Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Avea 70 de ani, suferea de diabet, revenise în România din Italia împreună cu fiica sa

Social (Categoria articolului)

Marți dimineață a fost înregistrat cel de-al optulea deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani, întors din Italia și internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. Potrivit autorităților, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Conform informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, pacientul se întorsese pe 7 martie din Italia, împreună cu fiica sa care se află în acest moment în autoizolare la domiciliu. Bărbatul a fost internat pe 19 martie la secția ATI a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Craiova cu insuficiență respiratorie și a decedat în această dimineață. Este al optulea deces înregistrat în România din cauza coronavirusului. Primele trei decese au fost înregistrate duminică, iar luni, alte patru.
(Foto - Gazeta de Dolj)

2150 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3575 vizualizari
04 mar. 2021 20:59

Primul restaurant din Câmpina dedicat pastelor italiene adevărate. Aroma Italiei la ”Pasta Italian Cuisine”

Se numește ”Pasta Italian Cuisine” și se află în Câmpina, ultracentral, pe Bulevardul Carol I, nr. 32, lângă CEC. După cum îi spune și denumirea, acest restaurant este dedicat pastelor italiene, fiind primul de acest gen din Câmpina, iar odată ce îi treci pragul ai garanția că vei savura cele mai căutate paste din restaurantele exclusiviste din Italia.

2787 vizualizari
02 mar. 2021 09:26

O parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică, timp de mai multe ore, în perioada 3-5 martie 2021

1 comentarii

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina: miercuri - 3 martie, joi - 4 martie și vineri - 5 martie, în intervalul orar 9.30-14.30.

Alte stiri recente

606 vizualizari
05 mar. 2021 19:23

Două medalii pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, în prima zi a Campionatului Național under 18

La București, au loc vineri și sâmbătă Campionatele Naționale de Atletism în Sală pentru sportivii sub 18 ani (juniori II), CSS ”Constantin Istrati” Câmpina fiind reprezentat de trei sportivi. Încă din prima zi, clubul câmpinean a obținut deja două medalii.

1440 vizualizari
05 mar. 2021 12:53

Firma care a cumpărat Turnătoria Câmpina a "vândut-o" deja unei firme-surori, care face curat pe cele 21 hectare de teren

V-am informat despre faptul că, anul trecut, terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute prin intermediul lichidatorului judiciar unei societăți cu capital italian - Edil Center SRL Filipești din județul Bacău. Valoarea contractului - aproximativ 15 milioane lei fără TVA. Iar zilele trecute vă arătam cum sunt puse la pământ unele instalații / construcții care mai există pe terenul de 21 hectare care a aparținut Turnătoriei.