La SanConfind, noi servicii medicale cofinanțate de CJAS pentru spitalizarea de zi

Sănătate (Categoria articolului)

(P) Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina, cel mai mare spital privat prahovean, este într-o continuă dezvoltare nu doar în ceea ce privește personalul medical de înaltă calificare, ci și din punct de vedere al serviciilor oferite, toate cu o calitate deja recunoscută și care face întotdeauna diferența. Din acest an, pentru spitalizarea de zi în relație cu CJAS Prahova, SanConfind vine cu o serie de servicii/proceduri medicale de mare interes pentru pacienți.

Precizăm, de asemenea, că SanConfind și-a îmbogățit mereu echipa medicală cu medici specialiști dedicați, a căror carieră profesională a fost desăvârșită atât în țară, cât și în afara ei.
Dr. Stelian Anghel, medic specialist ortoped, sosit de curând în echipa SanConfind, este specializat în tratamentul coloanei vertebrale. Astfel, în prezent, Spitalul SanConfind acordă, în regim de spitalizare de zi decontat de CJAS Prahova, la ortopedie, tratamentele / intervențiile enumerate mai jos:
- Analgezie epidurală cu cateter
- Infiltrație periradiculară transforaminală
- Bloc de ram median posterior
- Infiltrație sacroiliacă
- Discectomie percutană
- Endoscopie de canal spinal
- Incizia și drenajul abceselor periosoase (loji superficiale ale capului și gâtului)
- Terapia spasticității membrului superior aparută ca urmare a unui accident vascular cerebral pentru pacientul adult - cu toxină botulimică
Echipa de medici ortopezi este formată din: dr. Viorel Albu, dr. Stelian Anghel, dr. Adriana Goagă și dr. Andrei Repede

La specialitatea Chirurgie Generală, începând din acest an, SanConfind oferă servicii pacienților oncologici, astfel încât tratamentul chimioterapeutic să nu le mai afecteze sistemul venos periferic. Acestea se adaugă la serviciile pe care oferite încă din anii trecuți:
- Biopsie de ganglion limfatic
- Inserția cateterului intercostal pentru drenaj
- Excizia leziunilor sânului
- Colecistectomia laparoscopică
- Hemoroidectomia
- Cura chirurgicală a herniei inghinale unilaterale
- Circumcizia
- Întreruperea joncțiunii safeno-femurala varicoasă
- Întreruperea mai multor vene tributare unei vene varicoase
- Întreruperea subfascială a uneia sau mai multor vene perforante varicoase
- Debridarea excizională a tegumentului și țesutului subcutanat
- Biopsia tegumentului și țesutului subcutanat
- Incizia și drenajul hematomului tegumentar și al țesutului subcutanat
- Incizia și drenajul abceselor tegumentelor și ale țesutului subcutanat
- Excizia leziunilor tegumentare și țesutului subcutanat în alte zone
- Electroterapia leziunilor tegumentare, leziune unică
- Rezecția parțială a unghiei încarnate
- Excizia hidrocelului
- Biopsia transrectală (cu ac de biopsie) a prostatei
- Cistoscopia
- Excizia fistulei anale implicând jumătatea inferioară a sfincterului anal
- Excizia fistulei anale implicand jumatatea superioara a sfincterului anal
- Cura chirurgicală a herniei ombilicale
- Cura chirurgicală a herniei epigastrice
- Cura chirurgicală a eventrației postoperatorii cu prosteză
Echipa de medici chirurgi este formată din dr. Sebastian Grădinaru, dr. Claudiu Anghel și dr. Emil Barbu

La specialitatea Urologie, în regim de spitalizare de zi, se pot efectua două intervenții: biopsia transrectală (cu ac de biopsie) a prostatei, precum și cistoscopia. Dr. Sandu Silviu, medic specialist urologie, acordă consultații și efectuează proceduri minim invazive (ureteroscopie, montare sondă dublu J sub ghidaj Rx, instilații BCG etc.) în condiții de siguranță și confort, având la dispoziție echipamente moderne de diagnostic și tratament. 
Nu în ultimul rând, Secția obstetrică-ginecologie (secție care deja are 6 ani de activitate, peste 250 de intervenții în sfera ginecolgică și peste 1.200 nașteri), poate oferi, în regim spitalizare de zi decontat de CJAS, servicii medicale doamnelor - atât celor însărcinate, cât și celor care au diverse afecțiuni în sfera genitală. Echipa de medici ginecologi este cea mai numeroasă, având peste 10 medici care efectuează toata gama de intervenții chirugicale clasice și minim invasive, inclusiv chirurgie ginecologică oncologică laparoscopică.
SanConfind se mândrește cu doi medici neonatologi: dr. Eugenia Grumezescu și dr. Raluca Teodosiu, care au făcut din maternitatea SanConfind un loc căutat și datorită “orei magice”, respectiv echipei magice de asistenți care susțin alăptarea exclusiv la sân nu doar prin vorbe. Aceste fapte vin în completarea celor pe care moașele le efectuează la naștere! Prin meritul medicilor ATI, nașterea spontană sau prin cezariană devine o experiență de neuitat. SanConfind are în echipă medici anesteziști de top: dr. Delia Bucur, dr. Luminița Luțan, dr. Ramona Chiriță, dr. Irina Patrichi. Serviciile ATI acoperă și cazuistica spitalizării de zi, mai ales la gastroenterologie, unde dr. Alexandra Caba efectuează endoscopii digestive fără disconfortul lipsei de anestezie.

În afara secțiilor cu spitalizare continuă, specialitățile dermato-venerologie și diabet zaharat oferă, de asemenea, servicii de spitalizare de zi decontate de CJAS. Dr. Răzvan Bucur, medic primar dermato-venerologie, este deja un nume consacrat în specialitatea dumnealui, iar dr. Alexandru Barnea, medic primar diabetolog, pe lângă specialitatea de bază are și competență pe nutriție, putând astfel să acorde consultații nu numai pacienților cu diabet zaharat, ci și celor care își doresc o viață și o alimentație sănătoasă/corectă.
Pacienții se pot programa sau pot primi relații suplimentare la telefon (call-center) 0244.990, sau accesând site-ul Spitalului SanConfind:  www.sanconfind.ro  ori la adresa de e-mail: secretariat@sanconfind.ro.
De asemenea, detalii pot fi obținute la telefon 0731.330.140 (consultantul spitalului), sau la mihaela.moldoveanu@sanconfind.ro. (P)

2545 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

2873 vizualizari
17 iun. 2022 21:23

Herniile de disc se vor putea opera la Spitalul SanConfind, din Poiana Câmpina

La Spitalul SanConfind, din Poiana Câmpina, vor fi posibile, în curând, operațiile de hernie de disc. Aceste intervenții chirurgicale de mare complexitate vor fi realizate de doi dintre cei mai reputați specialiști în ortopedie și traumatologie, care s-au desăvârșit profesional în spitale din țări occidentale, printre cele mai dezvoltate din lume. Este vorba de doctor Viorel Albu, angajat de mai mulți ani la SanConfind, și de doctor Stelian Anghel, un mai recent angajat al spitalului. Ambii lucrează cu normă întreagă, astfel că de activitatea lor vor beneficia cât mai mulți pacienți.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1112 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.