Poiana Câmpina: viitura a rupt conducta de gaze în satul Pietrișu, iar la Bobolia a inundat peste 20 de case și a avariat patru mașini

Social (Categoria articolului)

A plouat torențial aproape două ore, iar în urma potopului, pe dealurile din satele Bobolia și Pietrișu din comuna Poiana Câmpina s-au format viituri care au distrus totul în cale. La Pietrișu, a fost ruptă conducta de alimentare cu gaze, iar la Bobolia au fost inundate aproape 20 de case, iar patru mașini sunt avariate. Practic, autoturismele au fost luate de viitură din fața porților și aruncate în șanțuri. Din fericire, nu există persoane rănite. Viitura a fost atât de puternică, încât la Bobolia a decopertat asfaltul de pe un drum local.

La Pietrișu, unde a fost ruptă conducta de gaze, se află echipaje de la ISU Prahova, care asigură zonă, precum și echipaje de la Poliție. După cum ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu, aflat și el la Pietrișu, împreună cu mai mulți reprezentanți ai Primăriei și consilieri locali, angajații Distrigaz au oprit alimentarea cu gaze naturale, astfel încât să nu existe pericol de explozie.
ANM a emis astăzi o avertizare de cod portocaliu de vreme severă în Prahova, între orele 22.10 - 23.00, pentru localitățile Filipeștii de Pădure, Florești și Măgureni, dar iată că sub incidență acestui cod portocaliu a intrat și Poiana Câmpina. S-au înregistrat precipitații care au cumulat 35 l/mp, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citiți și Circulație îngreunată la intrarea în Poiana Câmpina. Zona de sub podul de cale ferată este inundată

22118 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2747 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1736 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

171 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.

1601 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.