Drapelul național, făcut franjuri în centrul municipiului Câmpina

Social (Categoria articolului)

Drapelul național. Tricolorul. Făcut franjuri în centrul Câmpinei. Nu pe la periferie, ci fix în centrul municipiului. Cu toate acestea, nu vede nimeni, sau nu-i pasă nimănui. Drapelul din Parcul Trandafirilor, de la notariate, chiar lângă Soldat și cel de pe catargul din fața Spitalului Municipal. Și dacă cei din Primăria Câmpina, care se ocupă cu astfel de probleme, sunt "prinși" în campania electorală sau au alte probleme, le semnalăm noi situația aceasta de-a dreptul rușinoasă.

Poate că astfel se sesizează și cei care ar fi trebuit să vadă singuri cum este respectat Tricolorul în Câmpina și iau măsurile necesare. Și această siuație spune multe despre modul în care este administrat municipiul.

3267 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1611 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

828 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

495 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

102 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.