CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Dan Ioan Mușat (președintele PSD Câmpina): Obiectivul e să câștigăm alegerile la Câmpina. A venit timpul după 20 de ani de eșec liberal

- Politică -

Dan Ioan Mușat (președintele PSD Câmpina): Obiectivul e să câștigăm alegerile la Câmpina. A venit timpul după 20 de ani de eșec liberal

Cu aproape două luni înaintea alegerilor locale, partidele sunt în febra pregătirilor electorale. Deși nu suntem oficial în campanie electorală, așa cum este ea definită de lege, lucrurile se desfășoară ca și cum ar fi. În arena politică se anunță candidaturi, obiective, se scot în evidență problemele și se oferă soluții.

Am luat pulsul politic al organizației PSD Câmpina printr-un interviu pe care președintele organizației, Dan Ioan Mușat, a avut amabilitatea să ni-l acorde.
Am intrat, practic, în linie dreaptă către alegerile locale. Cu ce obiective intră PSD Câmpina în aceste alegeri?
Fără doar și poate ne propunem să câștigăm alegerile pe data de 9 iunie. Obiectivul organizației noastre, la care muncim zi de zi, este să câștigăm Primăria Câmpina prin candidatul nostru, Irina Mihaela Nistor, să fim primii și în clasamentul de la Consiliul Local și să îi putem asigura domnului Virgiliu-Daniel Nanu un număr de voturi de la Câmpina care să îl aducă în poziția de a câștiga alegerile pentru președinția Consiliului Județean. E un obiectiv realizabil și cred că suntem pe drumul cel bun. Reacția câmpinenilor în interacțiunea noastră cu ei ne face să fim optimiști.
Apropo de reacția câmpinenilor, știm că Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru Primăria Câmpina a avut un tur din ușă în ușă al orașului în care dumneavoastră, cei din PSD, ați însoțit-o. Ce zic oamenii? Pare că după foarte mulți ani sunt dispuși să dea din nou o șansă PSD-ului la Primăria Câmpina?
Da! Fără doar și poate. Orașul acesta are nevoie de o schimbare și câmpinenii simt asta, și-o doresc. Mulți dintre ei știu că PSD n-a avut primar aici de foarte mulți ani, de prea mulți ani aș spune. PNL a eșuat la Câmpina și asta e o realitate. Confirmată și de tristul experiment cu Alin Moldoveanu, care s-a dovedit că n-a fost independent, ci tot un PNL-ist care a renunțat la haina galben-albastră doar pe timpul campaniei din 2020. Din 2004 și până acum PNL a avut timp să arate ce poate. Sunt 20 de ani în care orașul nostru a decăzut mult. O spun cu mare tristețe. Iar acești ultimi ani, cu prim-vicepreședintele PNL Prahova, Alin Moldoveanu primar, au fost cireașa de pe tort. Sau mai bine spus bomboana de pe colivă. Anii de administrație Moldoveanu au încununat 20 de ani de eșec liberal în administrația câmpineană. E de-ajuns! Și-o spun câmpinenii cu care am discutat.
Cum ar putea să arate majoritatea din Consiliul Local Câmpina în această eră post-liberală de care vorbiți?
Cred că este prematur și totodată ineficient să discutăm despre posibile majorități. Alegerile sunt singurele care vor decide și cred că e sănătos să ne ducem cu toții în fața oamenilor, să ne prezentăm soluțiile, să le cerem votul și, ulterior, pe baza rezultatelor, să vedem cum putem oferi Câmpinei o administrație cât mai bună. Eu cred că sunt trei lucruri certe în aceste alegeri, pe baza cărora câmpinenii vor alege în cunoștință de cauză:
1. Alin Moldoveanu a dus pe noi culmi de eșec administrația liberală și trebuie să plece. Singura care îl poate învinge e Irina Mihaela Nistor.
2. La Consiliul Județean avem de ales între un prahovean serios, profesionist, apropiat de oameni, domnul Virgiliu-Daniel Nanu, și actualul președinte PNL al CJ Prahova, renumit pentru cazul de corupție, mașinile de lux, viața prin Dubai și pentru faptul că n-are nicio legătură cu județul nostru, domnul Iulian Dumitrescu.
3. Iar la Consiliul Local Câmpina eșecul de 20 de ani al administrației liberale trebuie să se încheie, iar PSD este cea mai sigură și corectă alegere.
Acesta este tabloul alegerilor locale de pe 9 iunie de la Câmpina și sunt sigur că PSD va fi de partea câștigătoare a luptei în toate cele trei cazuri.


31 Mar 2024 10:12 1396 vizualizari


Comentarii






  • 06.04.2024 11:50 Bogdan Deocamdată programul de viitor primar omite zona poluata din SE localități Campina. Și aceea este tot orașul nostru. Nu ar fi bun un parc , sau pădure urbana, poate fi și zona industriala,sau ce ceva mai bun.
504 vizualizari 16 May 2024 20:04 Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

citeste mai mult
869 vizualizari 16 May 2024 19:06 Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

În general, tinerii nu prea sunt atrași de politică. Există, însă, și excepții. Se întâmplă chiar aici, la Câmpina. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două tinere remarcabile, studente, au făcut pasul spre politică și au ales Partidul Câmpina Curată.

citeste mai mult
1283 vizualizari 15 May 2024 20:15 Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată reclamă că ”anumiți preoți propovăduiesc votarea unui anumit candidat”

Asociația Câmpina Curată a lansat un atac extrem de dur, în care au fost prezentate situații privind faptul că ”anumiți preoți din Câmpina propovăduiesc, pe lângă Cuvântul Domnului, și îndemnuri electorale pentru votarea unui anumit candidat la funcția de primar”.

citeste mai mult
1235 vizualizari 15 May 2024 19:24 Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată, acuze dure spre ”un anumit candidat”: stimulente financiare, vize de flotant la limita legalității

Asociația Câmpina Curată a venit în fața câmpinenilor cu un mesaj extrem de dur, în care ”un anumit candidat” este acuzat că a acordat ”stimulente financiare”, că ”3.000 cetățeni au obținut ilegal domiciliul sau viză de flotant în Câmpina”, existând chiar un caz aparte în care ”149 persoane figurează cu domiciliul la aceeași adresă”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV