Drept la replică din partea societății Eliro SRL

Actualitate (Categoria articolului)

Firma Eliro, care asigură transportul public de persoane pe traseele locale din municipiul Câmpina, ne-a trasmis un drept la replică la articolul "Societatea Eliro a solicitat Primăriei Câmpina rezilierea unilaterală a contractului privind transportul public", drept la replică pe care îl puteți citi integral mai jos.

"În vederea unei corecte informări a cetățenilor Municipiului Câmpina, referitor la articolul "Societatea Eliro a solicitat Primăriei Câmpina rezilierea unilaterală a contractului privind transportul public", care a fost publicat pe Câmpinatv.ro și în care sunt expuse unele aspecte inexacte, tinând cont de prevederile legale, societatea ELIRO SRL solicită publicarea următorului drept la replică.
- Într-adevar, societatea Eliro a notificat Primăria Câmpina despre Hotărârea Consiliului de Administrație în ceea ce privește intenția de reziliere unilaterală a Contractului de Delegare, încă din data de 04.10.2021! Apoi, am fost solicitați de către Primăria Câmpina să participăm la o întâlnire pentru a încerca să lămurim situația creată și eventual, pentru găsirea unei soluții.
- Am participat la această întâlnire cu bună credință, unde am expus din nou - a câta oară? - toate problemele de pe traseele locale și fiindcă tot noi am fost întrebați ce soluții ar fi, am concluzionat de fapt că acoperirea cheltuielilor se poate face doar prin acordarea unei subvenții de acoperire a diferenței de preț a biletului de la 3,5 lei actual, la cel puțin 5 lei pe bilet!
- NU AM SOLICITAT MAJORAREA PREȚULUI LA BILET, AM PREZENTAT SINGURA SOLUȚIE POSIBILĂ, VALABILĂ ÎN ACCEPȚIUNEA NOASTRĂ, PENTRU ORICE OPERATOR DE TRANSPORT, PE TRASEELE MUNICIPALE, deoarece transportul de persoane este subvenționat în toată lumea (chiar și în unele orașe din România).
- Nu am invocat ca principal argument pandemia de Covid-19.
- Nu am promis că acordarea subvenției va duce automat la continuarea contractului.
- În anul 2008, licitația a fost pe 6 ani și nu pe 7 ani (nici nu este posibil pe un termen mai lung de 6 ani, conform legii).
- În 2020 am fost solicitați să prelungim contractul, nu am cerut noi Primăriei acest lucru. Contractul s-a prelungit până în toamna anului 2022, nu până în primăvara anului 2022.
Ca atare, considerăm că informațiile din cuprinsul materialului publicat sunt inexacte, nedocumentate și de natura a induce în eroare cititorii. Vă stăm la dispoziție pentru orice informații pe acest subiect și vă rugăm, ori de câte ori situația o impune, să solicitați și punctul de vedere al societății noastre, potrivit regulilor/cutumelor deontologice."
Vă mulțumim.
Nicolae Manasia, administrator Eliro SRL

2898 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai 22.10.2021 06:34 Deci, cine a dezinformat? Eliro, primaria sau CampinaTV? Nu m-ar surprinde sa fie presa. Toate informatiile le prezinta in mod tendentios, in functie de interese, mai mult sau mai putin dezinteresate.
  • Rammstein 22.10.2021 21:41 De ce nu încearcă primăria să facă metrou!!... uite aia de la Cluj s-au apucat de treabă...sau daca e greu cu săpatul ,poate o linie de tramvai de la oscar pana la Kaufland.!!..sau telegondole ca la mamaia sau sinaia...

Actualitate

2560 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

376 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

145 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

575 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: