CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

- Politică -

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

”Marți, de la ora 18, la sediul USR Câmpina a avut loc o întâlnire între consilierii USR, Adina Gârbăcică, Valentin Crețu și Liviu Dumitrache și un grup de cetățeni ai Câmpinei, la dorința acestora din urmă.
Reprezentanții societății civile au aflat că poziția oficială a consilierilor prezenți, cu privire la Planul Urbanistic Zonal (PUZ) de "Regenerare urbană, creșterea mobilității urbane nepoluate prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran și extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală a Municipiului Câmpina", este negativă.
În același timp, au recomandat organizarea unei dezbateri publice la care să participe cetățenii, consilierii tuturor partidelor politice reprezentate în consiliul local și, mai ales, specialiștii care au participat la elaborarea planului.
"Considerăm orice întâlnire cu comunitatea câmpineană o binefacere. De această dată am avut plăcerea să tratăm un subiect din ce în ce mai discutat în această perioadă, pasajul subteran. Am înaintat o adresă către Primăria Municipiului Câmpina, prin care propunem o dezbatere publică la care să participe toți cei implicați, cetățeni, consilieri locali, specialiști care și-au pus amprenta la elaborarea PUZ-ului, organizații legal constituite. Evenimentul se recomandă a fi organizat înainte de ședința de Consiliu local în care se va solicita aprobarea documentației referitoare la PUZ, undeva după ora 17, astfel încât prezența să fie semnificativă”, a declarat Liviu Dumitrache, președintele filialei USR Câmpina.
De asemenea, s-a luat în discutie și disfuncționalitatea celor două linkuri, postate pe site-ul Primăriei Municipiului Câmpina, care trebuiau să ducă spre formularele de transparență decizională, respectiv "Formular pentru înscrierea în baza de date a persoanelor interesate de consultare" și "Formular pentru colectarea de propuneri, opinii, recomandări".”


10 Aug 2022 13:20 3585 vizualizari


Comentarii


  • 11.08.2022 21:45 Marilena Iliescu Cand va avea loc aceasta dezbatere?
  • 10.08.2022 16:14 Viorica Nica Nu se doreste pasajul, Nu are rost constructia lui ... De ce se insista
  • 10.08.2022 14:02 Anonim FELICITARI USR pentru actiune si pentru ca ne spuneti clar cum votati! In sfarsit partidele politice ne arata ca nu i-am votat degeaba!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2112 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1726 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1936 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
1615 vizualizari 07 Jun 2024 16:36 Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

De fiecare dată când suntem chemați să votăm pentru alegerea primarilor, apare invariabil în ultimele zile de campanie tema votului util.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV