Campanie CâmpinaTV.ro: ce credeți că ar trebui să facă autoritățile locale pentru limitarea răspândirii noului coronavirus?

Social (Categoria articolului)

Unul dintre dezideratele noastre este de a contribui la implicarea câmpinenilor în actul local de decizie. În aceste zile, toată lumea discută despre noul coronavirus și aproape fiecare dintre noi are o părere despre ceea ce ar trebui să facă autoritățile pentru a limita răspândirea acestui virus.

Am decis să devenim intermediari între câmpineni și autoritățile locale și vă invităm să ne scrieți cât mai detaliat și concret posibil ce credeți că ar trebui să facă autoritățlle locale astfel încât cetățenii să se simtă în siguranță, să știe că pot conta pe autorități, că lupta împotriva COVID-19 este o luptă comună. Noi vom prelua toate mesajele dumneavoastră și le vom așeza pe masa autorităților locale, astfel încât cele mai bune idei să fie puse în practică, scopul comun al tuturor fiind, în această perioadă, acela de a limita, prin orice mijloace, răspândirea coronavrisului.
Așteptăm propunerile dumneavoastră fie printr-un comentariu la acest articol, fie pe mail - tv.online.campina@gmail.com, whatsapp - 0733.388.425 sau Facebook.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2998 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Moțoiu Gheorghe 22.03.2020 13:07 Rog să verificați modul cum administrațiile asociațiilor de proprietari execută sarcinile (obligațiile) pe care le-a transmis Primăria cu privire la curățenia și dezinfecția spațiilor comune din blocuri.
  • Dumitrescu Elena 22.03.2020 13:42 Sa se faca control la asociatile de blocuri nu se spala cu clor pt dezinfectie si pt cei care sunt in carantină la domiciliu si n-are decat sotul un loc de munca care merge cu ziua sa fie ajutați
  • Anonim 22.03.2020 15:09 Încurajați hipermarketurile (Kaufland, Lidl, Profi, Carrefour etc.)să-și facă un catalog online, în vederea livrării de produse la domiciliu. Sunt convins că reprezentanții primăriei, vor reuși să ajungă la un acord cu directorii de magazine. O idee ar fi să le deconteze transportul sau să se ocupe chiar ei de transport. Sunt de părere că astfel se evita supraaglomerarea din magazine. Cei tineri vor putea comanda online pentru ei înșiși ori pentru cei care nu se descurcă în ale tehnologiei (părinți, bunici și alte categorii de persoane).
  • Contele 22.03.2020 15:49 Autoritatile locale ar trebui sa verifice si depozitele agentilor economici deoarece exista posibilitatea sa nu aprovizioneze sistematic rafturile,creand impresia ca alimentele si produsele de igiena nu mai exista determinand oamenii sa cumpere orice(vezi cozile de la hypermarketuri).Este indicat sa se stabileasca un interval orar in fiecare zi pentru a efectua cumparaturile doar persoanele varstnice(am observat ca inca nu constientizeaza ca trebuie sa STEA IN CASA).Daca nu ne potolim cu iesitul din casa si continuam in acest ritm o sa fie rau.STATI IN CASA!P.S.Rugati o ruda ,un prieten un vecin sa va faca cumparaturile !HAI SA FIM RESPONSABILI,E VORBA DESPRE SANATATEA SI VIITORUL NOSTRU!CUMPARATI PRODUSE FABRICATE IN ROMANIA!HAIDETI SA FIM SOLIDARI!
  • Bucur Silviu 22.03.2020 16:13 Vorbit cu politia locală, mers la locul faptei și dat spargerea la ''găștile'' de pe bănci.
  • Laura 22.03.2020 17:42 Supermarketurile din zona de sud a orasului sunt pline de romani sositi din strainatate, spun angajatii. Sunt anumite zone unde ei circula si pot fi verificati usor: banci, schimb valutar, supermarket. Nu este o “vanatoare”, dar de o saptamana sunt foarte multi in oras si nu ar fi avut cum si cand sa stea in carantina
  • Cristian 22.03.2020 19:10 Sa se scoata bancile si gata ,vedeti ce su facut turcii.
  • Popa 23.03.2020 11:18 In primăria Câmpina de ce nu se intra in șomaj tehnic? Și așa sunt o grămada care nu fac nimic. Sa ii oprească doar pe cei cu atribuții in situația de fata și câte unul din fiecare dintre celelalte departamente și restul acasă, in șomaj tehnic, ca nu e o rusine! Și se face și o economie considerabila la buget 😮

Social

2448 vizualizari
20 sept. 2021 09:14

O elevă de la Școala "Al.I. Cuza" din Câmpina, printre câștigătorii Concursului Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor"

1 comentarii

Concursul Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor" este organizat anual de Asociația "Universul prieteniei" din Iași, în parteneriat cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare. Aproape 1.000 de copii au participat la ediția din acest an, copii din țară, din Republica Moldova și din diaspora (Grecia, Ucraina, Franța, Italia). Este un concurs puternic, iar marea bucurie este aceea că printre câștigători se numără și o fetiță din Câmpina.

3006 vizualizari
19 sept. 2021 13:06

Toate școlile din Câmpina au autorizație sanitară de funcționare. În privința autorizației ISU, o singură școală nu o are, încă

Toate unitățile de învățământ din municipiul Câmpina au obținut, de la Direcția de Sănătate Publică Prahova, autorizația sanitară de funcționare. La nivelul județului Prahova sunt opt unități de învățământ care au început noul an școlar fără această autorizație, fiind vorba despre școli și grădinițe din cinci comune.

Alte stiri recente

1193 vizualizari
20 sept. 2021 21:44

19 posturi de director și director adjunct, de la școlile și liceele din Câmpina, au fost scoase la concurs

La scurt timp după începerea noului an școlar, a început și concursul pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct la unitățile de învățământ preuniversitar. În județul Prahova, 207 posturi au fost declarate vacante și scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean, 19 dintre acestea fiind în Câmpina. Mandatele directorilor s-au încheiat în vara acestui an și au fost prelungite până la finalizarea concursului.

1277 vizualizari
20 sept. 2021 20:55

La Spitalul SanConfind, Ziua Mondială a Siguranței Pacientului este în fiecare zi

La finele săptămânii trecute, în întreaga lume a fost sărbătorită Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. Organizația Mondială a Sănătății a decis, în mai 2019, la cea de-a 72-a Adunare Mondială a Sănătăţii, să marcheze în fiecare an, pe 17 septembrie, o zi pentru siguranța pacientului. Având în vedere condițiile oferite de SanConfind în toate zonele sale, în toate intervențiile medicale realizate aici, se poate afirma cu certitudine că, în spitalul din Poiana Câmpina, Ziua Mondială pentru Siguranța Pacientului este în fiecare zi. Anul acesta, OMS îndeamnă toți factorii de decizie să demareze acțiuni pentru nașteri în siguranță și respect, în cadrul temei „Îngrijiri medicale sigure pentru mame și nou-născuți”.