CONTACT

Șase titluri pentru Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) la Naționalele de natație de la Miercurea Ciuc. Alte două titluri au fost obținute de Luca Marinescu

- Sport -

Șase titluri pentru Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) la Naționalele de natație de la Miercurea Ciuc. Alte două titluri au fost obținute de Luca Marinescu

La Miercurea Ciuc au avut loc Campionatele Naționale de Natație pentru Cadeți (13-14 ani), competiție la care Iarina Cojocaru a reușit evoluții fulminante, care i-au adus nu mai puțin de șase titluri naționale!

Sportiva legitimată la Clubul Barracuda Câmpina și pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, a reușit să obțină șase titluri de campioană națională la probele 400m liber, 100m bras, 200m liber, 200 m bras, 100m liber și 200m mixt. Colegul său, Luca Marinescu, a cucerit două titluri de campion național cu două recorduri naționale ale României la probele 400 m liber și 800m liber, iar la 200 m liber a cucerit medalia de bronz.
Cu Naționalele de la Miecurea Ciuc, sportivii de la Clubul Barracuda încheie un an de excepție, un an despre care Gabriel Cojocaru, antrenorul clubului, ne-a spus: ”A fost un an, pe cât de greu, pe atât de frumos, cu multe rezultate deosebite obținute de înotătorii campineni în concursurile naționale și internaționale, cu medalii prețioase pentru Câmpina și România obținute la FOTE de către Darius Coman, la Central-Europene de Iarina Cojocaru, iar la Campionatele Naționale, pe lângă cei amintiți, pe podiumul de premiere au urcat Alexandru Nistorescu și Ștefan Cojocaru. O mână de copii cu inimă mare, cu multă pasiune, perseverență și încredere în forțele proprii, iată că, împreună, au reușit să agațe Câmpina pe harta înotului românesc și european, fiind reali ambasadori ai municipiului, atât în țară, cât și dincolo de granițele ei”.
Felicitări tinerilor înotători și antrenorilor lor!


17 Dec 2023 20:42 1365 vizualizari


Comentarii






1116 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
1152 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
1179 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
1308 vizualizari 03 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Rezultate și clasament

Vineri au avut loc meciurile etapei a 27-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul și programul etapei viitoare, care va avea loc marți, 7 mai:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV