Antrenorii și sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și-au cosit singuri baza de antrenament

Social (Categoria articolului)

”În afară de primar și viceprimar - așa cum am văzut la Poiana Câmpina - și unii profesori, dar și sportivi, mai ies la coasă, în mod voluntar, dar pe spații aparținând administrației locale din Câmpina. Am făcut acest lucru pentru că am dorit ca baza noastră de antrenament să fie în condiții cât mai bune pentru pregătirea sportivilor noștri, mai ales după pandemie și după ploile puternice din ultima vreme”, ne-a declarat profesorul Nicolae Pavel, antrenor în cadrul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

După cum se știe, pe perioada stării de urgență nu s-a efectat niciun antrenament la baza de pregătire a CSS ”Constantin Istrati” din incinta Căminului Petrol Câmpina, iar revenirea s-a făcut treptat, pe grupe. În condițiile în care a plouat aproape în fiecare zi din ultima lună, cele mai multe antrenamente s-au făcut în sală, astfel că pe spațiul unde se află baza de pregătire a celor mai valoroși atleți câmpineni, bălăriile crescuseră foarte mult. Din spusele oficialilor clubului câmpinean s-a solicitat intervenția autorităților, iar Primăria a trimis angajați care au cosit iarba, în urmă cu două săptămâni. Totuși, zona este una bogată în vegetație, a plouat mult în ultima perioadă și iarba a crescut repede. Cum la Primărie este destul de redus numărul angajaților care să se ocupe de cositul buruienilor și cum sunt destule locuri în oraș unde trebuie să se intervină, reprezentanții CSS "Constantin Istrati" au decis să acționeze cu forțe proprii. În aceste condiții, antrenorii și părinții unora dintre copiii de la club au trecut la coasă pentru scăpa de buruienile din zona de elan din sectorul de aruncări lungi, în vreme ce unul dintre cei mai titrați sportivi ai clubului, multiplul campion Marius Vasile, a lăsat pentru ceva vreme discul și greutatea și a apucat "coarnele" mașinii de tuns iarbă, pentru a se putea pregăti în condiții cât mai aproape de o minimă normalitate. (video)

2141 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

709 vizualizari
09 iul. 2020 10:18

Poiana Câmpina a obținut grantul de 15.000 euro pentru instalarea de internet gratuit în spații publice

Administrația locală din comuna Poiana Câmpina s-a înscris încă din toamna anului 2018 în cursa pentru obținerea grantului de 15.000 euro pentru instalaea de internet gratuit în spațiile publice, în cadrul proiectului european intitulat WIFI4EU.

1091 vizualizari
09 iul. 2020 08:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 9 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

349 vizualizari
09 iul. 2020 11:57

Multe semne de întrebare în jurul deciziei pe care CCR o va lua pe 14 iulie privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constituțională a României va discuta marți, 14 iulie, sesizările Avocatului Poporului și Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care poate ajunge până la 85% conform legii votate în Parlamentul României.

2705 vizualizari
08 iul. 2020 10:44

Două accidente în decurs de numai câteva ore pe DN1, zona Băicoi. Trei persoane au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Băicoi, în decurs de numai câteva ore au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au ajuns spital.