Antrenorii și sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și-au cosit singuri baza de antrenament

Social (Categoria articolului)

”În afară de primar și viceprimar - așa cum am văzut la Poiana Câmpina - și unii profesori, dar și sportivi, mai ies la coasă, în mod voluntar, dar pe spații aparținând administrației locale din Câmpina. Am făcut acest lucru pentru că am dorit ca baza noastră de antrenament să fie în condiții cât mai bune pentru pregătirea sportivilor noștri, mai ales după pandemie și după ploile puternice din ultima vreme”, ne-a declarat profesorul Nicolae Pavel, antrenor în cadrul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

După cum se știe, pe perioada stării de urgență nu s-a efectat niciun antrenament la baza de pregătire a CSS ”Constantin Istrati” din incinta Căminului Petrol Câmpina, iar revenirea s-a făcut treptat, pe grupe. În condițiile în care a plouat aproape în fiecare zi din ultima lună, cele mai multe antrenamente s-au făcut în sală, astfel că pe spațiul unde se află baza de pregătire a celor mai valoroși atleți câmpineni, bălăriile crescuseră foarte mult. Din spusele oficialilor clubului câmpinean s-a solicitat intervenția autorităților, iar Primăria a trimis angajați care au cosit iarba, în urmă cu două săptămâni. Totuși, zona este una bogată în vegetație, a plouat mult în ultima perioadă și iarba a crescut repede. Cum la Primărie este destul de redus numărul angajaților care să se ocupe de cositul buruienilor și cum sunt destule locuri în oraș unde trebuie să se intervină, reprezentanții CSS "Constantin Istrati" au decis să acționeze cu forțe proprii. În aceste condiții, antrenorii și părinții unora dintre copiii de la club au trecut la coasă pentru scăpa de buruienile din zona de elan din sectorul de aruncări lungi, în vreme ce unul dintre cei mai titrați sportivi ai clubului, multiplul campion Marius Vasile, a lăsat pentru ceva vreme discul și greutatea și a apucat "coarnele" mașinii de tuns iarbă, pentru a se putea pregăti în condiții cât mai aproape de o minimă normalitate. (video)

2408 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1149 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1464 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse. 

Alte stiri recente

1164 vizualizari
29 sept. 2020 09:29

Lucian Costea a câștigat Primăria Valea Doftanei fără drept de apel - 87,37%

Victorie categorică la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, a lui Lucian Vileford Costea (PNL), primarul în exercițiu, care câștigă un nou mandat la Valea Doftanei. Lucian Costea a obținut 2.049 voturi din totalul celor 2.426 voturi valabil exprimate (87,37%).

2367 vizualizari
28 sept. 2020 17:56

Nicolae Moisescu (PSD Câmpina) renunță la mandatul de consilier local

3 comentarii

Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primăria municipiului Câmpina, situat pe locul al doilea în cursa pentru funcția de primar, cu 2.902 voturi (cu 267 voturi peste scorul alianței), ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că va renunța la mandatul de consilier local. Precizăm că Nicolae Moisescu se afla pe prima poziție pe lista alianței menționate pentru Consiliul Local. Vă prezentăm integral mesajul lui Nicolae Moisescu pentru câmpineni.