CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Dezbatere-concurs. Mergem în continuare pe mâna HidroPrahova sau ne retragem din asociere?

- Eveniment -

Dezbatere-concurs. Mergem în continuare pe mâna HidroPrahova sau ne retragem din asociere?

CâmpinaTV.ro vă propune mai multe dezbateri asupra unor subiecte de maxim interes pentru comunitatea locală. Demersul nostru are la bază faptul că pe dumneavoastră, câmpinenii, nu vă întreabă nimeni nimic decât, poate, din patru în patru ani. Prin urmare, vrem să vă oferim noi această posibilitate de a vă spune punctele de vedere cu privire la problemele localității. La final, vom scrie concluziile, dar vom pune și pe masa Consiliului Local opiniile dumneavoastră, pentru ca aleșii urbei să știe ce gândiți și ce doriți.

Important este ca dumneavoastră să vă implicați, să nu aveți rețineri și să vă spuneți deschis, cu argumente, punctele de vedere. Precizăm că dezbaterile noastre nu au niciun fel de conotație politică și rugăm reprezentanții partidelor locale să nu se folosească de acest demers. Important – toți cei care vă veți spune părerea până la data de 17 septembrie 2016, ora 18.00, cu privire la subiectele propuse de noi veți veți avea șansa să câștigați unul dintre premiile oferite de partenerii noștri.  

Prima dezbatere – Pro și contra HidroPrahova. Mergem în continuare pe mâna HidroPrahova sau ne retragem din asociere? 

Câmpina se află de aproape 10 ani în HidroPrahova. O perioadă grea, cu mari bătăi de cap, atât pentru administraţia locală, cât mai ales pentru câmpineni. Totul a început pe vremea mandatului 2000-2004 al lui Mircea Cosma în fruntea Consiliului Judeţean. Atunci s-au făcut primii pași pentru înfiinţarea acestui operator regional de apă și canal. Intențiile au fost bune. Prin HidroPrahova se puteau accesa fonduri europene considerabile, bani pe care o localitate nu i-ar fi putut obține de una singură. Chiar dacă la început administrația locală a refuzat să intre în asocierea cu Consiliul Județean și alte localități din județ pentru HidroPrahova, până la urmă s-a făcut și acest pas în dorința de a rezolva problema reabilitării și extinderii rețelelor de canalizare și a modernizării stației de epurare. Din păcate, lucrurile nu au evoluat așa cum ar fi trebuit și s-a ajuns într-un mare impas. Proiectul european a fost făcut, s-au obținut fondurile necesare, au început și lucrările, dar pentru Câmpina a fost și este un dezastru. Știți bine cum s-au realizat aceste lucrări, cât s-a făcut și ce s-a pierdut. Am scris despre toate acestea în ultimii ani. 
Vă prezentăm acum câteva argumente pro și contra. Puteți veni și cu alte idei, ne puteți contrazice, puteți propune soluții. Important este să vă spuneți părerea.  

Argumente în favoarea rămânerii Câmpinei în HidroPrahova:
- Va fi foarte greu, poate chiar imposibil, ca municipalitatea să acceseze fonduri pentru continuarea lucrărilor de canalizare, fără a face parte dintr-un operator regional. 

Argumente pentru ieșirea Câmpinei din HidroPrahova:
- lipsa oricărui control asupra tarifelor la apă şi canalizare;
- realizarea a doar 45% din totalul lucrărilor de canalizare;
- lipsa unei viziuni şi a unei minime comunicări din partea conducerii HidroPrahova (aici, o parte din vină o are, însă, şi administraţia câmpineană);
- calitatea precară a serviciilor oferite populaţie de operatorul regional;
- posibilitatea înființării unui serviciu public local de apă și canal, aflat în subordinea administrației publice câmpinene. 

CONCURS CU PREMII

Toţi cei care vor comenta asupra subiectului, atât pe site-ul campinatv.ro, cât şi pe pagina de Facebook special dedicată acestei dezbateri, vor putea participa şi la un concurs. Pentru a fi înscris automat în concurs trebuie să dați like şi share paginii de Facebook a site-ului campinatv.ro - https://www.facebook.com/campinatv/ şi să comentați subiectul aflat în dezbatere fie pe site, fie pe pagina dedicată evenimentului - facebook.com/dezbatere-concurs campinatv.ro. Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorţi. Premiile nu se pot schimba în bani şi trebuie revendicate în maximum 72 de ore de la anunţarea rezultatului tragerii la sorţi. În cazul în care premiul nu este revendicat în termenul stabilit, se va proceda la o nouă tragere la sorţi. 
Premiile sunt următoarele:
- un sejur de 3 zile (2 nopţi) pentru două persoane la Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei (se asigură cazare în cameră dublă şi masă) – oferit de Pensiunea Valea Negraşului din Valea Doftanei
- o cină pentru 4 persoane (fără băuturi alcoolice) – oferită de Restaurantul Bella Italia Câmpina
- 10 pachete cu produse promoţionale (agendă, pix şi insignă) – oferite de Agenţia de Publicitate Temex Advertising Câmpina
- 3 tichete pentru o călătorie gratuită cu taxiul, în municipiul Câmpina şi comunele limitrofe, în limita a 10 km – oferite de societatea Riva Pan Câmpina
- un ceas de birou, care include şi un calendar – oferit de Mendoza
- un tort oferit de cofetăria cu cele mai delicioase produse din Câmpina
- o minge de fotbal (Macron) oferită de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti
- un set de echipament de fotbal pentru copii, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti
- o pereche de jambieri pentru fotbal, seniori, marca Luanvi - oferit de firma de echipament sportiv Iany Sport Ploieşti


22 Sep 2016 10:15 10055 vizualizari



Comentarii






  • 25.09.2016 19:02 Minion Laudabila initiativa dvs. Iesirea din Hidro Prahova este o NECESITATE ! Cu Semcu la conducere Hidro este ... sub pamant !
  • 25.09.2016 08:36 Mocanu Dorina Trebuie sa iesim din Hidro, prea si-au batut joc de noi cu lucrarile astea si cu unul dintre cele mai mari preturi la apa, cred ca din intreaga tara. E adevarat, insa, ca trebuie gasita cea mai buna solutie pentru Campina de a iesi din Hidro!
  • 24.09.2016 20:37 Ioana Ungureanu Nu cred ca ar fi bine sa iesim din hidro acum. Intai sa se finalizeze lucrarile de canalizare pentru care am inteles ca s-au accesat fonduri europene si apoi, mai vedem!
  • 24.09.2016 19:30 Lavinia Panait Trebuia sa iesim de mult timp din aceasta asociere paguboasa!
  • 24.09.2016 12:10 Sorin Lazarescu Nu ne-a intrebat nimeni cand am intrat, sa decida tot ei cand iesim! Si asa pe noi nu ne baga nimeni in seama niciodata!
  • 24.09.2016 10:58 Florian Gheorghe Parerea mea este ca ar trebui sa iesim din Hidro!
  • 24.09.2016 10:02 Rodica Pop Inainte sa iesim, ar trebui sa ne explice Tiseanu de ce am intrat si ce masuri a luat el ca primar in ultimii ani in care era tot mai evident ca Hidro ne trateaza ca pe ultimii oameni. El personal, ca primar, nu s-a simtit niciodata jignit de tratamentul aplicat de Hidro? Daca da, ce masuri a luat? Daca nu, odata cu iesirea din Hidro poate putem face ceva sa scapam si de individul asta care conduce orasul de atata amar de ani si nu a facut nimic pentru noi!
  • 24.09.2016 09:03 Cristi Ilie trebuia sa iesim de mult din hidro sau mai bine sa nu fi intrat deloc!
  • 24.09.2016 08:20 Alina Tudorache Da, trebuie sa iesim cat mai curand si cu costuri cat mai mici din Hidro!
  • 23.09.2016 22:37 Elena Mitea Daca e vorba ca trebuie sa hotarasca acest lucru consilierii locali, atunci nu m-ar mira sa intrebe, asa cum sunt obisnuiti cei mai multi dintre ei, noua ce ne iese. Cum sa poata hotari asa ceva unul ca Tiseanu, care nu isi urmareste decat interesele personale, ca Fratila, care nu are din ce trai si asteapta si el sa pice cate ceva, unul ca Ionita, care s-a vandut pentru un post caldut pentru nevasta-sa, acum asteptam sa ne cumpere (asa ne-a promis in campanie), unul ca Enache, care habar nu are pe ce lume e, pesedistii, care nu il pot supara pe Cosma al batran si asa mai departe! Asa ca, cine sa decida iesirea din mizeria asta?
  • 23.09.2016 20:59 Seby Popescu De ce nu se poate sa avem propria noastra Hidro? HidroCampina! De ce nu? Si asa ajunge lumea sa se gandeasca la tot felul de interese ale coruptilor care ne conduc.
  • 23.09.2016 19:07 Goage Alexandru Pacat de orasul asta ca a ajuns pe mana unor hoti si a unor profitori! De Hidro Prahova trebuie sa scapam urgent!
  • 23.09.2016 14:53 Gelu Teodoru Nu cred ca e mare lucru sa iesim din Hidro, dar eu mi-as dori ca cineva sa isi asume si raspunderea prostiei de a intra in Hidro!
  • 23.09.2016 12:03 Stela Marinescu Nu cred ca ar trebui sa mai ramanem in HidroPrahova!
  • 23.09.2016 10:33 Catalin Moldoveanu Ar fi de apreciat daca macar acum, in ceasul al doisprezecelea, consilierii ar incerca sa gaseasca o solutie. Din pacate, unii au alte interese, unii nu vor sa il supere pe primar, iar altii sunt prea slabi, ca sa nu spun de-a dreptul prosti!
  • 23.09.2016 09:09 Tache Stiu ca exista pe net,cred ca dl Sandel a scris pe vremea cand era la alta publicatie,cu lichidarea CPGC.Doar daca nu s-a sters.Acum consilierii dorm in papuci...majoritatea aterizati de cateva luni.Iar ca sa ai habar de nevoile reale ale cetateanului intrebi in stanga si dreapta,iei la pas orasul,faci sport.Partea rea e ca mai primesti injuraturi,dau unii drumul la caini si alte surprize..Trebuiau taxati cand veneau la cersit in alegeri dar romanul e bun si milostiv.Si mai sunt tinuti in slavi niste sefi la Ploiesti sa roada si ei un os...
  • 22.09.2016 22:23 Dragomir Traian pt As - raspunsul dvs nu ma convinge si am sa incerc sa explic foarte pe scurt de ce. Fondurile europene sunt oricum pierdute, iar campina nu are nici o responsabilitate (sau una foarte mica) in aceasta situatie. Nu cred ca s-au pune problema haosului, pentru ca din Hidro nu se iese peste noapte. In plus, putem crea inainte un serviciu public de apa, asa cum exista si in alte localitati, unde primarii nu au stat pres in fata unora gen clanul Cosma. Avantaje ar fi ca s-ar putea crea mai multe locuri de munca, ar exista un mai bun control atat asupra pretului apei, al serviciilor prestate, cat si al investitiilor realizate de acest serviciu. In privinta primarului si consilierilor, poate a venit vremea, plecand de la aceasta initiativa, ca noi, cetatenii, sa ne spunem mai apasat punctul de vedere. Daca primarul si consilierii dorm, sa-i trezim!
  • 22.09.2016 18:57 Gratiela Cordos Intrarea Campinei in Hidroprahova a fost, este si va ramane o mare pacaleala pentru noi, campinenii! Pana nu vom avea un primar adevarat, vom fi slugile Ploiestiului!
  • 22.09.2016 10:31 Silviu Puiu Pentru felul in care s-au comportat cei de la hidro cu Campina, ar merita sa iesim imediat! Dar sa nu ne coste mai mult decatdaca am ramane!
  • 22.09.2016 08:32 As Pentru d-l Dragomir Traian:Ce riscam daca iesim din HidroPrahova?Dupa cum percep eu:in primul rand pierderea fondurilor europene antamate;un haos de moment intrucat nimeni nu mai are responsabilitati in ce priveste furnizarea apei si serviciile de canalizare;lipsa surselor financiare duce la neplata salariatilor;durata mare pentru gasirea si angajarea unui operator serios datorita procedurilor ce se aplica in acest caz(anunturi,licitatii etc.)si multe altele.Asta nu inseamna ca as fi pro HidroPrahova.Primarul si consilierii pe care i-am ales sa gaseasca solutii nu sa"doarma"patru ani ca mai apoi brusc sa-si aduca aminte ca mai existam si noi alegatorii.
  • 21.09.2016 21:47 Tudor Dumitru Daca ati strange 20-30.000 de pareri si tot nu se face nimic in orasul asta! Nu vedeti ca in Consiliul Local nu are nimeni curaj sa ridice nici una dintre multele probleme reale si corecte pe care voi le tot semnalati? Consilierii sunt simple marionete, care se bucura la o serie de avantaje si pe care ii doare in cot de cei care au votat pentru ei!
  • 21.09.2016 19:19 Angelescu Emil Nu vom putea iesi din Hidro, desi ar trebui! Din pacate, pentru noi, interesele de care primarul nu e strain sunt prea mari!
  • 21.09.2016 18:51 Constanta Popa Ce pretentii putem avea ca se va schimba ceva, atata vreme cat Tiseanu castiga mandat dupa mandat, in ciuda tuturor problemelor pe care le are si pe care le stie toata lumea - probleme de comportament, de moralitate, probleme penale. Nu cred ca avem nici o sansa!
  • 21.09.2016 13:07 Serbanescu Cristian Excelenta initiativa voastra, dar, sincer, nu cred ca va avea vreun rezultat intr-o societatea in care conteaza doar coruptia, jaful si hotia! Cu sau fara hidro, cu sau fara Tiseanu, oricum bine nu ne va fi!
  • 21.09.2016 12:54 Marius Andrei Cred ca ar fi mai bin sa iesim din hidro. Numai belele ne-au adus!
  • 20.09.2016 22:44 Dragomir Traian Știe cineva sa spună ce riscam dacă ieșim din hidro?
  • 20.09.2016 22:17 Mihaela Tudor Mama mea a lucrat la Compania Publica si stiu bine ce salarii de doi bani aveau cei de acolo. De atunci, pretul la apa a crescut de nici nu mai stiu cate ori. Unde este diferenta de bani? Cumva prin buzunarele sefilor Hidro de la Ploiesti, care impart si cu Tiseanu si cu cine o mai fi contribuit la distrugerea Companiei Publice. S-a spus atunci ca acesta este pretul pentru a avea retele noi pe fonduri europene. Ce am obtinut? Orasul e pulbere si un metru cub de apa 5 lei!!! RUSINE! NU numai ca trebuie sa iesim din Hidro, dar ar trebui ca cei care au decis sa intram sa fie trasi la raspundere, inclusiv penal!
  • 20.09.2016 14:56 Cornel Dragan In principiu, eu nu cred ca e bine ca un serviciu din Campina sa fie condus de la Ploiesti! Parca se vorbea de descentralizare! Cred ca si Campina poate avea propriul serviciu de apa, asa cum a avutmulti ani.
  • 20.09.2016 12:14 Robert Grigore Campina arata jalnic, iar de acest lucru sunt vinovati, dupa parerea mea, primarul Tiseanu, consilierii care au votat intrarea in Hidro si cei de la Hidro, care s-au comportat ca jefuitorii cu orasul nostru: l-au pradat si l-au lasat asa! Poate va par extremist, dar eu cred ca doar pusi la zid sau condamnati la ani grei de puscarie toti cei vinovati, doar asa mai avem o sansa, ca poate celor care vor veni apoi le va fi frica sa mai faca jaful pe care il face Hidro in cardasie cu primaria!
  • 20.09.2016 11:12 Cati Matei O mare rusine pentru Campina intrarea in hidro! Ne va fi foarte greu sa iesim, pentru ca interesele sunt enorme!
  • 19.09.2016 21:59 Diana Nedelcu Interesant subiectul si de mare actualitate pentru noi, campinenii. Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva: ce masuri au luat primarul si Consiliul local dupa ce Hidro si-a batut joc de toti campinenii luni la rand, chiar ani?
  • 19.09.2016 21:38 Florin Dulama Pana la urma, poate sa imi explice si mie cineva de ce s-a desfiintat IGO-ul nostru sau cum ii zicea in ultimii ani, CPGC?
  • 19.09.2016 20:49 Constantinescu Florica Parerea mea este ca ar trebui sa iesim din Hidro prahova, fie si numai ca protest pentru bataia de joc pe care au facut-o cei de la Hidro in privinta lucrarilor de canalizare din oras!
  • 19.09.2016 16:28 Arghir Elvia Pt. Claudiu : Da , nu ma ascund dupa pseudonime . Da am votat împotriva intrării in Hidroprahova ! Ba mai mult datorita opozitiei mele momentul intrarii im aceasta a fost amânat cu 4 ani .Din pacate nu se poate de unul singur si daca verifici istoricul evenimentelor vei constata ca am propus si alternative care nu au fost agreeate.
  • 19.09.2016 13:19 Cornel Voica Cea mai mare teapa a Campinei de dupa 1989! Cand vor raspunde cei vinovati?
  • 19.09.2016 11:51 Ciobanu Sebastian Buna ziua! Eu cred ca nu e bine sa iesim acum din Hidroprahova, riscand penalitati uriase pentru pierderea fondurilor europene! In plus, ar fi alibiul perfect pentru hotii de la CJ. De aia nu a mers proiectul Hidroprahova, ca s-a retras Campina!
  • 19.09.2016 11:16 Ioana Cadar Dar cand a intrat Campina in Hidroprahova, pe noi ne-a intrebat cineva? Cine a decis atunci, trebuie s-o faca si acum!!!!!!!
  • 19.09.2016 11:14 Dinescu Dan Campina trebuie sa iasa din Hidroprahova! Daca nu, inseamna ca primarul si consilierii au alte interese, care sunt mai presus de cele ale comunitatii!!
  • 19.09.2016 10:54 Mircea Constantin Exista vreo garantie ca iesirea Campinei din Hidroprahova este cea mai buna solutie? Sa nu se faca o prostie si mai mare!
  • 18.09.2016 17:28 Enache Liviu Pentru a iesi din Hidro Prahova, ceea ce cred ca ar fio o solutie buna, trebuie sa avem mai intai ce pune in loc, nu cum s-a intamplat la bazinul de inot, unde dupa inaugurare au pus lacatul pe el, pentru ca nu avea cine sa se ocupe de el. Sa nu ajunge in aceeasi situatie si cu Hidro!
  • 18.09.2016 12:24 Georgiana Honciu O mare bataie de joc aceasta poveste cu Hidro. Ni s-a promis ca se vor face lucrari, ca vom avea statie de epurare, oho, cate si mai cate! Pana acum, avem doar un pret la apa si canalizare urias si iun oras devastata dupa lucrari total nefunctionale! Cine raspunde?
  • 18.09.2016 11:01 Marin Maria Extrem de interesanta ideea acestei dezbateri. Sunt curios ce reactii au politicienii locali, care in campanie erau unul mai destept ca altul. Pana si-a vazut fiecare interesul! Nu stiu daca este momentul oportun sa iesim acum din Hidro Prahova, dar in mod cert ideea cu acest operator a fost una proasta. Probabil ca ar trebui sa asteptam finalizarea investitiilor din fonduri europene si abia apoi vom putea face acest pas, care va trebui facut!
  • 17.09.2016 08:46 Serbanescu Mihai Intr-un oras in care Tiseanu are 4 mandate consecutive de primar dupa ale doua consecutive de viceprimar si in care si-a batut in permanenta joc de oras si oamenii de aici, credeti ca ii pasa cuiva de iesirea Campinei din Hidro? Poate doar daca astfel va ajunge ceva in buzunarele lui!
  • 17.09.2016 08:40 Maria Davidescu Eu am o singura intrebare> are cineva certitudinea ca iesind din Hidro e va schimba ceva in bine pentru noi? Oricum, felicitari pebtru initiativa, ceva unic in peisajul asta local atat de prafuit!
  • 16.09.2016 23:29 Florin Marinescu Tot ce fac politicienii locali e doar rezultatul unor interese. Se bucura și ei la niște firimituri de la stăpânii lor!
  • 16.09.2016 21:51 As Apreciez ca nu este oportun ca municipiul Campina sa se debaraseze de S.C.HidroPrahova SA din urmatoarele motive:deja sunt accesate fonduri europene de catre aceasta societate pentru modernizarea retelei de apa si canalizare;este o societate comerciala cu capital public si cu putere financiara mare infiintata de catre Consiliul Judetean Prahova si 29 consilii locale asociate in "Parteneriatul pentru Managementul Apei Prahova"(alti operatori de asemenea calibru in zona noastra nu prea vad desi mai sunt cativa precum Apa Nova Ploiesti,Jovila SRL,Capolesc SRL),ca atare putand fi trasa la raspundere de forurile superioare politice fiind(nu private).In alta ordine de idei se pot antama cateva actiuni precum:primarul Tiseanu,in calitate de client si reprezentant al locuitorilor orasului sa reanalizeze proiectul privind modernizarea retelei de apa si canalizare(desi in articolele anterioare se preciza ca acesta nu are nici o contributie si putere,nefiind consultat de catre operatorul in cauza)desemnand in acelasi timp persoane competente din cadrul primariei care sa urmareasca indeaproape modul cum se deruleaza lucrarile;supunerea in dezbaterea Consiliului Local a posibilitatii infiintarii unui serviciu public local de apa si canal(precum sa-i spunem fostul IGO)aflat in subordinea directa a primariei.
  • 16.09.2016 16:15 Alina Naghi Cred ca nu avem nici un motiv sa mai ramanem in hidro!
  • 16.09.2016 12:56 Ion Preda Pe vremea cand era IGO sau CPGC era mai bine? Nici cu HIDRO nu e mai bine!
  • 16.09.2016 10:40 Marian Cred că la acest moment nu ne poate spune nimeni, cu siguranță, ce consecințe ar avea ieșirea din Hidro. Facem parte dintr-un operator regional care a beneficiat de fonduri europene și pe care le-a cheltuit (mai mult, mai puțin, mai legal, mai puțin legal), suntem cea mai mare localitate din cadrul Hidro, au fost aprobate prin hotărâri de consiliu prin care Câmpina a fost de acord cu asocierea și efectele produse de aceasta. Cred că trebuie să cunoaștem toate aceste aspecte înainte de a ne pronunța în legătură cu ieșirea din Hidro Prahova. Am avea nevoie de aceste informații rapid, pentru că este un moment prielnic, din multe puncte de vedere.
  • 16.09.2016 10:34 Lazarescu Gabi Eu cred ca totul e oricum aranjat, iar parerea noastra no conteaza, asa cum nu a contat si nici nu va conta vreodata! Pacat de tara asta ca a ajuns pe mana unor nenoriciti fara scrupule!
  • 16.09.2016 09:34 DS S-au politizat institutiile.Toate.Nu esti simpatizant de partid nu ai functie de conducere,se intampla si la Campina.Stand-up comedy pe banii babachii.Vor da din pinteni cei de la Hidro daca unele administratii parasesc corabia.Oare vor mai intra in organigrama daca apa si caalizarea va apartine municipalitatii?
  • 16.09.2016 08:59 Claudiu pt Arghir - daca este vorba de una si aceeasi persoana cu cea care a fost consilier local, am si eu o intrebare a votat intrarea Campinei in Hidro? Atat! Ca venim acum si ne lamentam si ne vaicarim, mie mi se pare de prost gust!
  • 16.09.2016 08:53 Aurel Alexe Subiectul este interesant si merita dezbatut, dar eu as fi vrut sa stiu ce solutii au cei pe care i-am ales acum doua-trei luni. Daca au!
  • 15.09.2016 22:43 Popa Valentin Cred cu tarie ca orice am spune noi, cartile se fac in alta parte. Daca, sa presupunem, Campina si-ar dori sa iasa din Hidro, va veni presedintele CJ, tot un fel de Cosma, si va bate cu pumnul in masa, iar ... nostri de consilieri locali si membri ai executivului, vor spune "da, sa traiti!" Si noi ramanem iar ca prostii!
  • 15.09.2016 19:08 Gabi Manea Cel mai bine cred ca era sa nu intram in Hidro Prahova, pentru ca s-a dovedit o mare pacaleala. Acum, cred ca putem indrepta aceasta prostie, iesind din Hidro. Sunt destule alte variante, ca oricum toata reteaua tot a Campinei este, ca doar n-a venit Hidro cu tevile de la Ploiesti!
  • 15.09.2016 12:42 Arghir Elvis Nu Campina si-a luat angajamente fata de Hidroprahova . Daca Hidroprahova ar respecta jumatate din angajamentele si promisiunile facute pe vremea cand faceam parte din Consiliul Local , lucrurile nu ar fi ajuns aici . La Primaria Campina sunt inregistrarile discutiilor purtate in sedintele de consiliu care dovedesc ca am fost mintiti si dusi de nas . Solutia este simpla : iesirea Campinei din Hidroprahova pe motivul nerespectarii angajamentelor asumate, creearea unui operator in care Municipiul Campina sa fie unic actionar si delegarea directa catre acesta a activitatii de apa si canal . Primaria detine pentru aceasta aproape toata logistica necesara .
  • 15.09.2016 10:41 Stoica Mircea Atat timp cat nu exista concurenta nu ar trebui sa iesim din asociere.
  • 15.09.2016 10:34 Sebastian Craciun Poate fi Hidro, poate fi primaria, poate fi oricine... Pe mine ma intereseaza doar sa repare draqului odata strada noastra! Daca s-ar putea sa functioneze si canalizarea! Si daca am plati mai putin la apa!
  • 15.09.2016 10:19 campina vesela Iesirea Campinei din Hidro-Ph este ca si cum Romania iese din UE.Fara finantare despre ce vorbim doar Politic?Atata timp cat nu dispare "SFANTA SPAGA" nu se poate face mare lucru decat ce am vazut .Primaria stie sa negocieze si sa semneze contractul cu H-PH?Poti sa angajezi orice firma de Consultanta si Inspectie asa cum se procedeaza de regula, folosind managementul International este egal cu ZERO atata timp cat nu dispare SPAGA si CORUPTIA.Sa facem o simulare si sa ne inchipuim ca, Constructorul da SPAGA cine mai are control asupra fazelor de executie ?Tata-mare.De ce nu se apeleaza POLITIC pt stoparea fenomenului care pluteste in aer.Daca nu e vorba de SPAGA atunci sigur este INCOMPETENTA .De ce nu se publica adevarata stare de fapt de ce fostul constructor refuza sa mai lucreze ,ceva SPAGA ?Asa ca picam pe panta RIDICOLULUI SI PENIBILULUI vorbind continuu despre un SUBIECT actual in in tara si vedem zilnic ce se intampla la DNA.
  • 15.09.2016 09:52 Petrescu Constantin Nu stiu daca e bine sa iesim acum din Hidro Prahova, dupa ce Campina si-a luat niste angajamente si primim niste bani pentru lucrarile care se fac. Ca acestea sunt proaste, e alta discutie.
  • 15.09.2016 00:47 Claudiu Mihail Oricum va fi și orice decizie se va lua, pentru noi tot rău va fi!
  • 14.09.2016 21:14 Popescu Melania Si eu cred ca ar trebui sa iesim din Hidro, dar ce punem in loc?
  • 14.09.2016 18:28 Horatiu Constantin Cred ca subiectul propus are doua componente: lucrarile si serviciile. Partea de lucrari, ori ca se vor face prin Hidro, prin Primarie sau o alta varianta, traim in Romania, vor fi praf si pulbere, de proasta calitate, fara respectarea niciunui termen. Partea de servicii - iesirea Campinii din Hidro, cred ca ne-ar da macar dreptul de a fixa noi tariful si macar poate nu vom mai plati atat de mult apa! Deci, sunt pentru iesirea Campinii din Hidro!
  • 14.09.2016 16:32 Arghir Elvis Trebuie luata urgent o hotarare de Consiliu Local pentru iesirea Campinei din Hidroprahova, acest lucru il poate initia orice consilier local care pune interesul cetatenilor pe primul plan . Asocierea noastra in Hidroprahova reprezinta la ora actuala un atentat la buzunarul si siguranta campinenilor .Daca nu o va face nimeni ma gandesc serios ca in 2020 sa ma intorc in Consiliul Local pentru a schimba in bine situatia . Se poate numai sa se doreasca . Sunt de acord sa particip la orice discutie publica si am destule argumente .
  • 14.09.2016 12:16 Florin Mitea Hydro Prahova a fost gandita de la bun inceput de clanul Cosma pentru a fi o sursa sigura de imbogatire. Si-au gasit fraierii si va fi foarte greu sa iesim din porcaria asta, desi cred ca acest lucru ar fi cel mai bun pt campineni.
  • 14.09.2016 09:17 Ioana Cosma Nu sunt din Campina, sunt din Banesti, dar sper ca veti accepta un punct de vedere. Eu cred ca aceasta Hidro a fost infiintata doar pentru a se putea fura mai usor bani. Multi bani! Daca veti sta sa analizati, nimic din ceea ce s-a promis la inceput nu s-a prea facut - canalizarea e praf, retelele de apa la fel, pretul urias, calitatea serviciilor execrabila. Si atunci, iti pui intrebarea fireasca, de ce? Nu stiu foarte exact cum stau lucrurile la Campina, dar la Banesti, pe mine una daca mai intreaba cineva - eu vreau sa iesim din mizeria asta de Hidro!
  • 13.09.2016 22:24 Serban Marian Excelenta initiativa dvs pentru ca - din pacate - pe noi nu ne intreaba nimeni. Dupa parerea mea, intrarea Campinei in Hidro Prahova este exemplu clar de hotie transpartinica. Nu a contat PSD, PDL, PNL sau ce mai era atunci, toti au fost de acord sa imparta prada! Eu cred ca se impune iesirea URGENTA a Campinei din Hidro Prahova si infiintarea unei societati, care daca va fi condusa fara gandul la furtisaguri, vor veni si comunele din jur si atunci se vor indeplini criteriile pentru accesarea fondurilor europene. Oricum, in cativa ani se termina si cu fondurile europene, asa ca... ar fi cazul urgent sa luam masuri! Din pacate, mai cred ca in ciuda demersului vostru laudabil, consilierii nu vor dori sa discute subiectul!
  • 13.09.2016 19:33 Catinca Mihai Cristian Sunt exagerate derapajele Hidro.Mai rau ca inainte de 89,oamenii vin la Bobolia la izvor deoarece calitatea apei care curge la robinet este ruginita,bogata in clor.Propun si infiintarea transportului public local prin colaborarea dintre administratiile limitrofe Campinei.Astfel nu mai intra miliarde in buzunarele unora apoi se plang expertii pe net ca au pierderi(atunci de ce esti expert,sa delapidezi firma si sa iti pui interesele pe primul loc)
1281 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1302 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2098 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2910 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV