'De ce nu avem autostrada Comarnic - Brașov? Din cauza incompetenței unora și a intereselor din jurul licitațiilor'

Politică (Categoria articolului)

Afirmația îi aparține deputatului câmpinean Virgil Guran, care consideră că toți cei care s-au perindat pe la instituțiile responsabile, indiferent de partid, nu au fost în stare să înceapă cel mai important și mai necesar proiect de infrastructură din zona noastră.

'Să nu înțeleagă cineva că vin eu acum să promit că dacă ies parlamentar se face autostrada. Ce am făcut eu până acum și ce pot face în continuare este să pun o anumită presiune pe Guvern să înceapă acest obiectiv extraordinar de important pentru turism, pentru economie, în general, pentru întreaga dezvoltare a zonei. Până acum s-au pierdut mulți bani pe tot felul de studii, ba chiar și pe penalități, cred că se construia autostrada cu câți bani s-au pierdut. De ce nu s-a făcut până acum? Din cauza incompetenței celor care s-au ocupat de acest domeniu și din cauza intereselor din jurul licitațiilor. Dacă nu a ieșit așa cum au vrut unii, s-au tot reluat licitațiile inclusiv pentru studiile de fezabilitate și proiectare', a declarat deputatul PNL, Virgil Guran. (video)

Despre autostrada Comarnic-Brașov vorbim de foarte mulți ani, încă de pe vremea când ministrul al Transporturilor era Miron Mitrea. De la Mitrea până la Dan Șova și Victor Ponta (via Radu Berceanu) au fost mobilizate resurse importante pentru acest proiect de infrastructură care, din păcate, nu depășește de atâta vreme stadiul de... proiect. (Publicitate electorală)

7670 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

930 vizualizari
30 ian. 2023 21:07

Va trece sau nu bugetul Câmpinei de votul Consiliului Local?

După ce anul trecut a fost un întreg scandal în Consiliul Local pe tema votului asupra bugetului local, aruncăm o privire asupra situației politice din Legislativul câmpinean și ce premise sunt pentru ca situația de anul trecut să se repete. Sau nu... Ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina pentru aprobarea bugetului local al anului 2023 este programată joi, 2 februarie 2023, ora 17.00, în sala mică a Casei Tineretului.

1587 vizualizari
27 dec. 2022 07:44

PMP Câmpina își menține poziția privind pasajul subteran propus prin PUZ de primarul Alin Moldoveanu

Am primit la redacție un comunicat de presă din partea Partidului Mișcarea Populară, pe care îl redăm în continuare integral. Subiectul îl constituie proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), care include și pasajul subteran, proiect care se va afla pe ordinea de zi a ședinței din 28 decembrie 2022 a Consiliului Local Câmpina.

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.