CONTACT

O firmă și o persoană fizică au ocupat abuziv un teren din Câmpina. Ba chiar și-au făcut și rampă pentru acces auto mai facil!

- Actualitate -

O firmă și o persoană fizică au ocupat abuziv un teren din Câmpina. Ba chiar și-au făcut și rampă pentru acces auto mai facil!

În Câmpina se întâmplă tot felul de minuni, dar, uneori, ceea ce se întâmplă depășește orice limită. Un astfel de exemplu am întâlnit recent pe un teren care face parte din domeniul public și care este situat la intersecția străzilor Petrolistului și Sălaj, undeva în spatele Autogării.

Aici există un teren, care la un moment - în mandatul precedent - fusese dat Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA). Cum APIA nu a mai realizat nimic pe acest teren, conform legii, acesta a revenit pe drept în domeniul public al municipiului Câmpina și administrarea Primăriei. Numai că, de ceva vreme, pe terenul respectiv se află parcate mai multe autovehicule, cineva părând că a pus stăpânire pe acea bucățică de teren.
Culmea, nu i-a deranjat nimeni pe acești noi ”stăpâni”, care s-au instalat pe teren încă dinainte de a reintra în administrarea autorității locale. Zilele trecute, am remarcat că s-a realizat chiar și o rampă de ciment, lângă bordură, pentru un acces auto mai facil. 
În fața acestei situații, am solicitat Poliției Locale Câmpina un punct de vedere privind această situație. În mai puțin de 24 de ore, am primit din partea Poliției Locale Câmpina un răspuns în care se precizează:
”Reprezentanții Poliției Locale Câmpina s-au deplasat pe 12 octombrie la fața locului, pe Strada Petrolistului, unde au stabilit că posesia terenului era afectată de mai multe autovehicule aparținând unei societăți comerciale și unei persoane fizice, care au ocupat, fără drept, domeniul public. În această împrejurare, pentru restabilirea situației inițiale, s-a dispus proprietarilor autovehiculelor să elibereze domeniul public, în termenul cel mai scurt. De asemenea, s-a observat că partea carosabilă, lângă trotuar, era ocupată de o rampă din beton, lucrarea încălcând prevederile OG 43/1997 privind regimul drumurilor. A fost identificată persoana care a realizat rampa, s-a dispus aducerea carosabilului la situația anterioară prin dezafectarea lucrării din beton, faptuitorul fiind sancționat conform prevederilor legale”, se arată în răspunsul Poliției Locale Câmpina.
Situația punctuală a fost remediată, dar rămân două mari semne de întrebare: cum să faci așa ceva, tu firmă sau persoană fizică, orice ai fi și, mai ales, câte astfel de situații or mai fi prin Câmpina?


12 Oct 2022 20:15 5408 vizualizari


Comentarii






  • 14.10.2022 12:26 Rammstein Dar transformarea unor străzi din zona muscel in cimitire de mașini!...astea nu se văd?..
  • 12.10.2022 20:56 Malala GDPR-ul nu va permite sa dati numele firmei si persoanei care au savarsit mai multe contraventii respectiv ocuparea fara drept a unui teren si construirea fara autorizatie? Situatia este asa de cel putin o luna imposibil sa nu fi trecut pe acolo politia locala. Cred ca una din parti sau amandoua nu si-au indeplinit promisiunile si voi ati fost folositi sa salvati situatia , vezi doamne ati sesizat neregulile si politia nu se mai putea preface ca nu vede. A promis , dar nu a facut!😡
1698 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
1958 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3120 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3197 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV