CONTACT

Bianca Baltac a câștigat concursul pentru postul de șef serviciu Achiziții Publice cu un punctaj incredibil

- Actualitate -

Bianca Baltac a câștigat concursul pentru postul de șef serviciu Achiziții Publice cu un punctaj incredibil

S-a finalizat concursul pentru noul post înființat în cadrul Primăriei Câmpina, cel de șef serviciu Achiziții Publice, compartiment care va avea în subordine nu doar achizițiile publice, ci și programele de finanțare, relațiile internaționale, protocolul, implementarea proiectelor din fonduri externe nerambursabile și Centrul Turistic. A câștigat singurul concurent - Bianca Baltac, consilierul personal al primarului Horia Tiseanu. 

Bianca Baltac a susținut în aceeași zi, pe 25 aprilie, atât proba scrisă a concursului, la care a obținut 83,4 puncte, cât și proba orală, la care a obținut 88,4 puncte. După cum se menționează pe anunțul de la avizierul Primăriei, Bianca Baltac a fost declarată admisă cu un total de 171,80 puncte. Este probabil cel mai mare punctaj din istoria instituției. În general, la concursurile organizate de Primărie Câmpina, punctajul final este media între cele două probe și se poate demonstra ușor asta numai dacă ne uităm la concursurile anterioare pentru diferite posturi. De această dată, comisia de concurs a adunat punctele de la probele scrisă și orală, rezultând acest punctaj incredibil de mare pentru noul șef al Serviciului de Achiziții Publice. Îi dorim mult succes Biancăi Baltac, pentru că va avea nevoie. Postul pe care îl va ocupa este un post cheie, care implică foarte multă responsabilitate.


27 Apr 2016 08:10 6456 vizualizari


Comentarii






  • 28.04.2016 11:08 un_cetatean @Alex: "Nimeni nu s-a nascut invatat"??? "Conteaza sa vrei"??? Omule, tu citesti ce zici? Ii lasam in subordine majoritatea banilor care intra in Primarie unei tipe pe care chiar sustinatorii ei o apara cu teza intentiilor bune. Pentru ca in afara de intentii bune (care oricum nu pot fi probate), nu exista NIMIC sa o recomande. Si stai linistit cu anonimii, pentru ca, in curand, anonimii astia vor prinde voce si in Campina. La ce inapti s-au inscris in cursa pentru primar, prevad 4 ani foarte interesanti.
  • 27.04.2016 22:01 klaus ar fi fost culmea .....sa candidezi de unul singur si sa iesi pe locul doi. Nu de Inca un sef era nevoie, munca o fac cei de jos..... sefii doar........
  • 27.04.2016 21:04 AJ Hmmmm, this smells bad...... What might she have done to the mayor which made her to be the one and only candidate for this position. A position which was made to suit her papers and educations......... Maybe she means or ment something personal to the mayor and she could make (ab)use of that situation..... This really smells bad....... And you know the history of the mayor!! :P
  • 27.04.2016 18:57 Alex Nu conteaza numai liceul,profil filologic,dar mai ales studiile universitare si post. Iar de invatat...nimeni nu s-a nascut invatat. Conteaza sa vrei,dar mai ales sa ai potential.iar ea a demonstrat intotdeauna ca este capabila de cele mai bune rezultate!!!De vorbit si speculat dragi anonimi toti suntem buni!@!
  • 27.04.2016 16:03 Eugen Pt ura - mesajul corect cred ca era: uraaaa! Am înfrânt!
  • 27.04.2016 13:30 Bubu Acum nu mai scrieti ca e postul cu dedicatie ca nu stiu ce? Sau nu v-ati luat inca banii pt articol?
  • 27.04.2016 12:38 Godfather Felicitari ! Greul abia acum incepe , dar prin ambitia care o caracterizeaza, o sa demonstreze multora ca s-au inselat. Respect ptr. dl.Pitigoi , care desi este intr-o tabara adversa, anticipeaza profesionalismul si seriozitatea Biancai. Lectie de bun simt. De luat aminte.
  • 27.04.2016 11:44 un_cetatean @Pitigoi Ioan-Adrian: Ionute, iti sade atat de urat cu textele astea ieftin-politicieniste, chiar mai urat decat cu barbita aia de ospatar.
  • 27.04.2016 11:26 un_cetatean Bianca nu ar trebui hulita pentru chestia asta. Nu are ea nicio vina pentru faptul ca a ajuns aici, ascultand tot felul de sfaturi din stanga si din dreapta. Intr-adevar, nu e pregatita pentru acest post, a facut FILOLOGIE in liceu. Nu e vorba ca ar avea o capacitate intelectuala indoielnica ci, mai degraba, de faptul ca este pregatita pentru altceva, pentru alte domenii. Sunt convins ca aspecte sau notiuni precum marja de profit, fezabilitate sau rentabilitate ii scapa.. din singurul motiv ca nu a avut niciun contact cu ele niciodata. Dar a fost sfatuita, indemnata si impinsa de la spate pentru a ajunge aici. Problema, deci, nu e la ea. Problema e la oamenii din spatele ei. Problema e la Grifonul Tiseanu din casa cu grifoni. Oameni care ar trebui sa realizeze faptul ca aceasta decizie este una indoielnica si nefericita, dar totusi nu au nicio rusine in a o lua. Oameni pe mana carora campinenii au incredintat frumosul nostru orasel si care, acum, au pierdut orice fel de contact cu realitatea. Tiseanu imi lasa impresia unui hipnotizat, uluit de aparenta lui putere. Ma duce cu gandul la Pinocchio, aceasta fiind singura marioneta pe care o stiu care sa se fi crezut om.
  • 27.04.2016 09:31 Pitigoi Ioan-Adrian Felicitari Bianca!Campina are nevoie de profesionisti in administratie si sunt convins ca ne vei demonstra rapid ca esti unul dintre ei!Spor la treaba!
  • 27.04.2016 09:21 Gabriela Va dati seama ce obedienti sunt membrii acestei comisii? Au facut ei media si probabil ca li s-a parut prea putin si de teama sa nu-si supere seful (nici al lor, nici al candidatului!) au adunat notele, nu au mai facut media lor! Asta arata extrem de precis starea de spirit din primaria Campina! E jale, fratilor! Daca nu schimbam ceva urgent, o sa ajungem de rasul lumii!
  • 27.04.2016 08:58 ura Uraaaaa! Victorie! Democrația a învins! S-a facut dreptate! Hi hi hi
2888 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3215 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4207 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3608 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV