1.500kg de cartofi și ceapă, din partea firmei Sofprest Protect Security Câmpina, pentru familiile nevoiașe din localitate

Social (Categoria articolului)

Firma Sofprest Protect Security din Câmpina, reprezentată de soții Cătălina și Doru Cârciu, și-a făcut un obicei din a veni în sprijinul comunității în momente delicate sau în momente mai grele, în special pentru familiile nevoiașe sau pentru bătrâni.

Acum în plină stare de urgență generată de pandemia de coronavirus, dar pentru că se apropie Sărbătorile Pascale, reprezentanții firmei Sofprest Protect Security Câmpina au donat 1.000 kg de cartofi și 500 kg de ceapă pentru familiile din Câmpina care au nevoie de sprijin. Distribuirea produselor se face prin Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Câmpina, cea care cunoaște cel mai bine situația familiilor nevoiașe din localitate.
Gestul societății câmpinene este unul de apreciat și de urmat, pentru că, dacă fiecare societate, oricât de mică, ar face un astfel de gest, atunci solidaritatea nu ar mai fi doar o vorbă frumoasă spusă în momente grele.

4588 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1619 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

845 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

83 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

229 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.