O lume minunată, pentru copii, de 1 Iunie 2023, în Parcul Soceram din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

O super petrecere pentru copii va avea loc joi, 1 Iunie 2023, între orele 10.00 și 14.00, în Parcul Soceram din municipiul Câmpina. Intrarea este liberă. Organizatorii vor crea o lume minunată special pentru sărbătoriții zilei. 

„Ne dorim ca 1 Iunie să fie o zi cu adevărat specială, așa că am pregătit un super eveniment pentru cei mici: Câmpina Curată a Copiilor. Propunem o zi plină de surprize, voie bună, distracție și veselie pentru întreaga familie, cu premii speciale pentru copii și atmosferă de poveste. Copiii vor avea parte de ateliere creative unde își vor putea exprima imaginația și învăța lucruri noi, vor avea la dispoziție artiști de face painting, iar animatorii veseli vor aduce, cu siguranță, un zâmbet pe chipul lor”, spun organizatorii evenimentului, Partidul Câmpina Curată și Asociația Câmpina Curată.
Atmosfera va fi întreținută de prima trupă de percuție și samba din țară, Barbarossa Samba Group, iar pentru cei prezenți și... pofticioși, va fi pregătit un food truck care va servi diverse bunătăți și răcoritoare, perfecte pentru o petrecere în aer liber. La finalul evenimentului va fo organizată o tombolă cu premii importante pentru copii.

2489 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1499 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2771 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

168 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

380 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.