CONTACT

Patru finale naționale pentru Ștefan Goran, de la CS Câmpina. La 91 de sutimi de o medalie în proba de 50m spate!

- Sport -

Patru finale naționale pentru Ștefan Goran, de la CS Câmpina. La 91 de sutimi de o medalie în proba de 50m spate!

Ștefan Goran a fost singurul sportiv de la CS Câmpina prezent la finalele Campionatului Național de Natație, categoria 10 ani, finale desfășurate în week-end-ul 17-18 iunie 2023 la Bazinul Olimpic de la Brașov. Numai la categoria 10 ani au participat 60 fete și 76 băieți.

Sportivul câmpinean, pregătit de Adrian Stoican, a reușit să se califice în nu mai puțin de patru finale naționale, doar acest lucru fiind o adevărată performanță. Ștefan Goran a fost cel mai aproape de medalie în proba de 50m spate, unde a încheiat pe locul 4, la 91 de sutimi de ultima treaptă a podiumului de premiere și de o medalie. De asemenea, Ștefan Goran a obținut locul 6 în finala probei de 50m liber și s-a clasat de două ori pe locul 7, în finalele din probele de 50m fluture și 50m bras.
”Rezultatele au fost destul de strânse, se înoată foarte repede pentru această categorie de vârstă și de aceea pot spune că suntem mândri că la toate probele am ocupat un loc în primii 10 sportivi la nivel național. Este o performanță pentru înotul câmpinean, dar și pentru Clubul Spotiv Câmpina. Am trăit emoții deosebite împreună cu sportivul nostru, cu părinții acestuia, dar și cu echipa micuților înotători ai clubului. Cu muncă și seriozitate vom urca în clasament la următoarele competiții, ne vom îmbunătăți timpii și vom reprezenta municipiul cu mândrie. Ștefan Goran a punctat și în clasamentul pe echipe pentru CS Câmpina, performanțele sale clasând clubul pe un onorabil loc 12 în clasamentul general”, ne-a declarat Adrian Stoican, antrenorul lui Ștefan Goran, dar și președintele al CS Câmpina.


18 Jun 2023 20:34 3642 vizualizari


Comentarii






366 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
284 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
374 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
1892 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV