CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina, mileniul III. Ghivece sau scrumiere?

- Actualitate -

Câmpina, mileniul III. Ghivece sau scrumiere?

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

Situația pe care o prezentăm în rândurile de față ține mai mult de civilizația oamenilor decât de autorități. În urmă cu aproape doi ani, pe bulevardele Nicolae Bălcescu și Carol I au fost amplasate pe stâlpii de iluminat public niște ghivece destul de mari ca dimensiuni. În ele au fost plantate flori, care chiar dau o notă frumoasă celor două importante artere din Câmpina. Pe timpul iernii, florile sunt scoase și acele ghivece rămân goale. Probabil pentru că așa fac și la casele lor, unii oameni au confundat scrumierele sau coșurile de gunoi cu aceste ghivece, astfel încât chiar în zona centrală avem numeroase situații precum cea din imaginea alăturată. A existat chiar o campanie, anul trecut, în cadrul căreia unul dintre sloganuri era ”trotuarul nu este scrumiera ta”. Nici aceste ghivece nu ar trebui să fie scrumierele nimănui...

Acesta este un serial în care dorim să-i implicăm și pe câmpineni, pentru că tuturor ar trebui să ne fie dragă localitatea noastră și astfel arătăm că ne pasă cu adevărat. Așadar, dacă aveți imagini sau informații care considerați că pot sta la baza unui episod al acestui serial, vă așteptăm la numărul de whatsapp 0733.388.425.


18 Jan 2023 07:45 3316 vizualizari


Comentarii






  • 18.01.2023 09:34 Aristide Foarte bună campania. Ar trebui una legată de traficul de droguri în mod special în școli. În oraș se află o sursă importantă de droguri. Poate dăm măștile neprihanirii la o parte și poliția și autoritățile locale încep să ia măsuri în direcția asta.
  • 18.01.2023 08:27 Gabriel Toma Oare de ce au plecat intelectualii.De la dl Petrica Campeanu numai profitori,asta e adevarul.Nu au facut decat sa isi incaseze salariul.Tot intelectualii au transformat in scrumiera cosu de gunoi. Orasul isi merita soarta,dati inainte si cu pasaju.
31 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
1628 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2670 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2783 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV