CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Atleți de la zece cluburi din țară și-au anunțat participarea la Cupa Prahovei, competiție organizată sâmbătă, la Câmpina

- Sport -

Atleți de la zece cluburi din țară și-au anunțat participarea la Cupa Prahovei, competiție organizată sâmbătă, la Câmpina

Sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 9.30, la baza sportivă din incinta Căminului Petrol din Câmpina va avea loc Cupa 'Prahovei' la aruncări, competiţie organizată de CSS 'Constantin Istrati' Câmpina şi Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Prahova. Ediţia din acest an se va bucura de participarea a 10 cluburi din întreaga ţară şi va reuni cei mai buni sportivi (băieţi şi fete) la categoriile juniori I, II şi III, precum şi copii I.

De altfel, se intenţionează realizarea demersurilor necesare pentru includerea acestei competiţii în calendarul oficial al Federaţiei Române de Atletism. De asemenea, ediţia din acest an va aduce şi o premieră pentru sportul câmpinean - va fi pentru prima dată când la o competiţie sportivă desfăşurată la Câmpina va avea loc şi proba de aruncarea ciocanului, o probă extrem de spectaculoasă.
În afara probei de aruncarea ciocanului, care, practic, va deschide competiţia, la ora 9.30, la baza sportivă de la Căminul Petrol vor mai putea fi urmărite probele de aruncarea greutăţii (ora 10.30), aruncarea discului (ora 11.30), aruncarea suliţei (ora 12.30), apoi fiind programată festivitatea de premiere, în jurul orei 13.30. Organizatorii vor întocmi un clasament individual pe probe, feminin şi masculin, iar primele trei locuri din fiecare întrecere vor fi recompensate cu diplome, medalii şi echipament sportiv. De asemenea, se vor acorda două cupe şi diplome pentru cele mai bune performanţe din concurs, atât la feminin, cât şi la masculin.
După cum ne-a declarat antrenorul Nicolae Pavel, au confirmat participarea la competiție cluburile: CS Crişul Oradea, CS Ceahlăul Piatra Neamţ, LPS Roman, CS Viitorul Vaslui, CS Olimpia Bucureşti, CSS Buzău, CSS Adjud, CS Dinamo Bucureşti, CSS Târgovişte şi, bineînţeles, gazdele de la CSS 'Constantin Istrati' (video). Ca o recunoaştere a eforturilor coordonatorului clubului şcolar câmpinean, prof. Nicolae Pavel, la evenimentul sportiv de la Câmpina vor fi prezenţi George Megelea - primul atlet român care a obţinut o medalie la Jocurile Olimpice (bronz, la aruncarea suliţei, la Montreal 1976), Nicoleta Grasu - vicecampioană mondială la aruncarea discului (Canada, 2001), Dan Serafim - antrenor federal emerit, Adalbert Meheş - antrenor federal.
Aşadar, sâmbătă dimineaţă aveţi ocazia de a participa la singura competiţie sportivă de anvergură naţională găzduită de Câmpina în 2016, precum şi la primul concurs de aruncarea ciocanului în localitatea noastră.


18 Oct 2016 21:12 6711 vizualizari



Comentarii






404 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1872 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2191 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2029 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV