Bucurie în fotbalul câmpinean. Sportul a promovat în Superliga B Prahova

Sport (Categoria articolului)

Meciul restanţă din etapa a 18-a, 2-2 cu Avântul Măgureni, disputat astăzi pe stadionul "Rafinăriei", a însemnat pentru Sportul Câmpina oficializarea promovării în Superliga B Prahova. Echipa fondată de Mărgărint "Mara" Ciobotaru a câştigat Seria Sud a Ligii B Prahova, aducând bucurie în sufletele microbiştilor câmpineni.

Sportul Câmpina a condus autoritar Seria Sud a Ligii B Prahova pe aproape întreaga durată a campionatului. De altfel, echipa pregătită de directorul tehnic Marius Pălăncianu şi antrenorul Philip Basma a încheiat campionatul cu o linie de clasament foarte bună: 23 de victorii, trei remize şi patru înfrângeri, cu un golaveraj de 89-30 şi 72 puncte, la trei puncte peste ocupanta locului secund, AS Româneşti.
După meciul de astăzi, chiar pe stadion a avut loc şi festivitatea de premiere a jucătorilor formaţiei câmpinene.
Pentru fotbalul câmpinean este un motiv de bucurie, unul dintre puţinele, mai ales dacă avem în vedere că ultima promovare în fotbalul câmpinean a fost în 2012, atunci când CSM Câmpina promova în Liga a 3-a, fără a socoti şi promovarea echipei Fortuna Poiana Câmpina din Liga a 3-a în eşalonul secund, în anul 2014. Din păcate, în ultimii ani, în fotbalul câmpinean vorbim mai mult despre scandaluri şi desfiinţări de echipe decât de promovări.

4757 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2102 vizualizari
14 nov. 2018 17:00

Liga A Prahova, etapa a 14-a. Avancronici

Turul Ligii A Prahova se apropie cu pași repezi de final, la sfârșitul acestei săptămâni fiind programată penultima etapă a turului, etapa a 14-a. Iată programul rundei, cu scurte avancronici și cu precizarea că joi seară vom adăuga delegările arbitrilor și observatorilor:

3607 vizualizari
11 nov. 2018 19:35

11 medali pentru atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina la Cupa "Podul Înalt", de la Vaslui

Ediția a doua a Cupei "Podul Înalt" la atletism - aruncări a avut loc duminică, 11 noiembrie și s-a bucurat de o participare importantă de la multe cluburi din țară. Zece sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, în frunte cu antrenorul-coordonator al secției, Mihaela Marin, au fost prezenți la competiția de la Vaslui, unde au obținut nu mai puțin de 11 medalii - două de aur, șapte de argint și două de bronz.

Alte stiri recente

229 vizualizari
15 nov. 2018 16:28

La Câmpina, a început montarea noilor decorațiuni pentru Sărbătorile de Iarnă

În urmă cu câteva zile scriam că Primăria Câmpina a fost ceva mai operativă anul acesta comparativ cu anii precedenți și a încheiat deja procedurile de achiziție publică pentru cumpărare și închirierea unor instalații ornamentale pentru iluminatul festiv de sărbători.

690 vizualizari
15 nov. 2018 12:45

100 de personalități ale României și legătura lor cu Câmpina. Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este, fără îndoială, una dintre cele mai mari personalități ale României din prima jumătate a secolului trecut. O personalitate care a avut multiple legături cu Câmpina.