La SanConfind, noi servicii medicale cofinanțate de CJAS pentru spitalizarea de zi

Sănătate (Categoria articolului)

(P) Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina, cel mai mare spital privat prahovean, este într-o continuă dezvoltare nu doar în ceea ce privește personalul medical de înaltă calificare, ci și din punct de vedere al serviciilor oferite, toate cu o calitate deja recunoscută și care face întotdeauna diferența. Din acest an, pentru spitalizarea de zi în relație cu CJAS Prahova, SanConfind vine cu o serie de servicii/proceduri medicale de mare interes pentru pacienți.

Precizăm, de asemenea, că SanConfind și-a îmbogățit mereu echipa medicală cu medici specialiști dedicați, a căror carieră profesională a fost desăvârșită atât în țară, cât și în afara ei.
Dr. Stelian Anghel, medic specialist ortoped, sosit de curând în echipa SanConfind, este specializat în tratamentul coloanei vertebrale. Astfel, în prezent, Spitalul SanConfind acordă, în regim de spitalizare de zi decontat de CJAS Prahova, la ortopedie, tratamentele / intervențiile enumerate mai jos:
- Analgezie epidurală cu cateter
- Infiltrație periradiculară transforaminală
- Bloc de ram median posterior
- Infiltrație sacroiliacă
- Discectomie percutană
- Endoscopie de canal spinal
- Incizia și drenajul abceselor periosoase (loji superficiale ale capului și gâtului)
- Terapia spasticității membrului superior aparută ca urmare a unui accident vascular cerebral pentru pacientul adult - cu toxină botulimică
Echipa de medici ortopezi este formată din: dr. Viorel Albu, dr. Stelian Anghel, dr. Adriana Goagă și dr. Andrei Repede

La specialitatea Chirurgie Generală, începând din acest an, SanConfind oferă servicii pacienților oncologici, astfel încât tratamentul chimioterapeutic să nu le mai afecteze sistemul venos periferic. Acestea se adaugă la serviciile pe care oferite încă din anii trecuți:
- Biopsie de ganglion limfatic
- Inserția cateterului intercostal pentru drenaj
- Excizia leziunilor sânului
- Colecistectomia laparoscopică
- Hemoroidectomia
- Cura chirurgicală a herniei inghinale unilaterale
- Circumcizia
- Întreruperea joncțiunii safeno-femurala varicoasă
- Întreruperea mai multor vene tributare unei vene varicoase
- Întreruperea subfascială a uneia sau mai multor vene perforante varicoase
- Debridarea excizională a tegumentului și țesutului subcutanat
- Biopsia tegumentului și țesutului subcutanat
- Incizia și drenajul hematomului tegumentar și al țesutului subcutanat
- Incizia și drenajul abceselor tegumentelor și ale țesutului subcutanat
- Excizia leziunilor tegumentare și țesutului subcutanat în alte zone
- Electroterapia leziunilor tegumentare, leziune unică
- Rezecția parțială a unghiei încarnate
- Excizia hidrocelului
- Biopsia transrectală (cu ac de biopsie) a prostatei
- Cistoscopia
- Excizia fistulei anale implicând jumătatea inferioară a sfincterului anal
- Excizia fistulei anale implicand jumatatea superioara a sfincterului anal
- Cura chirurgicală a herniei ombilicale
- Cura chirurgicală a herniei epigastrice
- Cura chirurgicală a eventrației postoperatorii cu prosteză
Echipa de medici chirurgi este formată din dr. Sebastian Grădinaru, dr. Claudiu Anghel și dr. Emil Barbu

La specialitatea Urologie, în regim de spitalizare de zi, se pot efectua două intervenții: biopsia transrectală (cu ac de biopsie) a prostatei, precum și cistoscopia. Dr. Sandu Silviu, medic specialist urologie, acordă consultații și efectuează proceduri minim invazive (ureteroscopie, montare sondă dublu J sub ghidaj Rx, instilații BCG etc.) în condiții de siguranță și confort, având la dispoziție echipamente moderne de diagnostic și tratament. 
Nu în ultimul rând, Secția obstetrică-ginecologie (secție care deja are 6 ani de activitate, peste 250 de intervenții în sfera ginecolgică și peste 1.200 nașteri), poate oferi, în regim spitalizare de zi decontat de CJAS, servicii medicale doamnelor - atât celor însărcinate, cât și celor care au diverse afecțiuni în sfera genitală. Echipa de medici ginecologi este cea mai numeroasă, având peste 10 medici care efectuează toata gama de intervenții chirugicale clasice și minim invasive, inclusiv chirurgie ginecologică oncologică laparoscopică.
SanConfind se mândrește cu doi medici neonatologi: dr. Eugenia Grumezescu și dr. Raluca Teodosiu, care au făcut din maternitatea SanConfind un loc căutat și datorită “orei magice”, respectiv echipei magice de asistenți care susțin alăptarea exclusiv la sân nu doar prin vorbe. Aceste fapte vin în completarea celor pe care moașele le efectuează la naștere! Prin meritul medicilor ATI, nașterea spontană sau prin cezariană devine o experiență de neuitat. SanConfind are în echipă medici anesteziști de top: dr. Delia Bucur, dr. Luminița Luțan, dr. Ramona Chiriță, dr. Irina Patrichi. Serviciile ATI acoperă și cazuistica spitalizării de zi, mai ales la gastroenterologie, unde dr. Alexandra Caba efectuează endoscopii digestive fără disconfortul lipsei de anestezie.

În afara secțiilor cu spitalizare continuă, specialitățile dermato-venerologie și diabet zaharat oferă, de asemenea, servicii de spitalizare de zi decontate de CJAS. Dr. Răzvan Bucur, medic primar dermato-venerologie, este deja un nume consacrat în specialitatea dumnealui, iar dr. Alexandru Barnea, medic primar diabetolog, pe lângă specialitatea de bază are și competență pe nutriție, putând astfel să acorde consultații nu numai pacienților cu diabet zaharat, ci și celor care își doresc o viață și o alimentație sănătoasă/corectă.
Pacienții se pot programa sau pot primi relații suplimentare la telefon (call-center) 0244.990, sau accesând site-ul Spitalului SanConfind:  www.sanconfind.ro  ori la adresa de e-mail: secretariat@sanconfind.ro.
De asemenea, detalii pot fi obținute la telefon 0731.330.140 (consultantul spitalului), sau la mihaela.moldoveanu@sanconfind.ro. (P)

3079 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1753 vizualizari
28 nov. 2022 10:22

La SanConfind se vor efectua ecografii Doppler, la standarde internaționale

1 comentarii

Echipei medicale de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina i se va alătura în curând un medic specialist în medicina de laborator, dar cu competențe excepționale în ecografie (ultrasonografie generală). Medicul Mara Dobre are peste 20 de ani de experiență relevantă, activând în mai multe clinici private și spitale din țară și din străinătate. Experiența în completarea studiilor de medicină de laborator este cu adevărat excepțională, pentru că nu sunt mulți medici în România care să fi studiat ecografie de înaltă calitate în Canada, o țară cu un sistem medical foarte apreciat, care nu face rabat de la standardele sale performante. 

2149 vizualizari
23 nov. 2022 20:45

Policlinica SanConfind, speranța multor pacienți din zona Câmpinei

Ambulatoriul celui mai mare spital privat din județul Prahova are 19 specialități medicale care oferă servicii de calitate în spațiile Spitalului SanConfind din Poiana Câmpina, precum și în cele ale unei clădiri istorice, ”Casă cu lei” din vecinătatea Colegiului Tehnic Forestier Câmpina, proiectată de celebrul architect Toma Socolescu.

Alte stiri recente

92 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.

195 vizualizari
28 nov. 2022 19:12

Reprezentativa României de Spochan, cu un câmpinean în componență, zece medalii la Mondialele din Japonia

1 comentarii

Duminică, 27 noiembrie, la Yokohama, în Japonia a avut loc ediția a 46-a a Cupei Mondiale la Spochan (Sports Chanbara), la care a participat și o echipă reprezentativă a României, în componența căreia se află și un câmpinean - Matei Harapu, de numai 12 ani,.