CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Agenția Sunrise Travel și-a lansat oferta 'Senior Voyage 2017' în fața clienților fideli din zona Câmpinei

- Eveniment -

Agenția Sunrise Travel și-a lansat oferta 'Senior Voyage 2017' în fața clienților fideli din zona Câmpinei

La Pensiunea Valdany din comuna Cornu a avut loc aseară un eveniment special, o petrecere destinată exclusiv seniorilor care fac parte din Programul 'Senior Voyage' al Agenției de Turism Sunrise Travel din Câmpina. În cadrul aceluiași eveniment a fost prezentată noua platformă online lansată de agenția câmpineană: www.sunrise-travel.eu.

Senior Voyage este un concept care prinde tot mai mult și în România și care înseamnă pachete turistice destinate persoanelor de peste 55 de ani. Prețurile pachetelor turistice sunt adaptate special pentru seniori, iar alături de aceste oferte speciale, seniorii beneficiază și de multe bonusuri. Mai mult, Agenția Sunrise Travel din Câmpina le oferă clienților fideli inclusiv câte o petrecere pentru a se cunoaște mai bine, pentru a socializa, pentru a-și împărtăși impresiile din călătorii, pentru a afla informații despre noile oferte turistice. O astfel de petrecere a avut loc aseară, la Pensiunea Valdany, peste 100 de persoane fiind prezente la acest eveniment.
După cum spuneam, cu această ocazie a fost prezentată și platforma online sunrise-travel.eu, dar și un produs nou - un voucher cadou care poate fi dăruit celor dragi, iubitori de vacanțe și locuri deosebite. De asemenea, a fost prezentată și oferta turistică pentru 2017 din Programul 'Senior Voyage', derulat de Sunrise Travel Câmpina în parteneriat cu Christian Tour, unul dintre cei mai mari tour-operatori de vacanțe din România. Sunt oferte pentru vacanță în țară și în străinătate, despre care puteți afla informații complete de la sediul Agenției Sunrise Travel sau de pe platformele online sunrise-travel.eu și seniorvoyage.eu.


07 Aug 2016 18:45 8177 vizualizari



Comentarii






  • 08.08.2016 09:45 minion O actiune super reusita !
1285 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1305 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2099 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2913 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV