Cereri în căsătorie la Școala de Poliție din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Doi dintre proaspeții elevi ai școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au dorit să transforme ziua depunerii jurământului militar într-o zi de neuitat pentru iubitele lor. După ceremonia propriu-zisă, acolo, în fața tuturor invitaților și cu complicitatea conducerii școlii, cei doi tineri și-au cerut iubitele în căsătorie. Bineînțeles că răspunsul a fost DA în ambele cazuri.

Mii de oameni au fost prezenți astăzi la Școala de Poliție din Câmpina, la ceremonia de depunere a jurământului de către cei 1.290 elevi care au dat admiterea în ianuarie 2018 - oficialități, rude și prieteni ale viitorilor polițiști. Iar după emoția unei astfel de ceremonii au urmat emoții și mai mari pentru două cupluri. Doi dintre elevi au venit pe rând la microfon, și-au chemat iubitele lângă tribuna oficială și le-au cerut în căsătorie. Răspunsul lor nu s-a lăsat așteptat, iar tinerii au fost aplaudați de toți cei prezenți și felicitați de prefectul județului Prahova - Ioana Mădălina Lupea, de șeful Poliției Române - chestor principal Alexandru Ioniță, de PS Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, de conducerea școlii, de familie, colegi și prieteni. (video)

Citiți și Elevii Școlii de Poliție din Câmpina au depus jurământul militar în prezența șefului Poliției Române

7984 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1998 vizualizari
10 dec. 2018 16:49

Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

1898 vizualizari
10 dec. 2018 12:43

Biciclist lovit de o mașină la Filipeștii de Târg. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, duminică după-amiază, cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Filipeștii de Târg. Un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, fiind trântit la pământ. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Din fericire, la acest accident au existat martori. Biciclistul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că nu a fost rănit grav.

Alte stiri recente

1287 vizualizari
10 dec. 2018 18:20

Apa potabilă va fi sistată marți, 11 decembrie, la Poiana Câmpina, din cauza unei avarii

HidroPrahova anunță sistarea furnizării apei potabile în comuna Poiana Câmpina, marți, 11 decembrie 2018, între orele 7.00-13.00. Se ia această măsură pentru remedierea unei avarii produse la conducta principală de alimentare cu apă.

2520 vizualizari
10 dec. 2018 12:12

Dalele noi, montate în Parcul de la Soldat din Câmpina, sunt deja crăpate

1 comentarii

Ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat deja depășește orice limită a bunului simț și devine de-a dreptul revoltător modul în care firma care execută lucrările de modernizare înțelege să-și facă treaba. O "treabă" de peste 1,6 milioane lei, din care se vor scădea, la final, penalitățile pentru întârziere. Dalele noi, montate pe aleile parcului, sunt deja crăpate. Sperăm doar ca administrația locală să se sesizeze și să pună firma Construct Edil SRL Câmpineanca (județul Vrancea) să le schimbe pe proprii bani, nu tot pe buzunarul câmpinenilor.