Locuitorii de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, sunt exasperați: după fiecare ploaie, strada lor devine un... lac și le inundă curțile!

Actualitate (Categoria articolului)

Am primit de la un cititor de pe Strada Petre Liciu câteva fotografii, realizate după cea mai recentă ploaie.

”În luna martie, aceeași firmă care s-a ocupat cu realizarea canalizării în comuna Bănești, a realizat canalizarea și pe strada naostră - Strada Petre Liciu. În urma săpăturilor executate, au tăiat și înfundat conducta de apă potabilă, astfel că la fiecare ploaie mai mare strada se inundă și apa din stradă intră în curtea mea. Am mers de două ori în audiență la primărie, dar deocamdată nu s-a găsit nicio rezolvare pentru noi. Suntem exsperați!”, este mesajul pe care  ni l-a transmis cititorul nostru.
La rândul nostru transmitem mesajul, cu speranța că cineva se va apleca totuși și asupra problemei acestor oameni.
Strada Petre Liciu se află aproape de cartierul Turnătoriei, la mică distanță de intersecția străzilor Constantin Stere și Conductelor și în apropierea societății Confind.

2824 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1100 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1484 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

683 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările: