CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Operație în premieră la Spitalul SanConfind

- Sănătate -

Operație în premieră la Spitalul SanConfind

La spitalul SanConfind din Poiana Câmpina s-a efectuat recent, cu succes, prima operație de tiroidectomie totală. Este o premieră demnă de remarcat pentru chirurgia SanConfind. Operația a fost efectuată de medicul chirurg Mihai Gornea.

Sub îndrumarea doctorului Mihai Gornea, medic primar chirurgie generală, alături de asistenta Mihaela Buharu, echipa a reușit să extirpe glanda tiroidă în totalitate, conservând în același timp glandele paratiroide, esențiale pentru echilibrul hormonal al pacientei. Intervenția chirurgicală a fost realizată cu succes în doar o oră, iar pacienta Alexandra a fost monitorizată la ATI sub supravegherea atentă medicului Ramona Chiriță. Ne bucurăm să anunțăm că pacienta s-a externat la scurt timp și se recuperează foarte bine acasă.
”M-am bucurat foarte mult să efectuez prima tiroidectomie făcută vreodată la Spitalul Sanconfind și, cu această ocazie, sper să deschidem drumul către alte operații cu rezultate foarte bune pentru pacienți.Tiroidectomia reprezintă îndepărtarea tiroidei, care poate fi totală sau parțială (îndepărtarea unui singur lob tiroidian). Intervenția se face sub anestezie generală, este necesară o mică incizie la nivelul gâtului, durata este variabilă în funcție de complexitatea cazului, iar recuperarea este rapidă, fiind necesară o zi de internare după operație. Sunt intervenții complexe, care necesită răbdare, atenție din partea chirurgului și urmărire postoperatorie riguroasă, lucruri de care pacienții care apelează la Sanconfind pot beneficia. Efectuez uzual tiroidectomii la spitalul din București la care lucrez (cu SanConfind am doar o colaborare cu part-time), știu cât de greu este pentru pacienți să acceseze acest tip de intervenție - de obicei listele de așteptare în centrele de specialitate sunt foarte lungi. Având în vedere abundenta patologie tiroidiană chirurgicală din zonă și condițiile foarte bune la nivel de spital, îmi doresc ca tiroidectomiile să devină uzuale la Sanconfind. Pacienții trebuie să știe că pot accesa servicii complete la SanConfind: consult endocrinologic, ecografii tiroidiene, puncții tiroidiene și examen anatomo-patologic, chirurgia tiroidei etc. Îi așteptăm cu drag și îi asigurăm că fiecare caz este important pentru noi.”

Intră pe www.sanconfind.ro, iar apoi sună la: 0244990 și programează-te.


26 Apr 2024 07:45 2310 vizualizari


Comentarii


700 vizualizari 06 Jun 2024 07:03 Servicii SanConfind la domiciliul pacientului

Servicii SanConfind la domiciliul pacientului

Din Baza de Recuperare Medicală a Spitalului SanConfind (secție cu care spitalul din Poiana Câmpina și-a început activitatea în 2015), orice pacient, la terminarea seriei de ședințe de tratament, pleacă acasă într-o stare mult ameliorată sau chiar cu sănătatea recâștigată în totalitate.

citeste mai mult
843 vizualizari 24 Apr 2024 21:16 Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.

citeste mai mult
2120 vizualizari 29 Feb 2024 20:11 Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Spitalul SanConfind va deveni un reper în chirurgia cardiovasculară, datorită renumitului chirurg Zoltan Galajda

Renumitul chirurg Zoltan Galajda a început colaborarea cu Spitalul SanConfind, o colaborare pe care o avea în vedere de mai mulți ani. Dată fiind notorietatea chirurgului ai cărui pacienți vin din toate județele, SanConfind va deveni un centru de referință în chirurgia cardiovasculară din țara noastră. Medicul Zoltan Galajda a absolvit Facultatea de Medicină din Târgu Mureş în anul 1988. Ulterior, specializările în chirurgie generală, cardiacă şi vasculară le-a obţinut în străinătate, în centre medicale de prestigiu. 

citeste mai mult
2528 vizualizari 03 Feb 2024 19:15 Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Conf. univ. dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală: ”Mi-aș dori să putem avea la SanConfind un centru de excelență în chirurgia sânului”

Unul dintre cei mai buni chirurgi bucureșteni cu care colaborează spitalul din Poiana Câmpina încă de la începuturile chirurgiei SanConfind este doctorul Sebastian Grădinaru, medic primar chirurgie generală și doctor în științe medicale. Este un reputat specialist în chirurgia sânului, specializare pentru care s-a pregătit și în străinătate, un an de zile lucrând în Irlanda, la Galway University Hospital. Are o bogată experiență în chirurgia generală, realizând până în prezent aproximativ 5.000 de operații. Printre ele se numără și operațiile realizate la SanConfind, multe dintre ele în premieră, marea majoritatea reprezentând intervenții laparoscopice. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV