CONTACT

Câmpina, încă o vară fără ștrand

- Actualitate -

Câmpina, încă o vară fără ștrand

Probabil că mulți câmpineni, în special copiii aflați acum în vacanță, și-ar dori să fugă de caniculă la ștrand. Din păcate, rămân doar cu dorința, deoarece, pentru al optulea an consecutiv, Câmpina nu are un ștrand funcțional. Într-o localitate cu rang de municipiu, nu există niciun ștrand. Trist, dar adevărat!

După cum știți, ștrandul acoperit și cele două bazine de la Amana Inn nu mai există de mult. Cât privește ștrandul de la Casa Tineretului, singurul care aparține administrației locale, ultimul an în care acesta a funcționat a fost 2014. De atunci, ștrandul este doar o amintire. Fosta administrație locală nu a dorit să-l concesioneze unei firme private, atunci când a existat o asemenea cerere, mergând pe ideea "mai bine investim noi și nu mai împărțim profitul cu nimeni". Din păcate, singurele investiții făcute au fost într-un studiu de fezabilitate și unul de oportunitate peste care, probabil, s-a așternut praful. Fosta administrație a putut investi 100.000 euro într-un skate-park pe care nu-l folosește nimeni, dar în privința ștrandului de la Casa Tineretului nu au existat decât vorbe și hârtii. Din păcate, de vorbe avem parte în continuare și de la administrația locală de după septembrie 2020, pentru că, iată, la un an și nouă luni de la ultimele alegeri locale, problema ștrandului este tot la stadiul de... discuții. De "vom face și vom drege" câmpinenii s-au cam săturat, iar dezamăgirea este din ce în ce mai mare.


30 Jun 2022 09:12 5069 vizualizari


Comentarii






  • 01.07.2022 15:15 Piticul @Dacul Suveran Hehehehe, eram la Petrol in timpurile alea mai bune, si ultima luna de scoala le cam chiuleam dupa amiaza...mai la strand, mai la un film la cinematograf, mai la plimbare be bulevard. Intr-o Luni, cand aparau filmele noi, am decis toti sa mergem la film pe la 11 iar profesorul a stiut, (ne-a turnat unul) a venit dupa noi, oprit filmul a anuntat la difuzor clasa noastra sa iasa afara, si ne-a scos din sala...inapoi la scoala. Eram mai saraci, dar am avut copilarie frumoasa.....cu 5 lei te distrai o zi intreaga.
  • 01.07.2022 00:13 Dacul Suveran Desteptilor neo-marxisti progresisti, in vremea celui mai mare Patriot al Romaniei, asasinat de fortele externe strandul de langa Casa de Cultura se deschidea pe 15 Mai, iar cel acoperit er functional intregul an. Cenzurati?
1738 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2470 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3327 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3358 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV