Primim de la cititori. Probleme și la intersecția Calea Doftanei cu Strada Petru Rareș

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine realizată la intersecția Străzii Petru Rareș cu Calea Doftanei.

Este un subiect despre care am mai scris... Am scris mai întâi despre intersecția Calea Doftanei cu Aleea Magnoliei. Apoi, la numai două săptămâni, la câteva zeci de metri de acest loc, la intersecția Calea Doftanei cu Strada Tudor Vladimirescu avea loc un accident de circulație exact din cauza lipsei de vizibilitate. A fost, din fericire, doar o tamponare... Dar este nevoie de o tragedie pentru a se lua măsuri?!
Acum, oamenii de pe Strada Petru Rareș reclamă exact același lucru: sunt nevoiți să iasă foarte mult din această străduță în Calea Doftanei pentru a se asigura, din cauza lipsei de vizibilitate cauzată de mașinile parcate în zonă. Câteva oglinzi rutiere poate ar rezolva aceste probleme și ar asigura un climat de siguranță participanților la trafic, deviza - cel puțin la nivel teoretic - atât a polițiștilor, cât și a celor din administrația locală.
Glumind amar, poate a treia oară este cu noroc pentru oamenii de aici!
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteși transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.

1966 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Coco Chanel 27.09.2023 15:55 Turnatoria salveaza Romania.....Asta este singura problema,in rest numai lapte si miere.Doar ca nu sunt parcari suficiente,nivelul de trai scade de la o zi la alta,sunteti tot mai multi someri.Slava!
  • Radu 27.09.2023 21:41 Buna ziua! Vreau sa mentionez ca au fost accidente in aceea zona, exact din acest motiv. Au fost facute amiabile cu tamponari usoare. Nu oglinda ar rezolva problema... Problema este exact a acelor oamneni cu curtea goala si fara bun simt... parcare este peste drum la 20 m, este mereu goala!
  • Cristian 01.10.2023 16:45 Plantarea de oglinzi sau de orice fel de semn de circulație se face prin decizia administratorului drumului,cu acordul Poliției Rutiere(în funcție de destinația drumului care poate fi drum local,județean,national,etc)

Actualitate

586 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

1859 vizualizari
06 dec. 2023 20:58

Clubul Sportiv Câmpina va avea un nou Comitet Director. Consilierii au fost de acord cu cea mai mare parte a modificărilor aduse de Cosmin Raț

1 comentarii

Vă informam recent că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie 2023 se afla și un proiect privind modificarea condițiilor pentru alcătuirea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, proiect inițiat de consilierul Cosmin Raț.

Alte stiri recente

1301 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

670 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.