Poliția Locală Câmpina a distribuit gratuit măști de protecție în centrele de vaccinare

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina a primit ca sponsorizare încă 5.000 de măști de protecție, pe care a început de joi, 28 octombrie, să le distribuie prin intermediul Poliției Locale.

Astfel, după ce primele 5.000 de măști de protecție primite tot ca sponsorizare, au fost distribuite zilele trecute în zonele centrelor comerciale, ale piețelor, ale stațiilor de transport public, către beneficiarii Cantinei Sociale, precum și către persoanele din ctegoriile vulnerabile, începând de joi, 28 octombrie, Poliția Locală Câmpina a distribuit gratuit măști de protecție, în prima zi alegând să le distribuie în centrele de vaccinare.
Este vorba de centrele de vaccinare de la Casa Tineretului și de la Spitalul de Psihiatrie Voila, unde în ultimele zile media de persoane vaccinate este de aproape 400 la ambele centre.
Acțiunea Poliției Locale Câmpina va continua și în zilele următoare fiind vizate și alte puncte de interes din localitate.

1910 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4325 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2417 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.