Campanie CâmpinaTV.ro: ce credeți că ar trebui să facă autoritățile locale pentru limitarea răspândirii noului coronavirus?

Social (Categoria articolului)

Unul dintre dezideratele noastre este de a contribui la implicarea câmpinenilor în actul local de decizie. În aceste zile, toată lumea discută despre noul coronavirus și aproape fiecare dintre noi are o părere despre ceea ce ar trebui să facă autoritățile pentru a limita răspândirea acestui virus.

Am decis să devenim intermediari între câmpineni și autoritățile locale și vă invităm să ne scrieți cât mai detaliat și concret posibil ce credeți că ar trebui să facă autoritățlle locale astfel încât cetățenii să se simtă în siguranță, să știe că pot conta pe autorități, că lupta împotriva COVID-19 este o luptă comună. Noi vom prelua toate mesajele dumneavoastră și le vom așeza pe masa autorităților locale, astfel încât cele mai bune idei să fie puse în practică, scopul comun al tuturor fiind, în această perioadă, acela de a limita, prin orice mijloace, răspândirea coronavrisului.
Așteptăm propunerile dumneavoastră fie printr-un comentariu la acest articol, fie pe mail - tv.online.campina@gmail.com, whatsapp - 0733.388.425 sau Facebook.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2828 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Moțoiu Gheorghe 22.03.2020 13:07 Rog să verificați modul cum administrațiile asociațiilor de proprietari execută sarcinile (obligațiile) pe care le-a transmis Primăria cu privire la curățenia și dezinfecția spațiilor comune din blocuri.
  • Dumitrescu Elena 22.03.2020 13:42 Sa se faca control la asociatile de blocuri nu se spala cu clor pt dezinfectie si pt cei care sunt in carantină la domiciliu si n-are decat sotul un loc de munca care merge cu ziua sa fie ajutați
  • Anonim 22.03.2020 15:09 Încurajați hipermarketurile (Kaufland, Lidl, Profi, Carrefour etc.)să-și facă un catalog online, în vederea livrării de produse la domiciliu. Sunt convins că reprezentanții primăriei, vor reuși să ajungă la un acord cu directorii de magazine. O idee ar fi să le deconteze transportul sau să se ocupe chiar ei de transport. Sunt de părere că astfel se evita supraaglomerarea din magazine. Cei tineri vor putea comanda online pentru ei înșiși ori pentru cei care nu se descurcă în ale tehnologiei (părinți, bunici și alte categorii de persoane).
  • Contele 22.03.2020 15:49 Autoritatile locale ar trebui sa verifice si depozitele agentilor economici deoarece exista posibilitatea sa nu aprovizioneze sistematic rafturile,creand impresia ca alimentele si produsele de igiena nu mai exista determinand oamenii sa cumpere orice(vezi cozile de la hypermarketuri).Este indicat sa se stabileasca un interval orar in fiecare zi pentru a efectua cumparaturile doar persoanele varstnice(am observat ca inca nu constientizeaza ca trebuie sa STEA IN CASA).Daca nu ne potolim cu iesitul din casa si continuam in acest ritm o sa fie rau.STATI IN CASA!P.S.Rugati o ruda ,un prieten un vecin sa va faca cumparaturile !HAI SA FIM RESPONSABILI,E VORBA DESPRE SANATATEA SI VIITORUL NOSTRU!CUMPARATI PRODUSE FABRICATE IN ROMANIA!HAIDETI SA FIM SOLIDARI!
  • Bucur Silviu 22.03.2020 16:13 Vorbit cu politia locală, mers la locul faptei și dat spargerea la ''găștile'' de pe bănci.
  • Laura 22.03.2020 17:42 Supermarketurile din zona de sud a orasului sunt pline de romani sositi din strainatate, spun angajatii. Sunt anumite zone unde ei circula si pot fi verificati usor: banci, schimb valutar, supermarket. Nu este o “vanatoare”, dar de o saptamana sunt foarte multi in oras si nu ar fi avut cum si cand sa stea in carantina
  • Cristian 22.03.2020 19:10 Sa se scoata bancile si gata ,vedeti ce su facut turcii.
  • Popa 23.03.2020 11:18 In primăria Câmpina de ce nu se intra in șomaj tehnic? Și așa sunt o grămada care nu fac nimic. Sa ii oprească doar pe cei cu atribuții in situația de fata și câte unul din fiecare dintre celelalte departamente și restul acasă, in șomaj tehnic, ca nu e o rusine! Și se face și o economie considerabila la buget 😮

Social

415 vizualizari
04 dec. 2020 10:51

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1640 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1701 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

1158 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Senatorul Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației (și nu numai ei) vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate în misiunile din teatrele de operațiuni militare.