12.000 lei pentru o nouă barieră automată la Parcarea Centrală Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 25 noiembrie, Consiliul Local Câmpina se va întruni într-o ședință extraordinară pentru a discuta și vota un proiect al primarului Alin Moldoveanu privind rectificarea bugetului local.

Sunt mai multe puncte concrete, pe care le-am considerat importante și care ne-au atras atenția - reducerile semnificative la sumele pentru salarii și bani mai mulți din cotele de TVA, dar și alocarea sumei de 150.000 lei pentru spectacolul de Revelion sau acordorea unei sume de peste 50.000 lei pentru un studiu de oportunitate privind digitalizarea activității Spitalului Municipal.
Un alt punct care ne-a atras atenția în proiectul de rectificare a bugetului local este cel privind alocarea sumei de 12.000 lei pentru achiziția unei noi bariere automate la Parcarea Centrală, în condițiile în care actuala barieră (foto) este mai mult stricată sau funcționează doar pe jumătate, fiind o adevărată pacoste atât pentru cei care ar trebui să fie beneficiarii ei, cât, mai ales, pentru administratorii parcării. În același timp, consilierilor locali li se propune renunțarea la achiziția și montajul unei noi imprimante pentru tichetele de parcare, investiție stimată la 10.000 lei.
Acum, în contextul preconizatelor lucrări care vor afecta și această zonă odată cu începerea lucrărilor la viitorul pasaj subteran, rămâne de văzut care vor fi argumentele primarului Alin Moldoveanu, ca inițiator al acestui proiect, în fața eventualilor săi contestatari.

2009 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 23.11.2022 14:39 Cum care vor fi argumentele lui Moldoveanu? El n-are argumente. El are nevoie sa sifoneze banii nostri. Acu' 12.000 pentru o bara care daca se face vreodata pasaj se va dovedi o achizitie nejustificata. Il intereseaza pe el? NU! Si mai e ceva: 150.000 pentru revelion cand peste tot e saracie si oamenii se intreaba cu ce vor plati utilitatile? NU le e rusine? O caruta de bani pentru beculete, o caruta de bani pentru revelion, o caruta de bani pentru o bara, se bat astia in a vota carute de bani dar unul nu ar face ceva insemnat cu adevarat. RUSINE!

Actualitate

1876 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

1619 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.