CONTACT

Campanie CâmpinaTV.ro: ce credeți că ar trebui să facă autoritățile locale pentru limitarea răspândirii noului coronavirus?

- Social -

Campanie CâmpinaTV.ro: ce credeți că ar trebui să facă autoritățile locale pentru limitarea răspândirii noului coronavirus?

Unul dintre dezideratele noastre este de a contribui la implicarea câmpinenilor în actul local de decizie. În aceste zile, toată lumea discută despre noul coronavirus și aproape fiecare dintre noi are o părere despre ceea ce ar trebui să facă autoritățile pentru a limita răspândirea acestui virus.

Am decis să devenim intermediari între câmpineni și autoritățile locale și vă invităm să ne scrieți cât mai detaliat și concret posibil ce credeți că ar trebui să facă autoritățlle locale astfel încât cetățenii să se simtă în siguranță, să știe că pot conta pe autorități, că lupta împotriva COVID-19 este o luptă comună. Noi vom prelua toate mesajele dumneavoastră și le vom așeza pe masa autorităților locale, astfel încât cele mai bune idei să fie puse în practică, scopul comun al tuturor fiind, în această perioadă, acela de a limita, prin orice mijloace, răspândirea coronavrisului.
Așteptăm propunerile dumneavoastră fie printr-un comentariu la acest articol, fie pe mail - tv.online.campina@gmail.com, whatsapp - 0733.388.425 sau Facebook.

(Foto cu caracter ilustrativ)


22 Mar 2020 12:45 3398 vizualizari


Comentarii






  • 23.03.2020 11:18 Popa In primăria Câmpina de ce nu se intra in șomaj tehnic? Și așa sunt o grămada care nu fac nimic. Sa ii oprească doar pe cei cu atribuții in situația de fata și câte unul din fiecare dintre celelalte departamente și restul acasă, in șomaj tehnic, ca nu e o rusine! Și se face și o economie considerabila la buget 😮
  • 22.03.2020 19:10 Cristian Sa se scoata bancile si gata ,vedeti ce su facut turcii.
  • 22.03.2020 17:42 Laura Supermarketurile din zona de sud a orasului sunt pline de romani sositi din strainatate, spun angajatii. Sunt anumite zone unde ei circula si pot fi verificati usor: banci, schimb valutar, supermarket. Nu este o “vanatoare”, dar de o saptamana sunt foarte multi in oras si nu ar fi avut cum si cand sa stea in carantina
  • 22.03.2020 16:13 Bucur Silviu Vorbit cu politia locală, mers la locul faptei și dat spargerea la ''găștile'' de pe bănci.
  • 22.03.2020 15:49 Contele Autoritatile locale ar trebui sa verifice si depozitele agentilor economici deoarece exista posibilitatea sa nu aprovizioneze sistematic rafturile,creand impresia ca alimentele si produsele de igiena nu mai exista determinand oamenii sa cumpere orice(vezi cozile de la hypermarketuri).Este indicat sa se stabileasca un interval orar in fiecare zi pentru a efectua cumparaturile doar persoanele varstnice(am observat ca inca nu constientizeaza ca trebuie sa STEA IN CASA).Daca nu ne potolim cu iesitul din casa si continuam in acest ritm o sa fie rau.STATI IN CASA!P.S.Rugati o ruda ,un prieten un vecin sa va faca cumparaturile !HAI SA FIM RESPONSABILI,E VORBA DESPRE SANATATEA SI VIITORUL NOSTRU!CUMPARATI PRODUSE FABRICATE IN ROMANIA!HAIDETI SA FIM SOLIDARI!
  • 22.03.2020 15:09 Anonim Încurajați hipermarketurile (Kaufland, Lidl, Profi, Carrefour etc.)să-și facă un catalog online, în vederea livrării de produse la domiciliu. Sunt convins că reprezentanții primăriei, vor reuși să ajungă la un acord cu directorii de magazine. O idee ar fi să le deconteze transportul sau să se ocupe chiar ei de transport. Sunt de părere că astfel se evita supraaglomerarea din magazine. Cei tineri vor putea comanda online pentru ei înșiși ori pentru cei care nu se descurcă în ale tehnologiei (părinți, bunici și alte categorii de persoane).
  • 22.03.2020 13:42 Dumitrescu Elena Sa se faca control la asociatile de blocuri nu se spala cu clor pt dezinfectie si pt cei care sunt in carantină la domiciliu si n-are decat sotul un loc de munca care merge cu ziua sa fie ajutați
  • 22.03.2020 13:07 Moțoiu Gheorghe Rog să verificați modul cum administrațiile asociațiilor de proprietari execută sarcinile (obligațiile) pe care le-a transmis Primăria cu privire la curățenia și dezinfecția spațiilor comune din blocuri.
1995 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1774 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4612 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1748 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV