Locuitorii de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, sunt exasperați: după fiecare ploaie, strada lor devine un... lac și le inundă curțile!

Actualitate (Categoria articolului)

Am primit de la un cititor de pe Strada Petre Liciu câteva fotografii, realizate după cea mai recentă ploaie.

”În luna martie, aceeași firmă care s-a ocupat cu realizarea canalizării în comuna Bănești, a realizat canalizarea și pe strada naostră - Strada Petre Liciu. În urma săpăturilor executate, au tăiat și înfundat conducta de apă potabilă, astfel că la fiecare ploaie mai mare strada se inundă și apa din stradă intră în curtea mea. Am mers de două ori în audiență la primărie, dar deocamdată nu s-a găsit nicio rezolvare pentru noi. Suntem exsperați!”, este mesajul pe care  ni l-a transmis cititorul nostru.
La rândul nostru transmitem mesajul, cu speranța că cineva se va apleca totuși și asupra problemei acestor oameni.
Strada Petre Liciu se află aproape de cartierul Turnătoriei, la mică distanță de intersecția străzilor Constantin Stere și Conductelor și în apropierea societății Confind.

2539 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2202 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.