CONTACT

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

- Eveniment -

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Premiile au fost acordate pe mai multe categorii - antreprenoriat, investiții publice, investiții private, turism, cultură și altele, fiecare premiu fiind prezentat de câte o personalitate publică sau un oaspete special. Gazdele evenimentului au fost binecunoscuta Andreea Marin și Tatiana Tuță, inițiatorul acestui proiect și fondatorul Tiana Publisher Store. 
Primarul Alin Moldoveanu a obținut Trofeul “PRISPA” la categoria “Investiții publice”, pentru proiectul privind regenerarea urbană din centrul municipiului Câmpina (pasajul subteran și dala pietonală). Un proiect oarecum controversat pe plan local, dar apreciat dincolo de granițele Câmpinei, cu atât mai mult cu cât este singurul proiect de regenerare urbană cu fonduri europene din Regiunea Sud-Muntenia. Inclusiv documentația pentru acest proiect a fost realizată cu fonduri europene.
“Sunt foarte fericit și onorat pentru acest premiu pe care aș vrea să-l dedic Câmpinei și tuturor câmpinenilor care își iubesc cu adevărat orașul. De asemenea, aș vrea să dedic acest premiu echipei mele de la Primăria Câmpina alături de care am muncit la acest proiect pentru care am fost premiați. Nimeni și nimic nu-mi poate lua bucuria acestui premiu extraordinar obținut pentru un proiect extraordinar. Este un proiect îndrăzneț și foarte frumos de transformare a centrului Câmpinei. Trebuie să îndrăznim și să gândim în perspectivă, pentru noile generații, din toate punctele de vedere – arhitectural, peisagistic, urbanistic, economic, social. Este o investiție aprobată de Consiliul Local și pe care o vom realiza în cea mai mare parte din fonduri europene", ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.

După cum spuneam, la Gala “România ești TU” s-au acordat multe premii și diplome de excelență, printre cei care au urcat pe scena Palatului Parlamentului pentru a fi premiați numărându-se: cunoscutele soliste Margareta Pâslaru și Monica Anghel, actorii Cuzin Toma, Andrei Văncică și Cătălina Grama, Institutul Autism Voice, Smile Design Clinic, Transylvania College, proiectele turistice “Casa Cositorarului – Sighișoara” sau “Dărmănești – un loc încărcat de istorie”, evenimente precum “Festivalul Borșului Lipovenesc” de la Jurilovca sau Festivalul de Artă “Film în satul românesc”. Au fost multe premii acordate unor inițiative private (pensiuni, ateliere, branduri), unor asociații și fundații, sportivi și cluburi sportive, oameni de radio și televiziune, artiști plastici etc.
De asemenea, două nume cunoscute, din zona noastră, au primit premii la Gală: creatoarea de modă Delia Lazăr - fondatoarea Dahlia Couture și Anda Mănescu – brandul care a redat strălucirea iilor de la Breaza, brodate manual.


16 Mar 2023 07:49 4320 vizualizari


Comentarii






  • 18.03.2023 19:54 Burebista Ce tupeu aveti voi sa spuneti ca 'Romania esti TU'? Romania este una din tarile cele mai corupte din Uniunea Europeana. De fapt, daca ma gandesc putin, primarul Campinei merita diploma si premiul ala. Poate din cauza aia doamnele alea sunt imbacate in negru, de doliu.
  • 17.03.2023 11:24 diss Un premiu fantomă pentru o investiție fantomă! Andreea Marin se plictisea cel mai probabil iar groapa din Cămpina să sperăm că va rămâne doar în visele primarului.
  • 17.03.2023 08:09 Cojocaru Ion Bravo! Felicitări Domnule PRIMAR! Succes în continuare, în rezolvarea tuturor proiectelor și inițiativelor dvs.!
  • 16.03.2023 18:14 Catalinn În sfârșit! Un politician care mă face să ies la vot. Să votez împotriva lui.
  • 16.03.2023 16:24 Tudor Se pare ca orgoliul personal primează in fata dorinței Covârșitoare a câmpinenilor care, prin toate mijloacele posibile-in mod direct, prin media, prin canalele de socializare, prin sondajele efectuate au spus un NU hotărât și repetat construirii pasajului. Cu toate acestea, sfidător, primarul insista sa isi împlinească visul personal, pentru ca, nu e așa, de aceea a fost ales in funcție, sa isi îndeplinească visele. Dezaprobarea cetățenilor? Un lucru prea mărunt pentru a fi luat in calcul. De la înălțimea la care crede ca a ajuns, primarul nu are capacitatea de a se uita către propriul electorat, de a-l asculta și de a face pasul înapoi, atunci când sesizează ca drumul ales de el nu corespunde dorinței cetățenilor. Indiferenta? Incapacitate? Sfidare? Toate la un loc sau poate și altele? Este evident ca primarului ii place pe scena- cum vede una, cum face tot posibilul sa ajungă pe ea, ne putem gândi ca și-a greșit profesia- cu nelipsitul accesoriu-tricolorul, probabil pentru a fi sigur ca este remarcat de participanți și pentru a-și demonstra patriotismul. Dar, cea mai buna demonstrație ar fi cea a respectării funcției pe care o deține, cea de administrator vremelnic al municipiului in interesul cetățeanului. Se pare ca punctul forte al primarului este capacitatea acestuia de a atrage sponsorizări, de fiecare data, doar in interes propriu, pentru realizarea cate unui obiectiv aducător de plus imaginii personale a primarului. Oare tot sponsorizările l-au adus pe primar pe scena Galei…?
3744 vizualizari 01 May 2024 15:12 Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, într-un spațiu amenajat în clădirea Gării Câmpina, cu acces de pe peronul liniei 1, va avea loc deschiderea unei inedite expoziții de machete de trenuri, dar și diverse amenajări feroviare.

citeste mai mult
1340 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1361 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2153 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV