Un tânăr de 18 ani a murit pe o șosea din Prahova, după un accident produs de un șofer de 22 ani, aflat sub influența alcoolului

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul nopții trecute, în jurul orei 3.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați despre faptul că pe DJ 100 C a avut loc un accident grav de circulație.

Din primele verificări a reieșit faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DJ 100C, din direcţia de mers Fulga către Sălciile, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma producerii accidentului a rezultat decesul unui pasager în vârstă de 18 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3047 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1769 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1742 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

572 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

116 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.