Bucurie în fotbalul câmpinean. Sportul a promovat în Superliga B Prahova

Sport (Categoria articolului)

Meciul restanţă din etapa a 18-a, 2-2 cu Avântul Măgureni, disputat astăzi pe stadionul "Rafinăriei", a însemnat pentru Sportul Câmpina oficializarea promovării în Superliga B Prahova. Echipa fondată de Mărgărint "Mara" Ciobotaru a câştigat Seria Sud a Ligii B Prahova, aducând bucurie în sufletele microbiştilor câmpineni.

Sportul Câmpina a condus autoritar Seria Sud a Ligii B Prahova pe aproape întreaga durată a campionatului. De altfel, echipa pregătită de directorul tehnic Marius Pălăncianu şi antrenorul Philip Basma a încheiat campionatul cu o linie de clasament foarte bună: 23 de victorii, trei remize şi patru înfrângeri, cu un golaveraj de 89-30 şi 72 puncte, la trei puncte peste ocupanta locului secund, AS Româneşti.
După meciul de astăzi, chiar pe stadion a avut loc şi festivitatea de premiere a jucătorilor formaţiei câmpinene.
Pentru fotbalul câmpinean este un motiv de bucurie, unul dintre puţinele, mai ales dacă avem în vedere că ultima promovare în fotbalul câmpinean a fost în 2012, atunci când CSM Câmpina promova în Liga a 3-a, fără a socoti şi promovarea echipei Fortuna Poiana Câmpina din Liga a 3-a în eşalonul secund, în anul 2014. Din păcate, în ultimii ani, în fotbalul câmpinean vorbim mai mult despre scandaluri şi desfiinţări de echipe decât de promovări.

4667 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2233 vizualizari
19 sep. 2018 20:59

Liga A Prahova, etapa a 6-a. Avancronici

Etapa a 6-a a campionatului Ligii A Prahova la fotbal este programată la sfârşitul acestei săptămâni, după următorul program:

2880 vizualizari
17 sep. 2018 22:40

Trofeul "Silva", organizat la Câmpina si Poiana Câmpina, un real succes

La o zi după Cupa "Seva", desfăşurată pe un traseu urban în Câmpina, peste 150 de participanţi s-au aliniat la startul unei alte întreceri, Trofeul "Silva". De această dată a fost un traseu ceva mai complicat, care a inclus şi o porţiune prin pădure, pe teritoriul administrativ al comunei Poiana Câmpina, acolo unde, de altfel, a avut loc şi festivitatea de premiere, într-un cadru natural încântător.

Alte stiri recente

1862 vizualizari
20 sep. 2018 22:08

"Insta Cafe", locul din Câmpina unde poţi să savurezi o cafea într-un cadru natural de poveste

Bulevardul Culturii, din Câmpina, a fost dintotdeauna locul preferat de promenadă al localnicilor, indiferent de anotimp. În Anul Centenar, doi tineri întreprinzători, Eduard Pîslaru şi Nathaniel Geană, au decis să redea unui colţişor din bulevard strălucirea de altădată. Aşa a apărut "Insta Cafe".

1357 vizualizari
20 sep. 2018 20:37

Câmpina, România 100. Pasajul de la Ceas, aşa cum arăta prin anii '70 şi azi

Pasajul de la Ceas, din zilele noastre, este - fără îndoială - kilometrul 0 al Câmpinei. De-a lungul acestui serial am prezentat în mai multe episoade diverse instantanee din zona care astăzi este cunoscută sub numele de Pasajul de la Ceas. Imaginea de arhivă din acest episod este ceva mai nouă, nu are decât ceva mai mult de 40 de ani, fiind realizată la sfârşitul anilor '70.