Spectacolul din cea de-a doua zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

Eveniment (Categoria articolului)

Lume foarte multă la Cornu în cea de-a doua seară a festivalului "Florilor de tei". Atât de multă încât nu aveai loc să arunci un ac. Iar publicul a fost nu doar numeros, ci și foarte receptiv. Genul acela de public venit nu doar să privească și să asculte, ci și să cânte și să danseze. Cel puțin în a doua parte a spectacolului, publicul tânăr și foarte tânăr a creat o adevărată nebunie.

Mai întâi, pe scenă a urcat Formația Alesis, alături de care au dansat Ansamblul Folcloric "Floare de corn" - la momentele folclorice și Trupa de dans "Alesis" - la muzică ușoară. Formația Alesis este... Formația Alesis, întotdeauna minunată, cu programe frumoase, pentru gusturile și inimile tuturor. A urmat Emilia Ghinescu, o solistă de muzică populară îndrăgită de public și aplaudată îndelung ieri, la Cornu. Apoi, nebunia despre care vorbeam, odată cu urcarea pe scenă a Irinei Rimes, cântăreața de numai un metru și jumătate, din Republica Moldova, ale cărei melodii se află în toate topurile și care a semnat recent un contract cu casa de discuri Universal Music, din Franța, pentru versiunea franceză a piesei "Visele" și pentru două albume. Asta se întâmplă la doar un an de la lansarea solistei în industria muzicală.
Și nebunia a continuat cu Andra, care nu are nevoie de vreo prezentare. Ea rămâne una dintre cele mai bune artiste din România, o solistă iubită de publicul de toate vârstele. Iar aseară, la Cornu, publicul a cântat și dansat cu Andra, de la început și până la final, când focurile de artificii au încheiat cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei".

Citiți și Comuna Cornu, în sărbătoare la cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei"

Spectacolul din prima zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

7552 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3949 vizualizari
07 nov. 2021 19:32

Triumf românesc la Festivalul Mondial al Modei - Dubai 2021. Delia Lazăr, Lidia Ellersdorfer și Irina Fensi au obținut trei dintre trofeele festivalului

În anul 2018, designerul câmpinean Delia Lazăr obținea premiul pentru "Cea mai bună/frumoasă rochie" la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite. Anul acesta, la a patra ediție a festivalului, Delia Lazăr a fost invitată să facă parte din staff, ca director artistic al evenimentului. Un eveniment care s-a desfășurat la finalul lunii octombrie, pe parcursul a trei zile și a însemnat un adevărat maraton al modei mondiale.

5261 vizualizari
25 oct. 2021 19:32

De Ziua Armatei și la Centenarul Regelui Mihai I, la Breaza a fost dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”

La Breaza a fost luni, 25 Octombrie 2021, o sărbătoare cu totul și cu totul specială, fiind dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”, dedicat Centenarului Regelui Mihai I. Este vorba despre un monument restaurat, care a fost realizat în anul 1934 de sculptorul Ion T. Aldea, dar ”ascuns” după cel de-al doilea război mondial, odată cu instaurarea regimului comunist în România. Acum, monumentul a fost restaurat cu sprijinul sculptorilor Elena Surdu Stănescu, Elena Boby Dumitrescu și Cosma Dumitru și cu contribuția Primăriei orașului Breaza.

Alte stiri recente

683 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

236 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.