Consilierii locali Cezar Grama și Aron Sabo au dat în judecată Primăria, pe secretarul general al municipiului și... Consiliul Local Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 24 noiembrie 2021, la Tribunalul Prahova, Secția de Contencios Administrativ, a fost înregistrat un dosar în care consilierii locali câmpineni Cezar Grama și Aron Sabo dau în judecată Primăria municipiului Câmpina, pe secretarul general al localității și... Consiliul Local Câmpina. Obiectul dosarului - anularea Hotărârii nr. 85/ 30 iunie 2021 privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza S.F.) și a indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea obiectivului de investiții ”Sistem de supraveghere video în zonele vulnerabile din Municipiul Câmpina”.

De asemenea, cei doi consilieri au solicitat instanței și suspendarea aplicării hotărârii respective până la soluționarea procesului.
Vă reamintim că este vorba de celebra hotărâre respinsă prin vot de plenul Consiliului Local, anunțată ca atare inclusiv de secretarul general în plenul ședinței Consiliului Local, după care a fost transmisă către Prefectura Prahova ca fiind adoptată, după ce votul lui Cezar Grama nu a mai fost luat în considerare. A fost o întreagă discuție la momentul respectiv, fiecare parte având argumentele sale. Răspunsul Prefecturii Prahova a a fost acela că hotărârea a fost legal adoptată.
Acum, o instanță va decide care va fi situația acestei hotărâri, despre care am scris și la momentul respectiv că, probabil, cea mai elegantă ieșire din acestă situație total neplăcută ar fi fost anularea prin votul majorității consilierilor câmpineni a hotărârii respective și adoptarea (sau nu) a uneia noi, cu același conținut.
Primul termen în procesul deschis de cei doi consilieri locali este 9 decembrie 2021.

4449 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

317 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1240 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

392 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1350 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.