CONTACT

Horia Tiseanu a contestat în instanță controlul judiciar impus de DNA

- Actualitate -

Horia Tiseanu a contestat în instanță controlul judiciar impus de DNA

Primarul Horia Tiseanu a depus plângere împotriva măsurii controlului judiciar, dosarul nr. 5920/105/2016 fiind înregistrat la Secția Penală a Tribunalului Prahova. Primul termen de judecată a fost stabilit pe 5 octombrie 2016.

Practic, primarul municipiului Câmpina și avocatul acestuia, Laurențiu Mihalcea, contestă controlul judiciar pe 60 de zile, măsură dispusă de procurorii DNA Ploiești după audierea de marți, 27 septembrie. Horia Tiseanu este inculpat într-un dosar de corupție, fiind acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu și luare de mită. Cât timp se află sub control judiciar, Tiseanu are interdicție de a-și exercita funcția de primar. În cazul plângerii depuse de Horia Tiseanu, magistrații Secției Penale a Tribunalului Prahova pot decide fie respingerea acesteia și menținerea controlului judiciar, fie admiterea ei și scoaterea de sub control judiciar. Soluția dată de Tribunalul Prahova, indiferent care ar fi aceasta, nu va fi una definitivă. Va putea fi atacată la Curtea de Apel Ploiești, instanță care va avea ultimul cuvânt.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Și totuși, cine l-a denunțat pe primarul Horia Tiseanu la DNA?

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?


01 Oct 2016 09:43 6902 vizualizari


Comentarii






  • 03.10.2016 11:54 Ion Dandoaselea Incheiam un comentariu de acum ceva vreme astfel :tic-tac, tic-tac domnule Primar. Se pare ca acum s-a ajuns la scadenta. Iar cele mentionate acum in rechizitoriul DNA cred ca reprezinta doar varful aisbergului de putreziciune si incompetent patronat de dumneavoastra. Asteptam cu interes sa vedem ce va urma...
3203 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3352 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4394 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3733 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV