CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

15 întrebări pentru primarul Câmpinei, adresate de Partidul Câmpina Curată

- Politică -

15 întrebări pentru primarul Câmpinei, adresate de Partidul Câmpina Curată

Partidul Câmpina Curată îi adresează primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, o serie de întrebări. Acestea au fost prezentate public de președintele PCC, Rudolf Leica, în conferința de presă organizată marți, 4 iunie 2024.

“Noi, Partidul Câmpina Curată credem în transparență. Știm ca domnul primar nu îndragește transparența și dialogul cu cetățenii, dar pentru că suntem în campanie electorală și pentru că funcția publică în care a fost ales îl obligă, îi cerem edilului nostru, în mod public, să răspundă la întrebările rămase fără răspuns de prea mult timp.

Domnule Primar,

1. Având în vedere că serviciul de stare civilă este în subordinea dumneavoastră, ați avut curiozitatea să solicitați verificarea celor semnalate, respectiv de ce în anul 2020 numărul persoanelor care și-au stabilit domiciliul în Câmpina a fost de 13.660, dublu față de media celorlalți ani?
2. Care este situația reală la adresele unde au domiciliu permanent sau temporar persoane într-un număr mult mai mare decât permite legea, așa cum s-a sesizat în presă și cine manipulează aceste persoane?
3. Deși la finalul anului 2023, Primăria a avut în conturi peste 20 milioane de lei, de ce nu ați finalizat la termen lucrările finanțate din fonduri europene și ați creat astfel o gaură de 14 milioane de lei în bugetul orașului?
4. În bugetul de venituri și cheltuieli, la capitolul IV SUBVENȚII, pag. 4, apar FONDURI DIN ÎMPRUMUT RAMBURSABIL ÎN VALOARE DE 25 MILIOANE LEI. De ce mințiți câmpinenii că dumneavoastră nu îi veți îndatora prin credite? Sau dumneavoastră nu înțelegeți că ÎMPRUMUT RAMBURSABIL = CREDIT?
5. De ce nu ați ținut seama de părerea celor 7000 de câmpineni care au semnat petiția ANTIPASAJ și ați emis autorizațiile de construire pentru pasaj fără să aveți bani prevăzuți în buget?
6. Care este valoarea studiilor de fezabilitate plătite de Primărie în ultimii 3 ani?
7. De ce nu faceți publice numele firmelor/persoanelor care au sponsorizat Primăria în toamna anului trecut, pentru organizarea Festivalului Câmpina Artelor și Sporturilor? Au aceste firme/persoane legături comerciale cu instituția publică pe care o conduceți?
8. De ce nu ați demarat expropierea Turnului inclinat?
9. Care este stadiul ecologizării batalelor care au aparținut fostei Rafinării, achiziționate de o firmă din Breaza cu 3 euro? Este doar o “întâmplare” că firma respectivă are sediul în Breaza, pe aceeași stradă unde domiciliază fratele domnului colonel Prună, consilierul dumneavoastră?
10. De ce nu apar în declarația dumneavoastră de avere cei 900.000 euro încasați pe două terenuri forestiere în suprafață de 5 ha?
11. Câte mașini de epocă dețineți și cât au costat acestea?
12. Este adevărat că locuiți în castelul de la Poiana Câmpina, copie “infidelă” a Castelului Iulia Hașdeu și de ce nici acesta nu apare în declarația dumneavoastră de avere?
13. Din respect pentru câmpineni, de ce nu vă faceți public CV-ul? La ce vârstă ați luat bacalaureatul și unde?
14. Ați fost recomandat de baronul Iulian Dumitrescu “Lamborghini” pentru înscrierea la Colegiul Național de Apărare și ce va califică să ajungeți la o asemenea instituție de învățământ?
15. Folosiți grupuri de cetățeni pentru a răspândi dezinformări prin tactici ale vechii Securități?”

Material publicat la comanda Partidului Câmpina Curată, CMF 21240017


05 Jun 2024 16:58 1559 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
326 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic condus de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5583 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4381 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1996 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV