CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scurt și la... subiect, cu părintele protoiereu Grigore Melnic

- Interviuri -

Scurt și la... subiect, cu părintele protoiereu Grigore Melnic

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Preotul Grigore Melnic este protoierul Protopopiatului Câmpina de la începutul anului 2015. Originar din Breaza, în vârstă de 55 ani, preotul Grigore Melnic slujește din vara anului 1999 la Parohia ”Sf. Cuvioasa Parascheva”, iar în ultimii ani s-a implicat puternic în viața socială a Câmpinei.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu părintele protoiereu Grigore Melnic veți afla, printre altele, ce materii îi plăceau la școală, cum a ajuns să devină preot, dar și domeniul în care i-ar fi plăcut să-și desfășoare activitatea dacă nu ar fi urmat calea bisericii. Veți afla și lucruri... pământești, inclusiv mâncarea preferată, cea mai bună carte pe care a citit-o sau genul de film preferat. De asemenea, veți mai afla care este cel mai frumos cadou primit, dar și unde se vede peste zece ani.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu preotul Grigore Melnic, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu medicul Cristina Radu
Scurt și la... subiect, cu multiplul campion național șla motocros, Cătălin Duță


29 Feb 2024 18:12 3302 vizualizari


Comentarii


2068 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1439 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1440 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2412 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV