USR PLUS Câmpina insistă: ”Ne declarăm deschiși oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”

Politică (Categoria articolului)

După ședința Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie 2021, a fost evident că lucrurile în Coaliția de dreapta scârțâie Dar ceea ce se întâmplă pe scena politică locală de la acel moment și până acum este aproape ireal, iar dacă la început am vorbit despre amatorism politic, acum... despre ce să mai vorbim?!

Vă reamintim că primele semne că în coaliție ar fi unele probleme au apărut în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie, atunci când - după o pauză de consultări - membrii Coaliției de dreapta (USR PLUS - PNL - PMP - Cezar Grama) au votat fiecare cum a vrut. Noi am atras atenția imediat după acea ședință că lucrurile în Coaliție sunt ciudate - detalii aici.
La numai câteva zile, în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, președintele PNL Câmpina, Marian Nistor, a anunțat ruperea Coaliției, după mesajul trimis consilierilor din cadrul coaliției de către președintele USR PLUS Câmpina, Liviu Dumitrache, prin care acesta spunea că nu mai dorește să colaboreze cu nimeni și fiecare e liber să voteze cum vrea - detalii aici.
În ziua imediat următoare, am publicat un articol cu punctele de vedere ale liderilor formațiunilor politice reprezentante în Consiliul Local. Liviu Dumitrache, autorul mesajului care a bulversat firava coaliție, insistând că nu s-a rupt nicio coaliție, că într-adevăr nu mai dorește să colaboreze cu partidele, că fiecare este liber să voteze cum vrea, dar coaliția funcționeză și merge mai departe! Detalii - aici.
Telenovela nu s-a încheiat. Joi, 7 octombrie, la exact o săptămână de la ședință Consiliului Local, USR PLUS Câmpina publică pe pagina de Facebook (foto) un comunicat aiuritor, în care se insistă afirmându-se că se dorește continuarea colaborării cu partidele din coaliție, dar și că USR PLUS, formațiune condusă de Liviu Dumitrache, să declară deschisă ”oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”. Asta după ce atât reprezentanții PNL, cât și cei ai PMP au declarat public că înțeleg că nu se mai dorește continuarea funcționării coaliției. Că USR PLUS nu face diferența între alianță și coaliție poate fi de înțeles, dar să insiști să spui că vrei să colaborezi, după ce liderul partidului tău a afirmat clar că nu mai vrea să discute cu nimeni?!
Gestul USR PLUS a trecut rapid de la amatorism la ridicol și nu poți să nu te întrebi ce-o fi făcând cel care conduce acest partid la Câmpina în funcția sa administrativă, cea de viceprimar... Liviu Dumitrache, personajul care a iscat acestă nebunie, oare ar putea fi considerat un pericol public? Vă dați sema că, dacă primarul își ia o zi liberă, acest viceprimar, cu o astfel de gândire, este cel care ar conduce municipiul Câmpina?!

2568 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2476 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5267 vizualizari
16 oct. 2021 12:55

Un an de la alegerile locale. PMP, atac fără precedent la liderul Coaliției de dreapta din Consiliul Local Câmpina

2 comentarii

Adrian Pițigoi - președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Câmpina și secretar general adjunct la nivel național și Bogdan Ene - consilier local din partea aceleiași formațiuni politice au fost invitații noștri la o nouă emisiune care a avut ca principală temă împlinirea unui an de la alegerile locale. 

Alte stiri recente

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.