Clinica Medi’s Câmpina are acum și medic specializat în medicină sportivă - dr. Alin Popescu

Sănătate (Categoria articolului)

Clinica Medi’s Câmpina vine în permanență în întâmpinarea nevoilor pacienților săi, fie că sunt din Câmpina, fie că sunt din localitățile învecinate. În acest context, la Medi’s Câmpina și-a început activitatea dr. Alin Popescu – medic primar medicină sportivă, secretarul general al Societății Române de Medicină Sportivă, un profesionist cu 18 ani de experiență clinică și 17 ani de experiență la loturile naționale de rugby.

Medicul Alin Popescu va acorda consultații la sediul Clinicii Medi’s Câmpina, din Strada Griviței, nr. 83, în probleme de traumatologie sportivă, recuperare sportivă, refacere sportivă, nutriție și obezitate de aport, medicație a efortului sportiv. De asemenea, dr. Alin Popescu este autorizat pentru eliberarea de avize medico-sportive, dar și pentru adeverințe medicale de specialitate pentru apt / inapt efort fizic. Pentru detalii suplimentare și programări trebuie să vă adresați secretariatului Clinicii Medi’s Câmpina –la sediul din Strada Griviței, nr. 83, sau la numerele de telefon 0244.373.108 și 0731.319.352 ori la e-mail: clinica@mediscamp.ro.

9989 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1685 vizualizari
29 feb. 2024 20:11

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

2167 vizualizari
03 feb. 2024 19:15

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

Alte stiri recente

19 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

493 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.