Poveste de succes, cu Daniel Vasile. Drumul echipei de handbal feminin a CS Câmpina de la înființare la două turnee finale naționale consecutive

Interviuri (Categoria articolului)

Calificarea echipei de handbal feminin a CS Câmpina la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin, juniori IV, pentru a doua oară consecutiv, ne-a determinat să-l invităm pe artizanul acestei performanțe, antrenorul Daniel Vasile, la o discuție despre drumul de la înființarea secției în urmă cu cinci ani la performanța dublei calificări la turneul final național.

Discuția a fost interesantă, iar urmărind interviul nostru veți avea posibilitatea să aflați cum a început acest drum frumos. De asemenea, am mai discutat cu profesorul Daniel Vasile despre cea de-a doua echipă de handbal a secției, condusă de profesor Denisa Toma, despre rolul olimpiadelor sportive școlare în selecția pentru aceste echipe, despre baza materială, dar și despre vise. ”Nu știu dacă ar fi realist să visez la o echipă de senioare la Câmpina, costurile sunt destul de mari, dar dacă două-trei dintre fetele pe care le avem acum în lot vor ajunge să joace la nivelul primei ligi naționale de senioare, atunci cred că ne-am îndeplinit obiectivul”, a fost una dintre afirmațiile profesorului Daniel Vasile.
Nu în ultimul rând, l-am provocat pe profesorul Daniel Vasile la o discuție pe tema recent încheiatului turneu semifinal, care a avut loc la Câmpina și Ploiești. Și am discutat atât din punct de vedere al efortului organizatoric, cât și din punct de vedere sportiv. Cu siguranță, veți afla detalii interesante urmărind interviul, inclusiv ce i-a transmis Luminița Huțupan, fostul mare portar al Naționalei României, prezentă la turneu în calitate de părinte.
Nu puteam încheia fără să discutăm despre ce urmează - al doilea turneu final consecutiv. ”Anul trecut, la Timișoara, am încheiat pe locul 11. Acum, vor fi 16 competitoare. Obiectivul nostru a fost calificarea la acest turneu final. Odată calificați, un obiectiv realist consider că este clasarea în primele opt echipe din România. Dar eu visez și la o medalie...”, a afirmat profesorul Daniel Vasile, antrenorul echipei de handbal feminin a CS Câmpina.

4556 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • MIHAI TUDORACHE 12.05.2023 03:11 Felicitări antrenorului 🏆🏆🏆 Felicitari echipei🥇🥇🥇

Interviuri

2049 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

3007 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

1 comentarii

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

1100 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1519 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.