CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Campioana olimpică Georgeta Popescu a primit, în sfârșit, cheile garsonierei cu care a fost premiată de administrația locală în... februarie 2020

- Actualitate -

Campioana olimpică Georgeta Popescu a primit, în sfârșit, cheile garsonierei cu care a fost premiată de administrația locală în... februarie 2020

Luna ianuarie a acestui an a adus cea mai mare performanță din istoria sportivă a Câmpinei - Georgeta Popescu devenind campioană olimpică de tineret în proba de monobob, la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Laussanne din Elveția. Asta în condițiile în care, să nu uităm, Câmpina este aproape în moarte clinică din punct de vedere sportiv, doar atletismul și motocrosul reușind mai să țină municipiul pe harta performanțelor. Autoritățile locale s-au grăbit să o premieze pe noua campioană olimpică. S-au fotografiat alături de ea, s-au mândrit cu ea, iar la ședința din luna februarie a Consiliului Local, s-a aprobat acordarea unei garsoniere în blocul de necesitate pentru campioana olimpică Georgeta Popescu.

Din luna februarie și până în luna octombrie, fosta administrație locală nu a fost în stare să pună în aplicare hotărârea Consiliului Local și să-i dea efectiv campioanei olimpice cheile garsonierei promise. Noua admiistrație a avut nevoie de doar câteva zile pentru a rezolva această problemă, o reparație morală pe care tânăra campioană o merita cu prisosință.
Georgeta Popescu se află în drum spre Austria și Germania pentru o serie de cantonamente, în perspectiva competițiilor care vor începe odată cu instalarea iernii. Miercuri, 4 noiembrie, la sediul Primăriei Câmpina, mama și una dintre surorile Georgetei Popescu au fost invitate pentru a primi contractul și cheile garsonierei. Gazdă a fost primarul Alin Moldoveanu, care le-a înmânat cheile garsonierei, în plus anunțându-le că va suporta personal, din indemnizația sa, pentru o perioadă din cinci ani, chiria de 53 de lei pe lună pe care Georgeta Popescu ar trebui să o plătească pentru această garsonieră. ”Pentru că Georgeta este un copil minunat, un om cu care ne mândrim, o mare campioană, am decis să suport eu, personal, pentru o perioadă de cinci ani, din indemnizația mea, această chirie”, a afirmat Alin Moldoveanu.
Apoi, reprezentanții Primăriei Câmpina, șefa Biroului Spațiu Locativ - Dana Melincianu și șeful Serviciului ADPP - Grigore Crijanovschi, au mers cu mama și sora campioanei olimpice să le predea garsoniera din blocul de necesitate, semnând la fața locului procesul-verbal de predare-primire.
”Am vorbit cu domnul primar și vreau să vă spun că este un gest superb pe care l-a făcut pentru mine, ca în numai câteva zile să rezolve această situație. Mă bucur că avem un astfel de primar, mă bucur că provine din sport, știe și apreciază mai bine decât oricine altcineva ce înseamnă sacrificiile pe care le face un sportiv de performanță și îi mulțumesc din suflet pentru toată această imensă bucurie pe care mi-a adus-o!”, ne-a declarat telefonic Georgeta Popescu.


04 Nov 2020 21:08 6298 vizualizari



Comentarii






  • 05.11.2020 15:39 Anonim Dn-a Mada, a primit abia acum cheile pentru ca fostul primar si fostul consiliu local nu s-au tinut mai deloc de promisiune.
  • 05.11.2020 06:45 Mada Pop Cum adica? Fata asta abia acum primeste cheile garsonierei? La opt luni dupa ce pe toate posturile de tv se lauda primaria ca o face cetatean de onoare si i da locuinta??? Mai oameni buni, ce tara e asta, cum e posibil asa ceva??? Nici macar astfel de lucruri nu suntem in stare sa le facem asa cum trebuie...
2521 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1386 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5052 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV