CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, explică de ce s-a ajuns la dizolvarea conducerii organizației de la Câmpina

- Politică -

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, explică de ce s-a ajuns la dizolvarea conducerii organizației de la Câmpina

Vestea dizolvării biroului de conducere al PSD Câmpina a generat numeroase discuții, comentarii și scenarii, pe plan local. Decizia luată de conducerea județeană a partidului a surprins multă lume, pentru că vine la scurt timp după alegerile locale din 5 iunie, scrutin la care PSD Câmpina a obținut cele mai bune rezultate din ultimii aproape 20 de ani. Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, ne-a precizat astăzi motivele pentru care s-a luat o astfel de decizie extremă.

'Vicepreședintele organizației județene, care are în responsabilitate și Colegiul 2 din care face parte Câmpina, doamna Mihaela Voicilă, a venit cu propunerea de a se lua această măsură de dizolvare a birourilor locale pentru trei organizații PSD din acest colegiu: Câmpina, Poiana Câmpina și Valea Doftanei. Propunerea a fost acceptată în unanimitate, doamna Voicilă fiind desemnată președinte interimar al Organizației Câmpina, până undeva la jumătatea lunii august, cel mai târziu, atunci când va trebui să aibă loc conferința de alegeri. Principalele argumente în favoarea acestei decizii au fost rezultatele organizației din ultimii 4-8 ani, nemulțumirea unor vicepreședinți ai organizației privind desfășurarea acțiunilor de partid și, mai ales, faptul că nu a fost sprijinit candidatul la funcția de primar de către întreaga organizație', ne-a declarat Bogdan Toader.

Sigur, este doar începutul unei lupte puternice în PSD Câmpina, care va trebui tranșată rapid în vederea alegerilor parlamentare din toamnă. Cu siguranță, este un subiect care se va menține cel puțin câteva săptămâni în prim-planul vieții politice câmpinene. Pentru că, din informațiile noastre, măsurile extreme nu se vor opri aici. La nivelul conducerii județene a PSD sunt persoane care ar dori să scape de Ion Dragomir nu doar din fruntea PSD Câmpina, ci și din Consiliul Local. Cum invalidarea unui consilier ales de cetățeni este un demers foarte complicat și greu de pus în practică, se pare că se ia în calcul ca lui Dragomir să-i fie retras sprijinul politic de către partid după ședința de constituire a Consiliului Local Câmpina. Un consilier care rămâne fără sprijinul partidului pe lista căruia a candidat poate fi înlocuit cu următorul de pe listă. Dacă va fi așa, rămâne de văzut și ce i se va imputa lui Ion Dragomir, de către propriul partid, la retragerea sprijinului politic. Într-o situație similară se află și Anda Frâncu, aleasă consilier local din partea PSD, dar pe care unii membri ai conducerii județene și chiar câteva persoane din organizația locală ar dori-o exclusă din CL. Motivul este aberant - Andei Frâncu i se reproșează că mesajele scrise de soțul său pe Facebook dăunează partidului.


17 Jun 2016 17:58 8594 vizualizari



Comentarii






  • 19.06.2016 15:04 Ella Cea mai eficienta distrugere este din interior.incaiera-i drace....
  • 18.06.2016 09:45 Nicolae Asa ceva nici pe vremea cea mai odioasa a PCR nu se intampla! Consider ca intreg partidul are o vina, pentru ca toti ar trebui sa se coalizeze si sa se opuna deciziei judetului. Atunci, Toader si Voicila nu ar avea ce face, pentru ca nu poti sa renunti la 100 de oameni, doar pentru ambitia unuia singur.
  • 18.06.2016 09:42 Lavinia Nu pot sa cred asa ceva, nu se poate asa ceva! In loc sa mergeti inainte va intoarceti la FSN? Atunci v*o faceti cu mana voastra, sper sa nu aveti pretentia la rezultate. In naivitatea mea am crezut ca odata cu venirea unui presedinte tanar la organizatia judeteana, lucrurile vor evolua, va fi democratie curata si in acest partid dar constat ca e democratie facuta cu barda.
  • 18.06.2016 09:10 Andrei Toma Domnule Toader, nu sacrificati organizatia de la Campina pentru interesele unei persoane care vrea neaparat sa ajunga deputat! Chiar nu va dati seama pe mana cui lasati Campina, nu vede nimeni realitatea? Pacat.
  • 18.06.2016 06:21 anti-psd Avem în față 2 categorii de PSD-ei. Dragomir este reprezentantul categoriei cu rădăcini adânci în comunism, cu școală de partid, cu experiență dar care își protejează partidul și tot ce reprezintă el. Toader reprezintă noul PSD-ist, oportunist, dar sforărit de alții gen Cozma (Dragomir), care pe lângă obiectivele trasate de alții își vede doar propriul interes, fără scrupule, fără motive întemeiate. Este o ciocnire care va lăsa urme destul de adânci.
  • 17.06.2016 23:27 Mihai Rusine! PSD si asa era un partid total nefrecventabil! Daca il dati pe mana militienilor comunisti si a unei cucoane cu mari probleme, atunci puteti sa inchideti sedul, ca nu mai vine nici ... la voi!
  • 17.06.2016 23:25 Laur Domnule Toader, sa va fie rusine! Stiam ca sunteti marioneta, dar credeam ca sunteti doar a clanului Cosma, nu si a unei doamne care face merdenele! Asa rau ati ajuns?! RUSINE!!!
  • 17.06.2016 23:21 Mihaela Cum se poate asa ceva?! Cum adica sa vrei sa retragi un consilier pentru ca sotul ei scrie ceva pe facebook?! Doamne, in ce lume traim?! Daca nimeni nu va lua atitudine, maine va fi dat cineva afara din partid ca are o ruda care a trecut pe rosu, altul ca a fugit cineva in strainatate. A, nu, asta se intampla la PCR! Dar noi despre ce partid vorbim aici ca are astfel de practici?! Repet, mi se pare incredibil!!!
  • 17.06.2016 19:33 Grigore Schimbarea lui Dragomir, este numai dorinta lui Mircea Cosma si ar fi interesant sa aflam de ce.Cu ce a ajutat acesta Campina in toata perioada cat a fost presedintele Consiliului Judetean? Cu absolut nimic, pentru ca aveam un primar dintr- un alt partid politic. Ne-a lasat orasul la urma in ceea ce privesc lucrarile de canalizare si nimeni nu beneficiaza de o retea functionala,dupa tot deranjul pe care l-am simtit cu totii si il simtim in continuare si nu stim pana cand. Ne-a fortat sa intram in HidroPrahova si vedem cat platim apa-canalul si in scurt timp o sa suferim si dupa salubritate la fel. De ce a trimis miile de pubele la Campina si nu beneficiaza nici un cetatean de acestea? Sunt multe de intrebat,dar de primit raspunsuri fara sa vedem fapte, suntem obisnuiti.
1437 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
576 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1995 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1798 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV