Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

Sport (Categoria articolului)

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria lui Romeo Văsii, fost comandant al Poliției Câmpina și director al Poliției Locale, un mare iubitor al fotbalului și apropiat al echipei lui Mara.
Câmpinenii au dominat jocul de la un capăt la celălalt, înscriind de două ori - prin Negreanu și O. Constantin, ratând și o lovitură de pedeapsă, prin Coman.
Iată și formula de start aliniată de formația câmpineană: C. Constantin - Biro, Bej, R.Coman, Crețu, Voicu, Rădulescu, Cafadaru, O. Constantin, Negreanu, Buștuc. Au mai jucat: A. Burlacu, Drăghici, Corneanu, Băjenaru, Basma.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va sta, pentru că era programată să joace în deplasare cu Real Rio Cocoșești, formație care între timp s-a retras din campionat.
Rezultatele etapei a 7-a din Superliga B Prahova:
Olimpia Cireșanu - CSO Mizil 2-3
Avântul Tomșani - Real Rio Cocoșești, neprogramat
Brădetul Ștefești - Progresul Bucov 1-2
CS Blejoi II - Știința Albești 1-0
Unirea Teleajen - Viitorul Puchenii Mari 3-1
CS Scorțeni Bordeni - Carpați Sinaia, nedisputat
AS Gherghița - CS Câmpina 3-2
Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2

4542 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1291 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.

1710 vizualizari
17 oct. 2021 19:28

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Alte stiri recente

551 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2200 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.