12.000 lei pentru o nouă barieră automată la Parcarea Centrală Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 25 noiembrie, Consiliul Local Câmpina se va întruni într-o ședință extraordinară pentru a discuta și vota un proiect al primarului Alin Moldoveanu privind rectificarea bugetului local.

Sunt mai multe puncte concrete, pe care le-am considerat importante și care ne-au atras atenția - reducerile semnificative la sumele pentru salarii și bani mai mulți din cotele de TVA, dar și alocarea sumei de 150.000 lei pentru spectacolul de Revelion sau acordorea unei sume de peste 50.000 lei pentru un studiu de oportunitate privind digitalizarea activității Spitalului Municipal.
Un alt punct care ne-a atras atenția în proiectul de rectificare a bugetului local este cel privind alocarea sumei de 12.000 lei pentru achiziția unei noi bariere automate la Parcarea Centrală, în condițiile în care actuala barieră (foto) este mai mult stricată sau funcționează doar pe jumătate, fiind o adevărată pacoste atât pentru cei care ar trebui să fie beneficiarii ei, cât, mai ales, pentru administratorii parcării. În același timp, consilierilor locali li se propune renunțarea la achiziția și montajul unei noi imprimante pentru tichetele de parcare, investiție stimată la 10.000 lei.
Acum, în contextul preconizatelor lucrări care vor afecta și această zonă odată cu începerea lucrărilor la viitorul pasaj subteran, rămâne de văzut care vor fi argumentele primarului Alin Moldoveanu, ca inițiator al acestui proiect, în fața eventualilor săi contestatari.

2183 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 23.11.2022 14:39 Cum care vor fi argumentele lui Moldoveanu? El n-are argumente. El are nevoie sa sifoneze banii nostri. Acu' 12.000 pentru o bara care daca se face vreodata pasaj se va dovedi o achizitie nejustificata. Il intereseaza pe el? NU! Si mai e ceva: 150.000 pentru revelion cand peste tot e saracie si oamenii se intreaba cu ce vor plati utilitatile? NU le e rusine? O caruta de bani pentru beculete, o caruta de bani pentru revelion, o caruta de bani pentru o bara, se bat astia in a vota carute de bani dar unul nu ar face ceva insemnat cu adevarat. RUSINE!

Actualitate

592 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

720 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

811 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.