CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De ce au votat consilierii Marius Anghelescu (PMP) și Valentin Crețu (USR) în favoarea proiectelor primarului Alin Moldoveanu?

- Politică -

De ce au votat consilierii Marius Anghelescu (PMP) și Valentin Crețu (USR) în favoarea proiectelor primarului Alin Moldoveanu?

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina din 29 martie 2023, s-a înregistrat o situație unică din punct de vedere politic, greu de explicat și - culmea - despre care nimeni nu vorbește oficial!

La proiectele ”delicate”, care au suscitat multe discuții și comentarii și care nu au mai întrunit până acum numărul necesar de voturi, au votat în favoarea proiectelor primarului Alin Moldoveanu și consilierii locali Marius Anghelescu (PMP) și Valentin Crețu (USR). Este vorba de proiectele privind desființarea Serviciului de Administrare a Pieței Centrale, organigrama și înființarea Centrului Cultural. Cei doi au votat alături de ceilalți nouă consilieri care votează în mod obișnuit în favoarea proiectelor primarului Alin Moldoveanu - Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Lorena Iordache -(Partidul Verde), Liviu Briciu și Cosmin Raț (POL), Dan Nica și Florin Marcu (PNL), independetul Costel Filip și Viorica Vane (USR).
Dacă la proiectele privind desființarea Serviciului de Administrare a Pieței și la organigramă, voturile lui Anghelescu și Crețu au fost decisive, în privința proiectului de înființare a Centrului Cultural, acestea nu au contat și nu au fost suficiente, proiectul respectiv având nevoie de două treimi din votul consileirilor, adică de 13 voturi.
Ce i-a determinat pe Anghelescu și Crețu să voteze în favoarea acestor proiecte?
Nu vrea nimeni să vorbească oficial despre acest subiect. I-am întrebat pe cei doi consilieri în discuție, dar răspunsul lor sec a fost ”nu comentez” și nu au mai vrut să detalieze absolut nimic. Până acum, când au mai fost în discuția Consiliului Local aceste subiecte, cei doi nu au votat niciodată în favoarea lor. Mai curios este și faptul că și președinții celor două partide - Adrian Pițigoi (PMP) și Liviu Dumitrache (USR) s-au ferit să vorbească pe marginea acestui subiect delicat pentru ei, deși acesta a fost adus în discuție în conferința de presă în care s-a lansat petiția ”Spune nu pasajului subteran!”. Și nu au avut niciun comentariu de făcut, nici măcar atunci când Ioana Iuga a afirmat public, în cadrul aceleiași conferințe, cu subiect și predicat, că i-a întrebat pe cei doi președinți cum își explică votul consilierilor din partidele lor, dar nu a primit niciun răspuns!
Neoficial, sunt lansate tot felul de acuze, unele foarte dure, toate mergând spre ”Casa cu Grifoni”, acolo unde este sediul Primăriei Câmpina. Până când cei care fac astfel de acuze doar neoficial, nu vor veni cu declarații asumate sau cu dovezi incontestabile, le putem cosidera doar ”bârfe” sau ”intoxicări”. Oricum, faptul că fiecare consilier votează cum vrea, fără să țină cont de poziția partidului și, poate cel mai important, fără să ofere o explicație publică a schimbării votului în numai câteva luni, arată încă o dată decăderea politicii locale. E trist, dar acesta este adevărul! Unde sunt acei bărbați politici adevărați, care să vină și să-și asume public faptele lor, votul lor?! Sigur, nu sunt în politica locală actuală.


06 Apr 2023 08:42 3783 vizualizari



Comentarii






  • 17.04.2023 15:52 Anonim Cum adica ”nu comenteaza”? Ei au DATORIA sa le explice alegatorilor de ce voteaza proiecte care nu sunt dorite de campineni!
  • 06.04.2023 16:37 diss Am mai afirmat si sustin acest lucru: Campina are cea mai slaba administratie locala din toate timpurile. Cititi CV-urile alesilor locali si va veti convinge. Restul este un joc politic murdar care va distruge ce a mai ramas din targul asta prafuit numit Campina.
1230 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1556 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
634 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2049 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV