CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

USR PLUS Câmpina insistă: ”Ne declarăm deschiși oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”

- Politică -

USR PLUS Câmpina insistă: ”Ne declarăm deschiși oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”

După ședința Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie 2021, a fost evident că lucrurile în Coaliția de dreapta scârțâie Dar ceea ce se întâmplă pe scena politică locală de la acel moment și până acum este aproape ireal, iar dacă la început am vorbit despre amatorism politic, acum... despre ce să mai vorbim?!

Vă reamintim că primele semne că în coaliție ar fi unele probleme au apărut în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie, atunci când - după o pauză de consultări - membrii Coaliției de dreapta (USR PLUS - PNL - PMP - Cezar Grama) au votat fiecare cum a vrut. Noi am atras atenția imediat după acea ședință că lucrurile în Coaliție sunt ciudate - detalii aici.
La numai câteva zile, în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, președintele PNL Câmpina, Marian Nistor, a anunțat ruperea Coaliției, după mesajul trimis consilierilor din cadrul coaliției de către președintele USR PLUS Câmpina, Liviu Dumitrache, prin care acesta spunea că nu mai dorește să colaboreze cu nimeni și fiecare e liber să voteze cum vrea - detalii aici.
În ziua imediat următoare, am publicat un articol cu punctele de vedere ale liderilor formațiunilor politice reprezentante în Consiliul Local. Liviu Dumitrache, autorul mesajului care a bulversat firava coaliție, insistând că nu s-a rupt nicio coaliție, că într-adevăr nu mai dorește să colaboreze cu partidele, că fiecare este liber să voteze cum vrea, dar coaliția funcționeză și merge mai departe! Detalii - aici.
Telenovela nu s-a încheiat. Joi, 7 octombrie, la exact o săptămână de la ședință Consiliului Local, USR PLUS Câmpina publică pe pagina de Facebook (foto) un comunicat aiuritor, în care se insistă afirmându-se că se dorește continuarea colaborării cu partidele din coaliție, dar și că USR PLUS, formațiune condusă de Liviu Dumitrache, să declară deschisă ”oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”. Asta după ce atât reprezentanții PNL, cât și cei ai PMP au declarat public că înțeleg că nu se mai dorește continuarea funcționării coaliției. Că USR PLUS nu face diferența între alianță și coaliție poate fi de înțeles, dar să insiști să spui că vrei să colaborezi, după ce liderul partidului tău a afirmat clar că nu mai vrea să discute cu nimeni?!
Gestul USR PLUS a trecut rapid de la amatorism la ridicol și nu poți să nu te întrebi ce-o fi făcând cel care conduce acest partid la Câmpina în funcția sa administrativă, cea de viceprimar... Liviu Dumitrache, personajul care a iscat acestă nebunie, oare ar putea fi considerat un pericol public? Vă dați sema că, dacă primarul își ia o zi liberă, acest viceprimar, cu o astfel de gândire, este cel care ar conduce municipiul Câmpina?!


09 Oct 2021 16:19 4038 vizualizari


Comentarii


5322 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4151 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1869 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2133 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV