CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alegeri la PNL Câmpina sau... cum poate fi mai importantă o funcție de vicepreședinte decât cea de președinte al organizației

- Politică -

Alegeri la PNL Câmpina sau... cum poate fi mai importantă o funcție de vicepreședinte decât cea de președinte al organizației

În această seară, la PNL Câmpina au avut loc alegeri pentru noua structură de conducere a organizației locale. Conferința de alegeri s-a desfășurat în sala mare a Casei de Cultură și lucrurile au mers ca pe roate. Asta nu înseamnă că și în interiorul organizației toate sunt bune și frumoase.

Dacă ar fi să sintetizăm ceea ce s-a întâmplat în această seară am putea spune că PDL a câștigat detașat alegerile din... noul PNL. Ceea ce nu ar fi tocmai o surpriză având în vedere faptul că vechii liberali nu sunt prea numeroși și nici foarte uniți, după părerea noastră, unii dintre ei urmărindu-și doar propriile interese. Oricum, peste 160 de membri ai partidului au venit la alegerile interne, unii activi de multă vreme, alții reactivați pe ultimii 200-300 de metri, să spunem așa.
Pentru funcția de președinte al PNL Câmpina au fost doi candidați: Horia Tiseanu (despre care noi credeam că va avea decența de a face un pas înapoi, dar ne-am înșelat) și Bogdan Cord. A câștigat Tiseanu cu 110 voturi, față de cele 53 ale lui Bogdan Cord. Apoi a fost ales vicepreședintele cu atribuții de prim-vicepreședinte, o funcție nouă, înființată cu acordul conducerii de la Ploiești și pentru care miza a fost mult mai mare. De ce? Pentru că numărul 2 în PNL Câmpina are șanse mari ca, la un moment dat, să ajungă să conducă partidul. Iar pentru această funcție au fost trei candidați: Elena Albu, Bogdan Cord și Cezar Grama. A câștigat Elena Albu cu 110 voturi, în timp ce Cord a avut 43 voturi, iar Grama - 10 voturi. 

Din Biroul de conducere mai fac parte șapte vicepreședinți și șapte membri simpli. Vicepreședinți au fost aleși: Lucian Cercel (129 voturi), Monica Clinciu (125 voturi), Viorel Bondoc (125 voturi), Marian Dulă (123 voturi), Marian Nistor (117 voturi), Corina Topală (98 voturi), Adrian Dochia (69 voturi).
Membri simpli sunt: Octavian Tudose (117 voturi), Ionel Șerbănescu (117 voturi), Roxana Angheloiu (116 voturi), Laura Perian (107 voturi), Gheorghe Sandu (103 voturi), Dragomir Enache (80 voturi), Florin Frățilă (69 voturi).
Pentru funcția de secretar - trezorier a fost simplu, Liliana Hurhui a fost singurul candidat și, evident, a obținut funcția respectivă. Noi v-am precizat doar numărul voturilor valide, dar au mai fost și voturi anulate, în număr nesemnificativ. 

Trebuie să mai precizăm două lucruri. Din partea conducerii județene, la alegerile de la Câmpina a fost prezent secretarul general Dan Ciolac. Iar un lucru important și extrem de dezamăgitor pentru un partid liberal este acela că membrilor care au dorit să se adreseze sălii nu li s-a permis să ia cuvântul. Este vorba despre Cezar Grama și Bogdan Cord. Poate că aveau de spus lucruri nu prea plăcute, poate voiau să critice (sau să laude) conducerea partidului, poate că aveau de exprimat niște nemulțumiri, oricum ar fi fost, oamenii ar fi trebuit lăsați să vorbească. Într-un partid cu adevărat liberal nu ar trebui să se întâmple așa ceva.



04 Apr 2017 21:45 8269 vizualizari



Comentarii






  • 06.04.2017 08:50 Daniel Singurul de care imi pare rau este Bogdan Cord, ceilalti sunt asa cum ati zis dvs, urmaresc doar interesul propriu. De Cord imi pare rau, el merita sa faca parte din conducerea PNL ului, e un tip ok, serios si pe care Tiseanu l-a stors de bani pentru partid. Acum l-au lasat pe dinafara si nu merita sa se inatmple asta. Dupa tot ce s-a intamplat la alegerile de marti cred ca PNL isi merita soarta.
  • 05.04.2017 21:47 Cosmin Ce hal de partid sa nu gasesti decat pe cel mai ... dintre campineni ca sa-l pui in frunte. Nu o mai fi nimeni in partidul asta in afara lui Tiseanu si a vesnicilor colonei? Cred ca ar trebui sa de jos tabloul cu Bratianu de pe perete de la sediul partidului si sa puna unul cu Ceausescu. Ar fi mai aproape de actuala realitate din partid!
  • 05.04.2017 13:56 Traian traian Nimic nou,s-a reincalzit doar supa veche si rau mirositoare.Stransi uniti in jurul ... iubit, dispare partidul ca magarul in ceata.PENIBILI .!!!!!!!!!!
  • 05.04.2017 10:08 MN Mai rău ca la partidul comunist!
  • 04.04.2017 22:54 Cyordy Cum, strategul partidului nu a prins loc de vice😂😂😂😂😂 . E doar simplu membru!!! 😲
1389 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
551 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1977 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1788 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV