CONTACT

Sute de amenzi date de Poliția Locală Câmpina, în anul 2022, pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

- Actualitate -

Sute de amenzi date de Poliția Locală Câmpina, în anul 2022, pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

DirecÈ›ia PoliÈ›ia Locală Câmpina, în urma acÈ›iunilor de verificare a respectării legislaÈ›iei privind protecÈ›ia mediului din cursul anului 2022, a aplicat 351 de sancÈ›iuni ca urmare a constatării unor fapte precum depozitarea de gunoi sau moloz în locuri neautorizate, murdărirea drumurilor publice prin împrăștierea încărcăturii, arderea deÈ™eurilor sau incendierea vegetaÈ›iei, aruncarea de ambalaje pe domeniul public, nerespectarea obligaÈ›iei de a păstra curățenia la locul de depozitare al deÈ™eurilor menajere. 

Recent, chiar în Ajunul Crăciunului, agenÈ›ii PoliÈ›iei Locale au depistat un nou transport de deÈ™euri, care au fost abandonate pe albia râului Doftana. 
”Recomandăm cetățenilor să predea deÈ™eurile de orice fel numai către operatori autorizaÈ›i, în caz contrar, prin diverÈ™i intermediari, acestea ajungând în locuri neautorizate, aÈ™a cum s-a întâmplat în ajun de Crăciun, când posesorul unui mijloc de transport cu tracÈ›iune animală a fost surprins abandonând deÈ™euri lângă albia râului Doftana. Acesta a fost sancÈ›ionat, iar ca măsură complementară s-a stabilit strângerea deÈ™eurilor È™i predarea acestora către un operator autorizat. Precizăm că transferul către o persoană fizică neautorizată în vederea efectuării operaÈ›iei de eliminare deÈ™euri constituie contravenÈ›ie È™i se sancÈ›ionează cu amendă de la 5.000 lei la 15.000 lei, în conformitate cu prevederile OrdonanÈ›ei de urgență nr.92/2021, privind regimul deÈ™eurilor. Èšinând cont de arealul extins care necesită verificare periodică, cum ar fi albiile râurilor È™i spaÈ›iile verzi, facem apel la cetățeni în vederea sesizării Dispeceratului PoliÈ›iei Locale, la numerele de telefon 0244.332.420 sau 0800.800.922, precum È™i pe Whatsapp - 0749.263.001 când surprind astfel de fapte, numai împreună reuÈ™ind să asigurăm menÈ›inerea unui climat civilizat de convieÈ›uire socială È™i sănătate publică”, ne-a declarat Marius ViÈ™an, directorul PoliÈ›iei Locale Câmpina.


27 Dec 2022 19:39 2886 vizualizari


Comentarii






2317 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3070 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La È™edinÈ›a ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin RaÈ› a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4008 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul CâmpiniÈ›a, a avut loc un accident de circulaÈ›ie soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3497 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câÈ™tigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV