CONTACT

Trei locuri de joacă din Câmpina vor avea leagăne, tobogane și balansoare noi. Valoarea echipamentelor - aproape 200.000 lei

- Actualitate -

Trei locuri de joacă din Câmpina vor avea leagăne, tobogane și balansoare noi. Valoarea echipamentelor - aproape 200.000 lei

Cele trei locuri de joacă pentru copii, unde vor fi instalate echipamente noi, sunt: cel de pe Bulevardul Carol I (la bazin), cel de pe Strada Rezervoarelor și cel de pe Strada Progresului. Procedura de achiziție publică s-a finalizat săptămâna trecută, contractul de furnizare a echipamentelor pentru locurile de joacă fiind câștigat de societatea Lavitex Prod SRL Breaza, cu prețul de 167.740 lei fără TVA.

Potrivit anunțului publicat pe SEAP, pentru cele trei locuri de joacă vor fi achiziționate leagăne, tobogane, balansoare și călușei și vor fi montate băncuțe și coșuri de gunoi, la locul de joacă de pe Progresului fiind prevăzută și montarea unor dale de cauciuc cu rol amortizor. De asemenea, în două dintre parcuri vor fi montate figurine tridimensionale din fibră de sticlă, reprezentând animale sălbatice în mărime naturală. Pentru fiecare loc de joacă în parte, valoarea dotărilor este: 69.360 lei (Bulevardul Carol I, la bazin), 70.110 lei (parc Rezervoarelor) și 28.270 lei (parc Progresului), sumele neincluzând TVA. Termenul contractual este de patru luni.


22 Oct 2018 12:38 5120 vizualizari


Comentarii






  • 26.10.2018 10:38 Marian Bravo! Dar pentru @Elena... jucăriile din parc nu se rup singure! Am vazut de multe ori personaje cu tonaj depasit care le folosesc ... sau chiar kinderi cu un compartament mai mult spre (animal la alegere), decât spre copil inocent :)
  • 22.10.2018 19:48 Dumitrescu Elena Foarte bine gândit cu renovarea parcurilor dar domn ul primar sa se gândească și la parcul din zona turnătoriei unde topoganele sunt rupte și multe altele care nu este zi sa nu fie un copil lovit ar fi frumos daca s-ar lua masuri sunt foarte mulți copii și să se facă în așa fel să se interzică copii cei mari
2341 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3200 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4171 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3586 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV