Vin colindătorii. Ioana Sandu - "Fluierul cel păstoresc"

Social (Categoria articolului)

De dorul concertelor de colinde din anii precedenți și de dragul minunaților colindători, mai mici sau mai mari, CâmpinaTV.ro a decis să vă prezinte, în perioada premergătoare Crăciunului, câte un colind pe zi. Sunt înregistrări realizate de noi la spectacolele organizate la Câmpina în 2019, când încă nu știam cum ni se vor schimba viețile peste doar câteva luni.

Astăzi, Ioana Sandu interpretează "Fluierul cel păstoresc", un superb colind de pe albumul "Să nu fii singur de Crăciun", așa cum s-a numit și spectacolul organizat pe 15 decembrie 2019 la Câmpina, la Casa Praznicală a Parohiei "Sfântul Nicolae" din Cartierul Slobozia. Alături de cunoscuta interpretă Ioana Sandu (câmpineancă la origini) se află grupul "Mugurași de primăvară", pregătit de profesor Alice Botoacă.

3600 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1596 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

800 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1129 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

743 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.