CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Pericolul din fiecare zi, de pe Strada Plevnei

- Actualitate -

Primim de la cititori. Pericolul din fiecare zi, de pe Strada Plevnei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine, cu o problemă extrem de importantă pentru Câmpina - parcarea autovehiculelor care aduc copii la grădinița și creșa de pe Strada Plevnei.

”Se întâmplă zilnic să se blocheze strada de către cei care nu pot să meargă pe jos 50m până pe Strada Ardealului, unde pot parca fără să-i pună pe toți în pericol, pietoni și șoferi. După cum se vede, poți să intri ușor în coliziune cu mașinile de pe sensul opus pentru că nu ai pe unde ocoli și te poți trezi cu o mașină în față. Poate puteți dvs să atrageți atenția asupra acestui fenomen și poate și poliția își va face treaba. Același lucru se întâmplă și în fața Protoieriei, până aproape de Ocolul Silvic”, este mesajul cititorul nostru. Un mesaj la care subscriem integral, despre care s-a mai discutat, fără a se găsi nicio soluție concretă pentru a reduce cât mai mult posibil riscul producerii unui accident.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


31 Oct 2023 19:57 3185 vizualizari


Comentarii






820 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1706 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2569 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1669 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV