartierul Voila este cel mai oropsit cartier al Câmpinei din punct de vedere edilitar. Sunt foarte multe probleme aici, probleme vechi, pe care le cunosc bine - canalizarea, lipsa trotuarelor, carosabilul este sub orice critică, nu există un parc, nu e un loc de joacă pentru copii. Mergem mai departe și avem Cartierul Turnătorie, unde sunt, de asemenea, multe probleme, la fel și În Luncă, la fel și în Cartierul Câmpinița. Și în aceste zone trăiesc tot câmpineni și trebuie să avem același standard pentru toată Câmpina, nu doar pentru zona centrală! Eu asta vreau să fac în calitate de primar, să aduc standardele din centru spre periferie", spune Adrian Pițigoi.
Despre o parte din proiectele candidatului PMP la Primăria Câmpina, despre bilele negre pe care și le dă Adrian Pițigoi pentru mandatul care se apropie de final, despre echipa cu care a pornit la drum în această campanie electorală, dar și despre... agenda pe care o poartă tot timpul la întâlnirile cu cetățenii, puteți afla urmărind emisiunea noastră.


21 Aug 2020 10:40 4953 vizualizari


Comentarii


  • 24.08.2020 07:35 Ionut Florin_Felicitari pentru raspuns. Stim, nu stim, ne pricipem, nu ne pricepem (vezi Geta) ne dam cu parerea. Ce legatura are Tiseanu cu Moisescu?!
  • 23.08.2020 16:11 Geta Am vazut pe Facebook un sondaj facut la Campina cu Moisescu la 38% castigand alegerile. Este posibil asa ceva? Ca Tiseanu a fost un vis urat pt Campina stim toti, dara cum sa sarim de gat cu PSD, parca e prea de tot!
  • 22.08.2020 10:44 Florin Ce usor este sa improscam cu noroi... Rusine sa le fie celor care stau doar pe margine si arunca tot felul de cuvinte nelalocul lor... Nu tin cu nimeni deocamdata, dar ma infior sa constat cat de rea s a facut lumea... Succes tuturor candidatilor, sa castige cel care stie cel mai bine ce inseamna administrarea acestui cochet municipiu.
  • 21.08.2020 15:29 Alex Minciuni! Ati stat in umbra 4 ani si ati vazut cum se fura si vreti mai mult. Va folositi de cartierul Voila. Sunteti informat prost. Canalizarea exista, pana la giratoriul cu Paltinu. Trotuare sunt, pe post de parcare. Stalpii de iluminat public... lumineaza in continuare frunzele copacilor si nu soseaua, trotuarele. Ah, poate d-asta n-ati vazut trotoarele.... lipsa organizarii cui? A dvs cumva?! Ups...
  • 21.08.2020 11:51 Iuliana Mult succes, domnule Pitigoi, meritati sa fiti primar! Felicitari pentru activitatea dumneavoastra de pana acum!!
742 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
554 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5705 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4484 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV