Restaurantul Bon Appetit din Câmpina face livrări la domiciliu și a introdus două noi metode de plată

Anunțuri (Categoria articolului)

Pentru a elimina contactul direct între client și livrator, Restaurantul Bon Appetit din Câmpina a introdus două noi modalități de plată pentru comenzi - plata direct pe site și plata contactless cu cardul la livrare, ambele variante venind în întâmpinarea dorinței legitime a tuturor de a desfășura livrările la cele mai înalte standarde de siguranță.

De asemenea, Restaurantul Bon Appetit din Câmpina și-a mărit aria de livrare, cu până la 7km, astfel că în afara Câmpinei se pot face livrări în acest moment în localitățile Cornu, Poiana Câmpina, Breaza, Bănești, Brebu, Provița de Jos, Telega. De asemenea, este simplu să aveți grijă și de persoanele în vârstă - puteți comanda și plăti online, iar Restaurantul Bon Appetit Câmpina livrează mâncarea la adresa indicată. 
În același timp, Restaurantul Bon Appetit a prelungit valabilitatea unor oferte speciale: pizza mare sau mică 3+1 gratis, shaorma mare sau mică 3+1 gratis, comenzile peste 100 de lei au discount 10%, toate produsele de post au discount 10%.
Comenzile se pot face online la adresa bonappetitcampina.ro/meniu, dar și telefonic la numerele 0244.374.760 sau 0720.727.851, zilnic între orele 9.30 - 20.45. (P)

2488 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

787 vizualizari
29 iun. 2020 12:42

Anunț public privind decizia etapei de încadrare - Floricon Salub SRL Câmpina

FLORICON SALUB SRL, titular al proiectului ”Extindere Stație de Transfer Deșeuri Câmpina, județul Prahova”, propus a fi amplasat în Câmpina str.DE604/1 nr.FN Tarla 21, parcela P 620, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM PRAHOVA, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

2850 vizualizari
24 iun. 2020 18:52

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a avizului de gospodărire a apelor pentru proiectul “Extindere Stație de Transfer Deșeuri Câmpina”

Societatea Floricon Salub SRL, cu sediul în Câmpina, strada Oborului, nr.6, telefon 0244.375.151, anunță publicul interesat cu privire la depunerea solicitării de emitere a avizului de gospodărire a apelor la SGA Prahova, pentru proiectul “Extindere Statie de Transfer Deșeuri Câmpina, județul Prahova”, propus a fi amplasat în Câmpina str. DE604/1 FN, Tarla 21, parcela P 620.

Alte stiri recente

1040 vizualizari
07 aug. 2020 10:44

HidroPrahova a introdus program de furnizare a apei potabile în satul Urleta din comuna Bănești

Mai mulți locuitori din comuna Bănești, satul Urleta, ne-au semnalat faptul că, de câteva zile, sunt întreruperi mari în furnizarea apei potabile. În timpul nopții, nu curge deloc apă, dar acest lucru se întâmplă și în cursul dimineții.

619 vizualizari
07 aug. 2020 07:28

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 7 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.