Medic specialist în stomatologie pediatrică la Clinica ProDent - Dr. Gruia din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Din luna ianuarie 2021, copiii din Câmpina și din localitățile de pe Valea Prahovei pot beneficia de serviciile unui medic specialist în stomatologie pediatrică, dr. Marina Bătrânu, în cadrul Clinicii ProDent Dr. Gruia din municipiul Câmpina. Astfel, viziunea clinicii ProDent, aceea de a îmbunătăți sănătatea orală și calitatea vieții celor din jur, cuprinde acum un nou sector - copiii din Câmpina și Valea Prahovei.

Cunoscând lipsa unui medic pedodont cu care se confrunta Câmpina, Clinica ProDent a făcut toate eforturile pentru a remedia aceast lucru și a pune la dispoziția părinților un medic dedicat celor mici. Acest sector al stomatologiei este unul extrem de important deoarece în copilările se formează obiceiurile sănătoase cu privire la sănătatea orală și este esențial ca micii pacienți să nu ajungă să le fie teamă de medicul stomatolog. Așadar, acum este momentul cel mai potrivit pentru ca micuții să o cunoască pe Zâna Măseluță și să beneficieze de serviciile unui medic stomatolog pedodont. Copiii vor beneficia de servicii dedicate lor, experiența și profesionalismul medicului pedodont Marina Bătrânu făcând, din orice tratament, o joacă! (P)

Pentru informații suplimentare puteți suna la numere de telefon
: 0244.375.240; 0787.604.200 sau puteți accesa pagina web: www.drgruia.com
Adresa Clinicii ProDent: Bd. Carol I, nr. 64, Bl. 17B, parter, Câmpina
Program: Luni-Vineri   9.00-19.00

8760 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1618 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

844 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

150 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1189 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.