La SanConfind, noi servicii medicale cofinanțate de CJAS pentru spitalizarea de zi

Sănătate (Categoria articolului)

(P) Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina, cel mai mare spital privat prahovean, este într-o continuă dezvoltare nu doar în ceea ce privește personalul medical de înaltă calificare, ci și din punct de vedere al serviciilor oferite, toate cu o calitate deja recunoscută și care face întotdeauna diferența. Din acest an, pentru spitalizarea de zi în relație cu CJAS Prahova, SanConfind vine cu o serie de servicii/proceduri medicale de mare interes pentru pacienți.

Precizăm, de asemenea, că SanConfind și-a îmbogățit mereu echipa medicală cu medici specialiști dedicați, a căror carieră profesională a fost desăvârșită atât în țară, cât și în afara ei.
Dr. Stelian Anghel, medic specialist ortoped, sosit de curând în echipa SanConfind, este specializat în tratamentul coloanei vertebrale. Astfel, în prezent, Spitalul SanConfind acordă, în regim de spitalizare de zi decontat de CJAS Prahova, la ortopedie, tratamentele / intervențiile enumerate mai jos:
- Analgezie epidurală cu cateter
- Infiltrație periradiculară transforaminală
- Bloc de ram median posterior
- Infiltrație sacroiliacă
- Discectomie percutană
- Endoscopie de canal spinal
- Incizia și drenajul abceselor periosoase (loji superficiale ale capului și gâtului)
- Terapia spasticității membrului superior aparută ca urmare a unui accident vascular cerebral pentru pacientul adult - cu toxină botulimică
Echipa de medici ortopezi este formată din: dr. Viorel Albu, dr. Stelian Anghel, dr. Adriana Goagă și dr. Andrei Repede

La specialitatea Chirurgie Generală, începând din acest an, SanConfind oferă servicii pacienților oncologici, astfel încât tratamentul chimioterapeutic să nu le mai afecteze sistemul venos periferic. Acestea se adaugă la serviciile pe care oferite încă din anii trecuți:
- Biopsie de ganglion limfatic
- Inserția cateterului intercostal pentru drenaj
- Excizia leziunilor sânului
- Colecistectomia laparoscopică
- Hemoroidectomia
- Cura chirurgicală a herniei inghinale unilaterale
- Circumcizia
- Întreruperea joncțiunii safeno-femurala varicoasă
- Întreruperea mai multor vene tributare unei vene varicoase
- Întreruperea subfascială a uneia sau mai multor vene perforante varicoase
- Debridarea excizională a tegumentului și țesutului subcutanat
- Biopsia tegumentului și țesutului subcutanat
- Incizia și drenajul hematomului tegumentar și al țesutului subcutanat
- Incizia și drenajul abceselor tegumentelor și ale țesutului subcutanat
- Excizia leziunilor tegumentare și țesutului subcutanat în alte zone
- Electroterapia leziunilor tegumentare, leziune unică
- Rezecția parțială a unghiei încarnate
- Excizia hidrocelului
- Biopsia transrectală (cu ac de biopsie) a prostatei
- Cistoscopia
- Excizia fistulei anale implicând jumătatea inferioară a sfincterului anal
- Excizia fistulei anale implicand jumatatea superioara a sfincterului anal
- Cura chirurgicală a herniei ombilicale
- Cura chirurgicală a herniei epigastrice
- Cura chirurgicală a eventrației postoperatorii cu prosteză
Echipa de medici chirurgi este formată din dr. Sebastian Grădinaru, dr. Claudiu Anghel și dr. Emil Barbu

La specialitatea Urologie, în regim de spitalizare de zi, se pot efectua două intervenții: biopsia transrectală (cu ac de biopsie) a prostatei, precum și cistoscopia. Dr. Sandu Silviu, medic specialist urologie, acordă consultații și efectuează proceduri minim invazive (ureteroscopie, montare sondă dublu J sub ghidaj Rx, instilații BCG etc.) în condiții de siguranță și confort, având la dispoziție echipamente moderne de diagnostic și tratament. 
Nu în ultimul rând, Secția obstetrică-ginecologie (secție care deja are 6 ani de activitate, peste 250 de intervenții în sfera ginecolgică și peste 1.200 nașteri), poate oferi, în regim spitalizare de zi decontat de CJAS, servicii medicale doamnelor - atât celor însărcinate, cât și celor care au diverse afecțiuni în sfera genitală. Echipa de medici ginecologi este cea mai numeroasă, având peste 10 medici care efectuează toata gama de intervenții chirugicale clasice și minim invasive, inclusiv chirurgie ginecologică oncologică laparoscopică.
SanConfind se mândrește cu doi medici neonatologi: dr. Eugenia Grumezescu și dr. Raluca Teodosiu, care au făcut din maternitatea SanConfind un loc căutat și datorită “orei magice”, respectiv echipei magice de asistenți care susțin alăptarea exclusiv la sân nu doar prin vorbe. Aceste fapte vin în completarea celor pe care moașele le efectuează la naștere! Prin meritul medicilor ATI, nașterea spontană sau prin cezariană devine o experiență de neuitat. SanConfind are în echipă medici anesteziști de top: dr. Delia Bucur, dr. Luminița Luțan, dr. Ramona Chiriță, dr. Irina Patrichi. Serviciile ATI acoperă și cazuistica spitalizării de zi, mai ales la gastroenterologie, unde dr. Alexandra Caba efectuează endoscopii digestive fără disconfortul lipsei de anestezie.

În afara secțiilor cu spitalizare continuă, specialitățile dermato-venerologie și diabet zaharat oferă, de asemenea, servicii de spitalizare de zi decontate de CJAS. Dr. Răzvan Bucur, medic primar dermato-venerologie, este deja un nume consacrat în specialitatea dumnealui, iar dr. Alexandru Barnea, medic primar diabetolog, pe lângă specialitatea de bază are și competență pe nutriție, putând astfel să acorde consultații nu numai pacienților cu diabet zaharat, ci și celor care își doresc o viață și o alimentație sănătoasă/corectă.
Pacienții se pot programa sau pot primi relații suplimentare la telefon (call-center) 0244.990, sau accesând site-ul Spitalului SanConfind:  www.sanconfind.ro  ori la adresa de e-mail: secretariat@sanconfind.ro.
De asemenea, detalii pot fi obținute la telefon 0731.330.140 (consultantul spitalului), sau la mihaela.moldoveanu@sanconfind.ro. (P)

4090 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1410 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

1983 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

94 vizualizari
19 mar. 2024 06:34

Primim de la cititori. Din nou despre mizeria din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

292 vizualizari
18 mar. 2024 22:19

Viorel Savu, locul 7 pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Europenele din Polonia

La finalul săptămânii trecute, la Torun, în Polonia, a avut loc Campionatul European Masters, competiție rezervată veteranilor, la startul căreia s-a aflat și sportivul Viorel Savu, legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.