CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

USR PLUS Câmpina insistă: ”Ne declarăm deschiși oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”

- Politică -

USR PLUS Câmpina insistă: ”Ne declarăm deschiși oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”

După ședința Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie 2021, a fost evident că lucrurile în Coaliția de dreapta scârțâie Dar ceea ce se întâmplă pe scena politică locală de la acel moment și până acum este aproape ireal, iar dacă la început am vorbit despre amatorism politic, acum... despre ce să mai vorbim?!

Vă reamintim că primele semne că în coaliție ar fi unele probleme au apărut în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie, atunci când - după o pauză de consultări - membrii Coaliției de dreapta (USR PLUS - PNL - PMP - Cezar Grama) au votat fiecare cum a vrut. Noi am atras atenția imediat după acea ședință că lucrurile în Coaliție sunt ciudate - detalii aici.
La numai câteva zile, în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, președintele PNL Câmpina, Marian Nistor, a anunțat ruperea Coaliției, după mesajul trimis consilierilor din cadrul coaliției de către președintele USR PLUS Câmpina, Liviu Dumitrache, prin care acesta spunea că nu mai dorește să colaboreze cu nimeni și fiecare e liber să voteze cum vrea - detalii aici.
În ziua imediat următoare, am publicat un articol cu punctele de vedere ale liderilor formațiunilor politice reprezentante în Consiliul Local. Liviu Dumitrache, autorul mesajului care a bulversat firava coaliție, insistând că nu s-a rupt nicio coaliție, că într-adevăr nu mai dorește să colaboreze cu partidele, că fiecare este liber să voteze cum vrea, dar coaliția funcționeză și merge mai departe! Detalii - aici.
Telenovela nu s-a încheiat. Joi, 7 octombrie, la exact o săptămână de la ședință Consiliului Local, USR PLUS Câmpina publică pe pagina de Facebook (foto) un comunicat aiuritor, în care se insistă afirmându-se că se dorește continuarea colaborării cu partidele din coaliție, dar și că USR PLUS, formațiune condusă de Liviu Dumitrache, să declară deschisă ”oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”. Asta după ce atât reprezentanții PNL, cât și cei ai PMP au declarat public că înțeleg că nu se mai dorește continuarea funcționării coaliției. Că USR PLUS nu face diferența între alianță și coaliție poate fi de înțeles, dar să insiști să spui că vrei să colaborezi, după ce liderul partidului tău a afirmat clar că nu mai vrea să discute cu nimeni?!
Gestul USR PLUS a trecut rapid de la amatorism la ridicol și nu poți să nu te întrebi ce-o fi făcând cel care conduce acest partid la Câmpina în funcția sa administrativă, cea de viceprimar... Liviu Dumitrache, personajul care a iscat acestă nebunie, oare ar putea fi considerat un pericol public? Vă dați sema că, dacă primarul își ia o zi liberă, acest viceprimar, cu o astfel de gândire, este cel care ar conduce municipiul Câmpina?!


09 Oct 2021 16:19 3998 vizualizari



Comentarii






744 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
610 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2018 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV